Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Albertshøj plejecenter søger social og sundhedsassistenter

Vi er på ingen måde et kedeligt plejecenter…

Her er både kollegaer og opgaver mangfoldige og farverige. Vi søger social- og sundhedsassistenter, der vil bidrage til vores hverdag. 

Plejecenteret har super fede rammer, huset stod færdigbygget i 2016, og indeholder 81 boliger fordelt på 8 grupper. Huset er bygget med velfærdsteknologiske løsninger, tiltænkt til at skabe en god dagligdag for borger og medarbejdere. Vi er for lidt over et år siden, overgået til omsorgssystemet CURA.

Plejecentret ligger tæt på Albertslund centrum, så der er muligheder for at skabe aktiviteter med plejehjemsbeboere ude i det aktive samfundslivs, og så det er nemt at komme til og fra arbejde med offentlig transport. 

Vi søger den rette social og sundhedsassistent, der vil kunne deltage og bidrage til vores arbejdsfællesskab, så der sker udvikling for gruppen og trivslen.

Det kunne være dig, der har mange års erfaring, alternativt kunne det også være dig, der er nyuddannet, da vi har et kompetenceudviklingsprogram, som vil være med til at klæde dig på til de arbejdsopgaver der venter.

Vi søger assistenter, der kan arbejde enten som dag eller aftenvagter. På mellem 28 – 37 timer.  Som aftenvagt arbejder man i et fast 5-2 rul, som dagvagt er der mulighed for at vælge at arbejde hver 2. eller 3. weekend.

Det der kendetegner os:

  • Vi er en dynamisk arbejdsplads, med den form for struktur det tillader.
  • Vi har et kollegasammenhold, hvor vi er hjælpsomme, fleksible, har en høj faglighed og stabilitet. 
  • Du vil få en leder der er deltagende, medinddragende, problemløsende og autentisk. Vi sætter en ære i, at være med til at udvikle vores medarbejdere. 
Du er velkommen til at ringe, for at træffe en aftale om at komme på besøg, til en kop kaffe og rundvisning, inden du sender din ansøgning. 

Kontakt afdelingsleder Mette Christensen tlf. 51 66 33 36 eller afdelingsleder Jane Rostock tlf: 40 49 48 03, for rundvisning og en kop kaffe.

Samtaler vil blive afholdt løbende, sidste frist for at komme i betragtning er 29. Februar 2020.

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik, at fremme lige kønsfordeling og etnisk ligestilling.

I August 2020 indfører Albertslund kommune røgfri arbejdstid.  


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.