Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akutpladserne på Fjordparken Ældrecenter søger to sygeplejersker til barselsvikariater

Akutpladserne på Fjordparken Ældrecenter søger to Sygeplejersker til barselsvikariater

Har du lyst til nye udfordringer og er du sygeplejerske med minimum to års erfaring?
Hvis ja, så mangler Akutpladserne på Fjordparken Ældrecenter to sygeplejersker 30 timer (eller flere) til to barselsvikariater fra den 1-3-2020, eller efter aftale.
Akutområdet er under udvikling og i løbet af 2020 oprettes der et akutteam, så på sigt kan der blive mulighed for fastansættelse.
 
Kom og vær med til at skabe det gode LIV
Vi er en del af Naturens Rige, og akut pladserne er et tilbud for komplekse og akut syge borgere inden for alle grene af sygeplejen. Vi skaber trygge, målrettede og individuelle forløb i samarbejde med borgerne, så de fortsat kan forblive aktive, og tage ansvar for eget liv.
 
Kom og vær med til at skabe UDVIKLING
Vi kan tilbyde et job, hvor du får mulighed for, at vise hvad du kan med din sygeplejefaglighed både i handling og med refleksion. Vi forventer, at du kan bidrage til sparring i et tværfagligt team bestående af social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, ergoterapeuter og fysioterapeuter.
Plejen til de akut syge borgere i kommunen er under udvikling, noget vi i fællesskab er med til at skabe, så det er en nødvendighed, at du har lysten til at være med til at udvikle dine kompetencer.
 
Kom og oplev NÆRHED
Vi kan tilbyde et team hvor nærheden findes i borgerplejen. Hvor humor og teamwork er med til at løfte i en travl hverdag med hurtige forløb. Vi er faglig tæt på borgeren, uden at trænge os på, og har fokus på borgerne i og uden for fællesskabet.

Yderligere oplysninger om Fjordparken Ældrecenter kan findes på vores hjemmeside: https://fjordparken-aeldrecenter.rksk.dk
Løn efter principperne i ny løn.
 
Har du lyst til at hører mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Birgitte Gyldenberg på 4040 7839, eller teamkoordinator Karin Højmose på 2018 0088. Det er muligt at få tilsendt funktions beskrivelse for sygeplejerske på akut aflastningen.

Ansøgningsfrist den 17/ 02 – 2020.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 9.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.