Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akutmodtagelsen, når den er bedst, findes i Gastroenheden. Vi søger en sygeplejerske pr. 1/3-2021

Vi er helt i hus med alle stillinger besat og hverdagen ruller derudad. Vi har dog et par orlovstrusler hængende over hovederne og dem vil vi gerne kunne erstatte med passende kompetencer.

Søg stillingen hvis du - ligesom os - kan lide at have mange fantastiske, forskellige kolleger og ligesom os kan lide en afvekslende og alsidig hverdag, hvor der ikke er langt fra stilstand til travlhed.
Fuld tid eller timetal efter ønske; vagter og weekender kan individuelt aftales.
Vi har etableret en fantastisk personalegruppe i Akutmodtagelsen i 324. Vi rummer stor bredde i såvel erfaring som i kultur, så der er naturligvis plads til en ny kollega, der har lyst til at prøve kræfter med det akutte område.

Specialeerfaring fra enten den medicinske del eller den kirurgiske del af gastroenterologien vil være en fordel.

Afsnit 324 er et superspændende afsnit med alle mulige patientkategorier. Vi varetager akut pleje og behandling indenfor både det kirurgiske og medicinske gastroenterologiske speciale. Vi har 25 akutte pladser og modtager også lettere patienter i et akut ambulant vurderingsspor.

Sygeplejen i afdelingen spænder vidt, da vi både har den meget ustabile og den stabile patient. Vi har patienter i alle aldre - dog overvejende yngre patienter.

Mere end halvdelen af vores patienter udskrives efter kortvarige ophold, en del klargøres til akut operation eller anden akut behandling og visiteres til indlæggelse i Gastroenhedens øvrige afsnit. Vi varetager også mindre indgreb lokalt i afsnittet.

Vi har en stor del særdeles kompetente sygeplejersker med stor specialeerfaring og vi har nyansatte med kompetencer fra andre områder; vi har sygeplejersker med efter-/ videreuddannelser (Master og Kandidat) og en del som er i uddannelsesforløb. Alle disse gode kræfter samles nu om at løfte

akutsygeplejen og sygeplejerskernes kompetencer endnu højere. Vi har etableret en lokal forsknings- og udviklingsgruppe, som begynder sit virke fra årsskiftet.  • Her er en struktur, så du lærer vores afsnit godt at kende, før du selvstændigt skal varetage sygepleje til vores patienter.
  • Der er introduktion i den første periode, hvor du – afhængig af erfaring – arbejder i unit eller har et forløb med en mentor, så der hele tiden skabes rum for faglig udvikling og dialog. Du deltager selvfølgelig også i undervisning indenfor specialet.
  • Du vil løbende deltage i sygeplejefagligt forum med refleksion og undervisning indenfor specialet – her arbejder vi også med leg og læring, hvilket kommer til udtryk i forskellige former for konkurrencer og spil.
  • Afhængig af tidligere erfaring vil du blive oplært til instrumentelle opgaver.
  • Du oplæres til selvstændigt at kunne varetage vurderingsspor, hvor der bl.a. er en del mindre kirurgiske indgreb.
  • Du kan deltage i fælles supervision for nyansatte sygeplejersker samt refleksion lokalt i afdelingen.


Arbejdsplaner tilrettelægges, så du får den bedste start hos os og samtidig lærer dine nye kollegaer at kende.

Samarbejde, sparring og dialog med lægerne danner rammen om effektive patientforløb og stort flow i 324, hvorfor vi døgnet rundt har lægeligt tilstedevær i afsnittet. I sparringen med lægegruppen (ved tavlemøde og gennemgange) er der rig mulighed for at opnå læring.

Den organisatoriske fremtid byder på flytning af afsnittet til at blive en del af den store fælles akutmodtagelse (FAM), når byggeriet er færdigt. Arbejdet med at sikre en succes i fusionen forventes på forskelligt niveau varetaget af alle sygeplejerskerne i afsnittet.

I det første år vil du gennemgå 2 kompetencekort med en udviklingssygeplejerske. Der er desuden mulighed for kursus i visitation, hvis du har erfaring og betragtelige kompetencer inden for specialet.

Der er mulighed for kurser i den medicinske og kirurgiske sygepleje og du vil have mulighed for et modul i akutuddannelsen.

Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe eller sende en mail til afdelingssygeplejerske Jette Rossen, tlf 60929995, mail jette.rossen@regionh.dk. Ring gerne og aftal et besøg, hvis du vil se afsnittet.

Ansøgningsfrist d. 24/1- 21. Samtaler og starttidspunkt tilrettelægges efter aftale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.