Akutsygeplejerske i funktion som flowkoordinator til Akutafdelingen, Nykøbing F. Sygehus
Nykøbing F. Sygehus etablerede pr. 01.09.17 en ny funktion med flowkoordinatorer. Du ansættes i Akutafdelingen og skal varetage funktionen som flowkoordinator i ca. havdelen af din arbejdstid, og den resterende tid skal du fungere som akutsygeplejerske.

Nykøbing F. Sygehus er et af regionens fire akutsygehuse og har 254 sengepladser og har alle basisspecialer.

Som flowkoordinator skal du sikre optimal udnyttelse af sygehusets samlede sengekapacitet, du skal bidrage til hensigtsmæssige patientforløb på sygehuset i samarbejde med sengeafsnittene, ambulatorier, dagafsnit og Akutafdelingen. Du leder den daglige kapacitetskonference, har til stadighed overblik over sygehusets samlede belægning og sikrer, i samarbejde med husets bagvagter og ansvarshavende sygeplejersker, en hensigtsmæssig fordeling på sygehuset af de patienter, som udvisiteres fra Akutafdelingen. Funktionen dækkes i 12-timers vagter fra kl 8.00 til kl 20.00 alle ugens dage. I funktionen refereres til Akutafdelingens oversygeplejerske.

Akutafdelingen udvikles kontinuerligt og er omdrejningspunktet for resten af Nykøbing F. Sygehus. Vi samarbejder med Beth Israel Deaconess Medical Center og Harvard Medical School Teaching Hospital i Boston USA med henblik på at udvikle vores uddannelse og kompetencer som akutsygeplejerske.

Akutafdelingen repræsenterer et spændende og udfordrende speciale, hvor kompetencer som fleksibilitet og selvstændighed sammen med en stærk faglig profil er helt essentielle. Akutafdelingen består af Akut 1, som varetager triage, fast track-forløb, skadestuebehandling, akuttelefon, traumer, hjertestop og en skadeklinik i Nakskov. Akut 2 og Akut 3 er akut modtage- og observationsafsnit normeret med i alt 32 sengepladser, som modtager patienter inden for alle specialer. Her bliver patienterne stabiliseret, diagnosticeret, observeret og behandlet.

Patienterne kan observeres i Akutafdelingen i op til 48 timer, inden de enten udskrives eller visiteres videre til fortsat behandling i specialeafsnit internt på sygehuset eller overflyttes til andre sygehuse i Danmark.

Tværfagligt har Akutafdelingen et spændende fagligt miljø, da stort set alle faggrupper på sygehuset er repræsenteret i et velfungerende og velkoordineret arbejdsfællesskab omkring patienterne. Det er vigtigt for os, at patienterne føler sig trygge og oplever gode forløb hos os.

I Akutafdelingen lægger vi stor vægt på kompetenceudvikling, kompetencevedligeholdelse og teamsamarbejde. Dette eksempelvis ved simulationstræning, den nationale akutsygeplejerske-uddannelse og skills-træning. Vi har et tæt samarbejde med de øvrige akutafdelinger i Region Sjælland i forhold til kompetenceudvikling og udvikling af akutspecialet.

Derudover vægter vi patientsikkerhed, et godt arbejdsmiljø og kontinuerlig kvalitetsudvikling af specialet.

Afdelingen er desuden uddannelsessted for sygeplejestuderende, medicinstuderende, lægesekretærelever og ambulanceredderelever.

Vi søger sygeplejersker som har

 • Personlige og faglige kompetencer, der gør vedkommende i stand til at optræde fagligt og ledelsesmæssigt kompetent
 • Udbredt kendskab til Nykøbing F. Sygehus' patientforløb og interne samarbejdsaftaler. (akut/medicinske/kirurgiske/ortopædkirurgiske/gynækologiske)
 • Opsøger vejledning og sparring på egen funktion ved behov
 • Visitationserfaring
 • Gode samarbejdsevner internt og eksternt
 • Har gode tværfaglige samarbejdsevner og relationel indsigt
 • Har gennemslagskraft og kan agere kyndigt og roligt i pressede situationer
 • Evner at prioritere og bevare overblik

 • Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Dansk Sygeplejeråd, der ydes tillæg for funktionen som flowkoordinator. Der kan evt. tilbydes deltidsansættelse.

  I Akutafdelingen kan man have direkte kontakt med børn under 15 år. Derfor indhenter vi som standard § 36-børneattest inden ansættelsen.

  Ønsker du yderligere information om stillingen, er du meget velkommen til at besøge os eller ringe til ledende oversygeplejerske Tom Hansen, 23 70 28 30.

  Opgavebeskrivelse kan rekvireres hos ledelseskonsulent Britt Bøgvad, bbog@regionsjaelland.dk.

  Ansættelessamtaler 08.03.18

  Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
  Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser.

  Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:19. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Specialuddannede sygeplejersker til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

  Region Sjælland

  Har du lyst til at være en del af et hastigt voksende intensivafsnit på Danmarks 5. og nyeste Universitetshospital. Vi arbejder med udgangspunkt i hospitalets vision: Patienten er alt , hvilket betyder, at vores fokus er, at patienten altid får den ...
  Indrykket:23. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Sygeplejerske til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

  Region Sjælland

  Akut geriatri Den akutte geriatriske patient indlægges på afsnit 03-4 via Akutafdelingen, andre afsnit på Holbæk Sygehus eller direkte fra hjemmet via egen læge eller geriatrisk team. Vi har 20 geriatriske sengepladser. Vi behandler, plejer og vurde...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:21. februar 2018

  Sygeplejerske på Børne- og Ungdomsafdelingen, Nykøbing F. Sygehus

  Region Sjælland

  Vil du være børnesygeplejerske? Hvis du brænder for at arbejde med syge børn, unge og deres familie så er du måske vores nye sygeplejerske? Børne- og Ungdomsafdelingen er en afdeling i konstant udvikling hvor sygeplejen er tilrettelagt med fokus på ...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Sygeplejerske til Distriktspsykiatrien Næstved - Vordingborg, Psykiatrien Syd

  Region Sjælland

  Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg søger sygeplejerske 37 timer pr. uge til besættelse 01.03.18 eller efter aftale. Stillingen er i Næstved. Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg er en del af Psykiatrien Syd og varetager ambulant behandling...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Timelønnet afløser eller et sommerferievikariat til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

  Region Sjælland

  Er du sygeplejestuderende efter 2. semester og kunne du tænke dig et job, som kan kombineres med studie eller andet job så læs videre her! Jobindhold Som timelønnet afløser på afsnittet vil du sammen med en sygeplejerske SSA varetage pleje og behand...