Aktivitetsmedarbejder til Plejecentret Bistrupvang


Om jobbetBorgerene på plejecentret Bistrupvang skal være sammen om det de kan lide, ligesom mulighed for een til een aktivitet realiseres. Vi tager afsæt i borgerens ønsker og aktive medvirken.

Du skal bidrage til at opdyrke nye muligheder for fællesskaber, f.eks socialt samvær, drøftelse af spændende temaer, kort, dans, sang, musik, foredrag, fester og meget mere. Du skal mestre at lytte til borgernes behov for at være medinddraget og medskabende i de forskellige aktiviteter.

Din profil

Du er uddannet pædagog, ergotereapeut eller har anden relevant uddannelse indenfor for det social-og sundhedsfaglige område. Du er en erfaren medarbejder, der udviser engagement og bidrager til positivt arbejdsmiljø i hverdagen. Du skal kunne planlægge, forberede og gennemføre aktiviteter i samarbejde med borgerne, kollegaerne og frivillige på Bistrupvang. Du skal mestre at bringe borgerens behov og kompetencer i spil.

Derfor skal du vælge os

På Bistrupvang er kerneopgaven, at vi med borgeren i centrum og sammen med borgeren skaber det gode hverdagsliv. Kerneopgaven understøttes af forskellige projekter og tiltag. Vi har focus på det tværfaglige samarbejde og afholder bl.a ugentlige tværfaglige møder.

Vi vil, at Bistrupvang er et hjem for borgerne, hvor vi bygger på gode relationer og en arbejdsplads vi er stolte af. Borgerens trivsel og gode aktive hverdagsliv er væsentlige værdier.Samværet, måltidet, sociale og fysiske aktiviteter er i focus og vi arbejder ud fra leve-bo-miljø konceptet som beskrevet af Mette Søndergård i "Livet i leve-bo-miljø"

Som et led i et bredere kompetenceløft i forhold til den ældre medicinske patient, kan vi tilbyde mulighed for deltagelse i et modul på sundhedsfaglig diplom på Proffessionshøjskolen "Metropol". Formålet er at borgerne oplever ensarteet høj kvalitet og sammenhæng i indsatserne.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 32-35 timer ugentlig og med start hurtigst muligt

Ansættelse i ældreområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Bistrupvang er et forholdsvis nyt plejecenter og en del af et aktivt og udviklende ældreområde. Vi ligger i en skøn natur, som vi drager stor glæde af. Vi har 50 plejeboliger, fordelt på to afdelinger.

Medarbejdergruppen er repræsenteret af sygeplejersker, social- og sundhedspersonale, kostfaglige medarbejdere, fysioterapeut, og aktivitetsmedarbejder, derudover er der naturligvis servicemedarbejder og administrativ medarbejder.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vedhæft gerne relevante uddannelses beviser
Samtaler: Holdes løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:17. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til børnehaven i Idrætsinstitutionen Mælkebøtten

Mælkebøtten

Lyngby-Taarbæk
Om jobbetBørnehuset Mælkebøtten er pædagogisk idrætsinstitution, hvor idræt, leg og bevægelse er en naturlig del af den daglige praksis. De fysiske rammer er indrettet så der er plads til at udfolde sig både ude og inde og vi benytter vores udeareal...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Pædagog til aftenarbejde på Bofællesskabet Krogholmgård

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Du vil blive den 8.pædagog vi ansætter, da vi har fået gode erfaringer med pædagoger i demensplejen. Bofællesskabet Krogholmgård består 4 huse, hvor der i hvert hus bor 8 beboere, der har diagnosen demens. Som pædagog på Krogholmgård er de...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Kreativ Pædagog søges

Privat Skovbørnehaven Mariehønen

Lyngby-Taarbæk
Pædagog -medhjælper søges til lille privat børnehave Privat Skovbørnehaven Mariehønen søger pædagog -medhjælper pr. 1.5.2018. Vi er en lille privat 27 børns skovbørnehave med 5 ansatte og et tæt og engageret samarbejde med forældrene. Vi har eget hu...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Pædagog til Børnehuset Sjælsø, Vuggestuegruppen

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Børnehuset Sjælsø er noget særligt! Vi holder til i et skønt lyst hus med højt til loftet og omdrejningspunktet er fællesskab for alle. Børnehuset Sjælsø er en kommunal 0 - 6 års institution med omkring 80 børn og 20 medarbejdere. Vi har t...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Tilkaldevikarer til Bofællesskabet Langebjerg (dag, aften, nat, weekend)

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Bofællesskabet Langebjerg, under Socialpædagogisk Center (SPC), søger 2 timelønnede vikarer. Borgerne i Bofællesskabet Langebjerg bor i selvstændige lejligheder. De vælger selv om de vil benytte sig af kostordningen og det store fællesrum,...