Albertslund Kommune søger elever til Social- og sundhedshjælper uddannelsen med uddannelsesstart August 2018

Albertslund Kommune søger elever til Social- og sundhedshjælper uddannelsen med uddannelsesstart August 2018
 
Kan du lide at gøre en forskel for andre  og trives du blandt ældre mennesker?  Så er social og sundhedshjælper uddannelsen noget for dig!

Som Social og sundhedshjælper kommer du til at løse borgernære opgaver indenfor professionel omsorg, pleje og praktisk hjælp i et rehabiliterende perspektiv. Det er vigtigt, at du har lyst til og evner for samarbejde, da borgere, pårørende og andre fagpersoner er vigtige personer i dit arbejde.

Du skal i praktik på et plejecenter og i hjemmeplejen. Når du er i praktik i hjemmeplejen så skal du cykle rundt til borgerne
 
I Albertslund Kommune  skal livet leves hele livet. Støtten til borgerne gives med udgangspunkt i dennes behov for behandling, pleje, lindring og rehabilitering  og ud fra den enkeltes livshistorie. Velfærdsteknologiske løsninger vil blive en del af din hverdag, for at understøtte dit arbejde og bedre borgerens livssituation.

I Albertslund kommune vægter vi et godt læringsmiljø for elever, der optimerer dine muligheder for læring. Der er faste uddannede praktikvejledere der aftaler dit praktikforløb med dig, ud fra dine læringsbehov.
 
Adgangskrav
Hovedforløb til social- og sundhedshjælper er for dig, der har bestået Grundforløb 2 rettet mod social- og sundhedshjælperuddannelsen. Hovedforløb til social- og sundhedshjælper varer (uden godskrivning) 1 år og 2 måneder.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer om ugen - fordelt på dag-, aften- og søn- og helligdage. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Du ansættes på elevløn.
 
Du kan søge voksenelevløn, hvis du er fyldt 25 år, og har mindst ét års relevanterhvervserfaring inden for de seneste 4 år og har arbejdet mindst 24 timer pr uger.  Søger du voksenelevløn, skal relevant dokumentation medsendes.
 
Ansøgning og yderligere oplysninger
Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning og vil bede dig om at søge stillingen elektronisk via nedenstående knap og også om at vedhæfte nedenstående ansøgningsskema. Du bedes medsende de bilag, der anmodes om i ansøgningsskemaet.
 
Ansøgningsskema SSH

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte uddannelseskonsulent Lisbet Nygaard på tlf.: 4368 6511
 
Ansøgningsfristen er den 15.5.18
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedshjælper

Glostrup Kommune

ldrecenter Hvissinge søger weekendafløsere og tilkaldevikarer snarest. Vi er et hus, hvor traditionerne finder plads i nytænkningen, og vi lægger vægt på gode oplevelser for alle i huset. Vi opfordrer alle interesserede og kvalificerede til at søge ...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Social og- sundhedshjælper/assistent til fast nattevagt

Hvidovre Kommune

Brøndby
På Krogstenshave arbejder vi ud fra visionen: Krogstenshave stedet hvor livet leves med beboerne i fokus Vi lægger vægt på livskvalitet og værdighed er nytænkende og skaber kvalitet for beboerne Vi er engagerede og kompetente medarbejdere som sætter...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:28. april 2018

Social- og sundhedshjælper

HUMAN CARE A/S

Brøndby
Human Care søger social- og sundhedshjælper til en fast deltidsstilling som udkørende hjælper primært i Hvidovre Kommune. Så er du empatisk, ansvarlig, løsningsorienteret og klar på at blive en del af en virksomhed, der har sine borgere i centrum, s...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018

Uddannet Social- og sundhedshjælper søges som primært rengøringsmedarbejder

Hjemmeplejen

Albertslund
Vi søger en social- og sundhedshjælper i et 1 årigt vikariat med interesse inden for det kroniske område. Din primære arbejdsopgave bliver at gøre rent hos faste rengøringsborgere. I det kroniske område har vi hovedsageligt borgere med diabetes, can...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Afløsere til Tåstrups bedste plejecenter

Høje-Taastrup Kommune

Er du Social- og Sundhedshjælper, Social- og Sundhedsassistent elev, eller sygeplejestuderende? Så er det dig vi mangler. Du skal minimum være uddannet social - og sundhedshjælper Vi mangler afløsere, både til vores somatiske og demens afdeling. Du ...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018