Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akuthus Psykiatrisk Center Ballerup - et hus alle muligheder

Akuthus Psykiatrisk Center Ballerup  
 
Et hus alle muligheder 
 
Sygeplejerske søges. Stilling 32- 37 timer efter eget ønske med mulighed for weekend vagt hver 2 el. 3 uge. 
Er du sygeplejerske med erfaring eller nyuddannet og har du lyst til at lære et spændende speciale som akutpsykiatri at kende, så vil vi rigtig gerne samarbejde med dig.  
I begyndelsen af 2018 åbner Psykiatrisk Center Ballerup et Akuthus. Akuthuset tager afsæt i den eksisterende akutmodtagelse. Det nye Akuthus vil omfatte akutmodtagelse, 10 åbne sengepladser, 11 intensive sengepladser, ECT- team og akutteam.  
Med det nye Akuthus ønsker vi at skabe optimale rammer for et vellykket sammenhængende patientforløb for patienter og pårørende, der møder Psykiatrisk Center Ballerup. 
 Akuthuset viderefører og udvikler det ambitiøse og visionære behandlingsparadigme som Centeret arbejder ud fra og har fokus på den flerdimensionelle dialog, recovery, nedbringelse af tvang etc. Vi arbejder målrettet og kontinuerligt på i fællesskab at skabe et rart sted for både patienter, pårørende og personale.  Akuthusets to sengeafsnit har begge enestuer m. eget bad, toilet og tv. I afdelingerne vil der være mulighed for motion og adgang til udendørsarealer. 
I Akuthuset vil du indgå i en faglig velfunderet og tværfaglig personalegruppe bestående af sygeplejersker, specialsygeplejersker, SoSu-assistenter, læger, psykologer, fysioterapeuter og socialrådgiver. Det tætte samarbejde mellem de forskellige faggrupper, patienten og de pårørende er et helt centralt aspekt i Akuthusets hverdag og du vil blive inviteret ind i og få indflydelse på den dynamiske udvikling i det nye hus. 
 
Vi ønsker os:  

  • Er sygeplejerske med lyst til at arbejde i den akutte psykiatri 
  • Du er nysgerrig og optaget af sygeplejefaglige udvikling 
  • Du er åben, rummelig og har gode samarbejdsevner  
 

Vi kan tilbyde dig: 
  • Gode muligheder for kompetence udvikling og uddannelse (Alle ansatte tilbydes 1 årig kognitiv uddannelse). Herudover tilbyder vi bla. Triagekursus, ECT behandlersygeplejerske kursus samt regionens obligatoriske kurser etc. 
  • En spændende og varieret hverdag, hvor du arbejder på tværs af Akuthusets forskellige teams og afsnit. 
  • En skøn, åben og imødekommende personalegruppe med et stærkt sammenhold. 
  • En spændende varieret arbejdsdag 
For yderligere information kontakt afdelingssygeplejerske Mie Leonhardt Vallentin eller souschef Stine Koppel  på tlf. 3864 5030


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her