Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akut Visitations Afsnit søger sygeplejersker, der brænder for at arbejde med akut- og korttidssygepleje til patienter med medicinske- og urinvejskirurgiske sygdomme

Brænder du for den akutte sygepleje? Ønsker du at sætte patienten først? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv medspiller i et afsnit med højt patientflow?

Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning som sygeplejerske i vores akutte afsnit.

Vi søger sygeplejersker

Vi søger sygeplejersker til faste stillinger, 32-37 timer ugentligt med tiltrædelse efter aftale fra 1. marts 2020 eller efter aftale.

Du vil få mulighed for indflydelse på din arbejdstid ud fra dine behov og ønsker. Vi arbejder som udgangspunkt i  toholdsskift (DV/AV eller DV/NV) og hver 3.weekend.

Hvem er vi?

Akut Visitations Afsnit, AVA, rummer en akutmodtagelse, samt et korttidsafsnit. Derudover har vi en ambulant funktion, som en del af vores modtagelse. Vi har 28 sengepladser, herunder fem modtagerstuer, til vores patienter med medicinske, urologiske og kardiologiske problemstillinger.

Vi udskriver over halvdelen af vores patienter inden for 48 timer, en del går til operation i urinvejskirurgisk regi og de resterende patienter overflyttes til videre pleje og behandling på medicinsk-, urinvejskirurgisk- eller hjertemedicinsk afsnit.

Vi stræber efter en afdeling, hvor vi sætter patienten først, hvor fagligheden og kvaliteten er i højsæde og hvor vi leverer en service på højt niveau.

Sygeplejerske på AVA

Som sygeplejerske på AVA kommer du blandt andet til at modtage, pleje og behandle vores akutte og indlagte patienter. Du skal varetage sygeplejefaglig observation, monitorering og pleje af patienterne. Derudover kommer du til at varetage koordinering af patientforløbene i samarbejde med vores medicinske flowkoordinator og/eller i et samarbejde med primær sektor.

Vi vægter samarbejde på tværs af vores personalegrupper i alle vagterne og oplever stor arbejdsglæde, når vi løfter opgaverne i fællesskab til trods for en uforudsigelig hverdag på AVA.

Du får gode kolleger og mulighed for kompetenceudvikling inden for flere interessante specialer.

Vi forventer, at du har lyst og evne til at:

  • Pleje og behandle akut syge patienter
  • Yde god og ansvarsfuld sygepleje, så patienten oplever et kompetent indlæggelsesforløb
  • Prioritere og bevare overblikket i en foranderlig hverdag med mange forskelligartede plejeopgaver – inden for såvel grundlæggende sygepleje, som akutsygepleje
  • Fremme den positive udvikling på AVA og er en god kollega

Din baggrund kan være alsidig, men erfaring fra akut- eller medicinsk sygepleje er en fordel, dog ikke afgørende.

Introduktion, undervisning og udvikling af din faglighed

Vi tilbyder en introduktion, hvor du får et veltilrettelagt introduktionsprogram. Vores introduktions- og kompetenceudviklingsteam står klar til dig fra dag 1. De følger dig og din udvikling i afsnittet. Afsnittet har ugentlig undervisning og ydermere har vi in-situ genoplivningstræning 4 gange årligt og simulation med udgangspunkt i vores kliniske praksis hver 2.måned.

Som ansat på AVA, kommer du også på et tre dages kursus ”Medicinerskolen”, hvor du kvalificeres til at kunne identificere og intervenere i forhold til den kritisk syge patient. Anden opkvalificeringen og uddannelse inden for akutsygeplejen er også en mulighed.

Øvrig information

Send os en ansøgning med ønsket om at blive en del af AVA inden den 20. februar 2020. Vi holder ansættelsessamtaler den 25. februar eller 26. februar 2020.

Vi glæder os til at møde dig.

Ønsker du at høre mere om AVA, som er en del af Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus, så er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Carina Skærlund 79405387. Vi viser også gerne afdelingen frem.

Du kan læse mere om Medicinsk Afdeling og AVA her.

Se endvidere funktionsbeskrivelse for modtagende sygeplejerske på AVA og for sygeplejerske på AVA.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.