Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akutberedskabet søger dispatcher (vikariat)

Trives du med at holde styr på mange informationer på samme tid? Holder du hovedet koldt og træffer gode hurtige beslutninger på en travl vagt? Er du uddannet eller erfaren indenfor kørselsdisponering, kørselsledelse eller vagtcentralarbejde? Vil du være med til fortsat at udvikle i vores nye afdeling for siddende patientbefordring? Så er det måske dig, der er vores nye kollega.

Vi søger dispatcher i fuldtidsvikariat med tiltrædelse snarest.

Akutberedskabet – borgernes tryghed

Tryghed, kvalitet, sikkerhed, udvikling og erfaring er kendetegnet ved Akutberedskabet. Vi udvikler nye tiltag gennem evidensbaseret forskning og datadrevet viden – alt sammen med fokus på borgeren.

Vagtcentralen i Akutberedskabet varetager opkald fra 1-1-2 og 1813 for alle regionens 1,8 million borgere. Vi rådgiver og visiterer borgerne videre i Sundhedsvæsenet, når de har akut behov for hjælp. Vi sender ambulancer, akutlægebiler, helikoptere og hjerteløbere til hjertestop og vi visiterer akut syge borgere til regionens akutmodtagelser og akutklinikker. Vi har ansvaret for at koordinere Regionens præhospitale indsats, både ved dagligdagsopgaver og ved store komplekse hændelser. Det er her, vi gør en forskel.

Vi er meget optaget af borgerens oplevelse og tilfredshed, og vi har et godt og tæt samarbejde med øvrige samarbejdspartnere.

Disponering af siddende patientbefordring

Du bliver ansat i Akutberedskabet som dispatcher i sektionen for Siddende patientbefordring, der hører til enheden 1-1-2 Præhospital Akutmedicin. Dine primære opgave bliver at disponere vores ca. 230 kørende enheder til regionens borgere i et samarbejde med vores sundhedsfaglige visitatorer, ambulance-dispatchere og vagtledere. Vi udfører dagligt ca. 2.500 transporter af regionens borgere til og fra hospitalerne.

På din vagt vil du i tæt samarbejde med resten af dispatch-teamet varetage disponeringen af sygetransporter i Regionen. En arbejdsdag består af telefonbetjening af chauffører og hospitaler, disponering og koordinering af dagens kørsler samt planlægning til næstkommende dag.

Vagterne er af 8-12 timers varighed, fordelt på alle årets dage - dog ikke om natten og arbejdsrytmen er forskellig for den enkelte. Arbejdspresset er vekslende over dagen, og der kan til tider være hektisk og travlt. Der vil være mange opgaver og opkald, hvor omdrejningspunktet hele tiden er at træffe de rigtige beslutninger, der bringer borgerne frem til tiden.

Overblik, serviceminded og økonomisk bevidst

Dine disponeringer og beslutninger har stor betydning og indvirkning for rigtig mange borgere, der har brug for at blive transporteret til og fra sygehuset. Derfor har vi en forventning om, at du:

  • er uddannet eller erfaren indenfor kørselsdisponering, kørselsledelse eller vagtcentralarbejde
  • er serviceminded i forhold til de borgere, der er afhængige af din indsats
  • er økonomisk bevidst i din disponering af kørsler
  • trives med vekslende arbejdsdage med skiftende vagter
Det er yderst vigtigt, at du kan identificere dig med Akutberedskabets kerneopgave og værdier samt sygehusvæsnet generelt. Erfaring fra sygehusvæsnet er ikke et krav.

Vi investerer i dig

Som en del af jobbet vil du blive introduceret til dine kollegaers arbejdsopgaver. Oplæring til funktionen foregår lokalt og omfatter primært superviserede følgevagter med erfarne kolleger.

Vi vægter tværfagligt samarbejde højt og vi mener, vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem HK og RTLN.

Ansættelsen er på fuld tid, 37 timer pr. uge, i tidsbegrænset ansættelse til januar 2021. Vagtrytme er alle årets dage i tidsrummet 06.00-23.00.

Yderligere information

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte sektionsleder Karina Tinne Pedersen på tlf. 20 89 19 97. Yderligere oplysninger om Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akutberedskabet.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler

Upload din motiverede ansøgning, CV samt relevante bilag via vores rekrutteringssystem senest d. 13. oktober 2019. Vi forventer at afholde samtaler torsdag d. 17. oktober 2019 med opstartsdato hurtigst mulig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.