Allerød Kommune søger sygeplejerske til Allerød Hjemmepleje og Træning

Vi opnormerer i sygeplejen og søger derfor en sygeplejerske til en fast stilling med tiltrædelse 1. marts 2018.
 
Stillingen er på mellem 32 til 37 timer pr. uge efter aftale. Arbejdstiden vil fortrinsvis ligge i dagvagt med weekendvagt hver 4. uge.
 
Kørekort er en nødvendighed.
 
Sygeplejen er organiseret i to teams sammen med social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistentgruppen, men har også eget fagfællesskab med ugentlige triagemøder, supervision, fagmøder samt egen sygeplejefaglig leder.
 
Vi har et godt arbejdsmiljø i en afvekslende og udfordrende hverdag. Nogle af nøgleordene for os er højt fagligt niveau, åbenhed, troværdighed samt stor respekt for hinandens forskelligheder og kompetencer. Vi arbejder i et reflekterende læringsmiljø, hvor vi lærer af vores fejl og hele tiden har øje for at forbedre vores arbejdsgange.
 
Allerød Kommune er med ” I sikre hænder ” omkring forbedringsarbejde og patientsikkerhed og har de næste år stort fokus på tryksår, medicin, fald og infektioner.
 
Er du til et spændende og afvekslende job som sygeplejerske, hvor den komplekse sygepleje er omdrejningspunktet og har du lyst til at være med i en udvikling, hvor du både kan fordybe dig i faglige emner og understøtte hele gruppen med din brede sygeplejefaglige viden, så har vi stillingen til dig.

Vi lægger vægt på:

  • Tidlig opsporing og er pionerer indenfor Triagering af borgerne.
  • Rehabiliterende tankegang med brug af borgers egne ressourcer.
  • Løbende kompetenceudvikling af alle medarbejdere.
  • Godt arbejdsmiljø som alle er ansvarlige for.
  • Vores fagområder som telemedicin inden for sårpleje, palliation, kontinents, akutsygepleje og dokumentation.
  • Individuel, faglig udvikling. 

Vi søger en sygeplejerske der:
  • Gerne har mindst tre års erfaring indenfor sygeplejen.
  • Har evner til at arbejde problemløsende, tværfagligt og selvstændigt.
  • Engagerer sig i opgaverne og vil medvirke til den fortsatte faglige udvikling.
  • Er motiveret for et tæt samarbejde med teamets social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter.
 
Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads. Der må derfor ikke ryges i arbejdstiden.
 
Du er velkommen til at kontakte sygeplejefaglig leder Tinna Lindegaard på 23 30 43 91, hvis du ønsker at høre mere om stillingen. Du kan også gå ind på vores hjemmeside http://www.alleroedkommune.dk/hjemmeplejen.aspx.  
 
Du søger stillingen digitalt via linket i annoncen på kommunens hjemmeside senest 22 januar 2018. Uddannelsesbevis, dokumentation for tidligere erfaring og andre relevante bilag uploader du separat med din ansøgning.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 26. januar.2018.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har ca. 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:22. januar 2018

Sygeplejerske til Lions Park Plejecenter

Hillerød Kommune

Hillerød
Lions Park plejecenter i Hillerød søger en sygeplejerske fortrinsvis i dagvagt med enkelte aftenvagter. Arbejdstiden er 32 timer pr. uge i gennemsnit med weekendvagt hver 6. uge. Lidt om os Lions Park er en selvejende institution, der er stiftet på ...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:19. januar 2018

Sygeplejerske til barselsvikariat på Psykiatrisk Center Nordsjælland, Hillerød

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Afsnit 2421 søger sygeplejerske til 1 årig barselsvikariat. Er du nyuddannet sygeplejerske med interesse for psykiatri eller har du psykiatrisk erfaring. Er du til udredning og behandling af psykiatriske problemstillinger hos yngre voksne, så er du ...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:22. januar 2018

Vagtplanlægger i Akutafdelingen, Nordsjællands Hospital

Akutafdelingen

Hillerød
Er du en dygtig sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent, som synes det kunne være spændende også at få administrative opgaver? Kan du lide uforudsigeligheden i en akutafdeling, men ønsker at arbejde i fortrinsvis dagvagter med kliniske opga...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:9. februar 2018

Sygeplejerske til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Hillerød

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Opsøgende Psykiatrisk Team, Distriktspsykiatri Midt søger sygeplejerske Det Opsøgende Psykiatriske Team betjener Hillerød-, Allerød-, Gribskov- (Helsinge, Tisvilde, Vejby) og Rudersdal kommune. Teamet består af 6 medarbejdere (4 sygeplejersker, 1 er...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:19. januar 2018

Akut apopleksi

Neurologisk Afdeling

Hillerød
Sygeplejersker til Akut Apopleksi Afsnit Vi søger 2 sygeplejersker med engagement og høj faglighed gerne nyuddannede. Har du lyst til at være med til, at vores patienter får en god oplevelse under indlæggelse hos os? Kan du se dig selv på en akut af...