Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akutafdelingen i Hillerød søger kardiologisk sygeplejerske

Har du lyst til at arbejde med den akutte kardiologiske patient i en akutafdeling, hvor ingen kender dagens opgaver på forhånd? Så har vi stillingen til dig.Stillingen:

Du vil have dit primære tilhørsforhold til Brystsmerteklinikken, hvor du vil modtage og pleje AKS patienter samt andre kardiologiske patienter. Brystsmerteklinikken er et team i Akutafdelingen som sikre optimal pleje og behandling af den akutte kardiologiske patient i et samarbejde mellem Kardiologisk Afdeling og Akutafdelingen. Brystsmerteklinikken har fast 10 sengepladser, som alle er tilknyttet telemetri og bemandes i alle vagter af en sygeplejerske fra Kardiologisk Afdeling og en akutsygeplejerske, der er i tæt samarbejde med speciallæger i kardiologi.Vi tilbyder en arbejdsplads:

 • Med en alsidig hverdag, faglige udfordringer, tempo og udviklingsmuligheder
 • Hvor patientens behov styrer forløbet
 • Hvor der er et tæt samarbejde og sparring mellem læger og sygeplejepersonale med fokus på kommunikation, ansvar, kvalitet og patientsikkerhed
 • Hvor du får et individuelt introduktionsforløb, mentorordning, kompetenceudviklingsprogram – inklusive simulation/certificering inden for akutbehandling-/sygepleje
 • Med en personalegruppe med kollegaer i alle aldre og med forskellig erfaring
 • En åben ledelsesstil, hvor dine synspunkter tæller, og hvor afdelingssygeplejerskerne dagligt er kliniknær


Vi forventer:

 • At du har flere års erfaring med det kardiologiske speciale
 • At du har den kardiologiske efteruddannelse
 • At du er en dygtig samarbejdspartner som trives i det tværfaglige samarbejde
 • At du kan arbejde selvstændigt
 • At du kan skabe overblik og bevare roen i tilspidsede og akutte situationer
 • At du motiveres af at gøre en forskel for den akutte patient og dennes pårørende


Om afdelingen:


Afdelingen er unik i dens centrale rolle på hospitalet med et stort tværfagligt samarbejde med samtlige afdelinger på hospitalet. I Akutmodtagelsen i Hillerød har vi 3 baser; en skadestue og 2 medicinske baser.

Vi er en afdeling, der er ved at udvikle os til fremtiden og det nye hospital, som vil stå klart i år 2022. Det gør vi bl.a. med specialespecifikke klinikker som fx Brystsmerteklinikken.Kompetenceudvikling:

Vi har et stort fokus på at udvikle og fastholde et højt kompetenceniveau for vores medarbejdere. Derfor har vi i 2018 opstartet KOMA (Kompetenceoptimering for Medarbejdere i Akutafdelingen), hvor der på skill stations trænes kompetencer og færdigheder indenfor udvalgte områder. I foråret træner vi: pleje og behandling af den akutte kardiologiske patient, pleje og behandling af patienten med respirationsinsufficiens samt modtagelse af det akutte barn.Løn og ansættelsesvilkår:

Efter gældende overenskomstKontakt os

Du er velkommen til at kontakte: Afdelingssygeplejerske Helle Bjergskov Seemann, telefon 48 29 66 60. Mail: helle.bjergskov.seemann@regionh.dk for mere information eller et uforpligtigende besøg.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende

Ansøgningsfrist: Den 13. maj 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her