Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akvarie-Leasing Danmark søger Servicetekniker

 

Akvarie-Leasing Danmark søger Servicetekniker

Om os: 

Akvarie-Leasing udlejer unikke in-house udviklede akvarier som vi servicerer. Kunderne skal normalt kun fodre fisken men i nogle tilfælde tager vi os også af fodringen med foderautomat.

Vi laver også mange forskellige specielle akvarieløsninger, lige fra små indbyggede vægakvarier og til store saltvandsakvarier med koraller. Det betyder at næsten alle kunder kan finde et akvarium der passer til deres smag og miljø. Akvarie-Leasing findes i både Stockholm, Göteborg, Malmö og København.

Malmø og København er idag selvstændige virksomheder. se www.akvarieleasing.dk

Hos Akvarie-LeasingSyd og Akvarie-Leasing Danmark arbejder idag ca 18 medarbejdere.

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaven består i at servicere forskellige typer af akvarier på daglig basis og opretholde en god dialog med vores kunder.

I arbejdsopgaverne indgår også nogle funktioner på vores lager, hvor vi forbereder materialer til næste servicedag. Det bedste og sjoveste ved jobbet er at du vil komme til at skabe og vedligholde fantastiske undersøiske miljøer.

Dine kunder er i Danmark og primært på Sjælland.

Ofte starter du i Akvarie-Leasings servicevogn fra lagret i Malmø i Sverige. Nogle af dagene starter og slutter du fra din egen bopæl hjemmefra. Det er påkrævet at du har mulighed for en parkeringsplads i nærheden af din bopæl samt at du har et lille opbevaringsrum til rådighed der kan bruges til et par mindre akvarier til levende fisk og planter.

Din Profil:

Du er en glad og social person, der brænder for at yde god service til vores kunder. Da du kan lide at yde god service er du naturlig ansvarlig, grundlig og rettidig. Derudover er du fleksibel og kreativ. Du er velkommen til at have akvarium som hobby og brænde for fisk og akvarie indretning!

Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og håndtere de eventuelle problemer der måtte opstå. Du bør også have en tillidsfuld omgangsform der skaber og vedligholder gode kunde og medarbejderkontakter.

Kørekort B er et krav

for at ansøge om servicetekniker stillingen bedes du e-maile dit følgebrev og CV med henvisninger till : rickard.nilsson@akvarieleasingsyd.dk

Husk at vedhæfte alle kontaktoplysninger.

 

Ansøgningsfrist : Hurtigst muligt

Varighed : Vikariat med mulighed for fastansættelse på fuld tid.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.