Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akut Kardiologisk Afsnit 3141 søger sygeplejersker. Vi er blevet opnormeret og søger derfor tre nye kollegaer. Søger du et alsidigt og inspirerende job, så er det måske dig vi mangler i vores team?

Ønsker du at arbejde med akutte hjertepatienter med iskæmisk hjertesygdom på et højt specialiseret niveau, i tæt samarbejde med motiverede og kompetente kolleger, så har vi en stilling til dig.

Vi modtager akutte patienter med STEMI fra hele Sjælland, Bornholm, Grønland og Færøerne, samt patienter med lungeemboli, aortadissektion og patienter som afventer akut By-pass operation.

Vi søger tre sygeplejersker, gerne med erfaring, men nyuddannede er også velkomne til at søge. Stillingerne er fra d. 1/11 eller snarest efter aftale. Timeantal er 37 timer eller efter aftale.

Afsnittet

Afsnittet har 13 sengepladser hvoraf hovedparten er til rådighed til akutte patienter med STEMI som ankommer til Primær PCI. Disse patienter flyttes til lokalsygehus efter 12-24 timer. Patienter med længerevarende forløb ligger vanligt på afsnittet 3-5 døgn hvorefter de går til operation eller overflyttes til lokalsygehus.

De sygeplejefaglige opgaver består af akut sygepleje, håndtering af patienter og pårørende i krise, information omkring det at være hjertesyg, tidlig opsporing i forværring af patientens tilstand og daglige plejeopgaver.

Den typiske patient er den midaldrende erhvervsaktive mand, som forventes at vende tilbage til et normalt og aktiv liv som hjertesyg.

I Hjertecentret arbejder vi på visionen om at give patienterne den bedste pleje og behandling baseret på nyeste viden. Vi arbejder derfor målrettet med udvikling af den kliniske sygepleje. Se eventuelt mere herom på:

Visioner for sygeplejen i Hjertecentret

Kompetenceudvikling i Hjertecentret

Udviklingsaktiviteter

Vi arbejder målrettet med at kvalificere sygeplejen til vores patientgruppe og har fokus på patientdeltagelse og patienternes oplevelser og behov under indlæggelse. Konkret udmønter det sig f.eks. ved, at de erfarne sygeplejersker varetager konkrete indsatsområder i nært samarbejde med den kliniske sygeplejespecialist og afdelingssygeplejersken.

Vi tilbyder:

 • 1 måneds sidemandsoplæring baseret på afsnittets uddannelsesprogram. Du får en klinisk makker, som i det første år af din ansættelse er sparringspartner og medansvarlig for din oplæring i specialet
 • Daglige faglige morgenmøder og ugentlige sygeplejekonferencer.
 • Intern og ekstern undervisning/uddannelse, herunder regionens kardiologiske uddannelse modul 1 og 2.
 • Individuelle funktioner med særligt ansvar indenfor et specifikt klinisk felt efter interesse og behov.
 • Mulige ansvarsområder efter afsnittets behov.
 • Ønskeplan med ca. 8 vagter på 4 uger og arbejde hver tredje weekend med ca. 4 ekstra om året efter ca. 2 års ansættelse
 • Friske kolleger med humor og en god arbejdsånd.
Vi ønsker en sygeplejerske, der

 • Tager initiativ, arbejder selvstændigt og kan arbejde struktureret
 • Har en åben og positiv tilgang til udfordringer
 • Er videnssøgende og engageret i patienter samt det gode kollegiale arbejdsfællesskab
 • Gerne med nogle års erfaring – men nyuddannede må gerne søge
 • Helst har kardiologisk eller anden akut erfaring
 • Trives med de udfordringer, der er ved at være på et afsnit med akutte patienter og med stort patient flow.
 • Skal have overblik - turde og kunne tage beslutninger – og stå ved disse.
Ansættelsesvilkår
Stillingerne er med blandede vagter. Timeantallet er 37 timer eller efter aftaler. Stillingerne er til besættelse den 1.11.2020 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd. Lønnen forhandles i henhold til lokal løndannelse, hvor der vil blive taget hensyn til dine hidtidige optjente kvalifikationer.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningsfristen er tirsdag den 20. oktober 2020, kl 12.00
Ansættelsessamtaler afholdes løbende samt i uge 43 og 44.

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Kenn Wesselgreen på 3545 8452 eller klinisk sygeplejespecialist Pernille Palm Johansen 3545 7269. Kom gerne på et uforpligtende visit og se hvem vi er, eller kom og vær med i en dagvagt med en mulig kommende kollega.

Ansøgning og CV med referencer sendes online via linket her på siden.

Der er parkeringsgaranti for Rigshospitalets medarbejdere.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.