Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Allerød Biblioteker søger souschef

Kunne du tænke dig jobbet som aktiv og engageret souschef med ansvar for den daglige biblioteksdrift, så har vi jobbet til dig.
 
Allerød Biblioteker i Allerød Kommune søger en souschef med tiltrædelse 1. juni 2018 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer om ugen.
 
Som souschef på Allerød Biblioteker indgår du som en del af ledelsen og skal i tæt samarbejde med bibliotekschefen tegne de store linjer samt understøtte både udvikling og drift af bibliotekets kerneopgaver.
 
Om os
Som samarbejdspartner får du en erfaren og visionær leder og et dygtigt og fagligt velfunderet personale, som kan lide deres arbejde. Vi er ikke bange for at prøve nye ting. Vi løfter i flok og arbejder efter kerneværdier som ”tillid og god dømmekraft” og med fokus på at ”vi gør hinanden bedre”. Vi fejrer vores succeser og lærer af vores fejl med godt humør. Vi har borgeren med i alt, hvad vi laver og arbejder hver dag på at skabe det bedste bibliotekstilbud.
 
Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde og medindflydelse på egen hverdag højt.
 
Arbejdsopgaver

  • Daglig personaleledelse i samarbejde med bibliotekschefen
  • At sikre kompetenceudvikling hos alle medarbejdere og skabe en spændende og attraktiv arbejdsplads
  • Daglig drift af biblioteksekspeditionen og ansvar for, at biblioteket fremstår attraktivt for Allerøds borgere
  • At have blik for kommunens kulturtilbud, tage initiativer og indgå i relevante samarbejder
  • Ansvar for at fremsende materiale til personaleafdelingen med henblik på udarbejdelse af ansættelsesbreve, registrering af ferie, sygdom m.m.
  • Ansvar for at sikre afholdelse af intern mødevirksomhed.
 
Om dig
Vi søger en souschef, som har en solid biblioteksbaggrund, og du har gennem dit arbejde bevist, at du kan gå forrest både i sikringen af en optimal daglig biblioteksdrift samt i udviklingen af biblioteket. Du kan håndtere en kompleks hverdag, hvor opgaver skal prioriteres og koordineres. Du har overblik og formår at se helheder.
 
Du har ledelseserfaring eller har på anden måde søgt at kvalificere dig til en lederstilling gennem uddannelse eller arbejde.
 
Du kan lide at samarbejde og har en naturlig evne til at få folk til at føle sig velkomne.
 
 
Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst.
 
Du er meget velkommen til at få yderligere oplysninger om souschefstillingen og vores forventninger til dig. Kontakt bibliotekschef Annette Godt på 23 27 09 34.
 
Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.
 
Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads. Der må derfor ikke ryges i arbejdstiden.
 
Du søger stillingen digitalt via linket i annoncen senest 2. maj 2018. Uddannelsesbevis, dokumentation for tidligere erfaring og andre relevante bilag uploader du separat med din ansøgning.
 
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 9. maj 2018.Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har ca. 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her