Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Allerslev skole søger en ny lærer til udskolingen

På Allerslev Skole søger vi en engageret lærer, der brænder for at have med udskolingselever at gøre.

Om jobbet

Stillingen indeholder fagene: Dansk, engelsk, historie, kristendom, madkundskab og understøttende undervisning i forbindelse med uddannelsesparathedsvurdering og timeløse fag.

Du bliver en del af en arbejdsplads med hjælpsomme kolleger, et godt undervisningsmiljø, en god og rar omgangstone og en ledelse, som interesserer sig for dig, og hvis dør altid er åben. Du vil få din egen, velindrettede arbejdsplads i afdelingen. Vi er kommet rigtig langt med at skabe gode og fleksible arbejdsbetingelser, så arbejds- og privatliv kan hænge sammen. I Lejre Kommune har alle lærere en flexordning, som giver god mulighed for individuelle ønsker til fleksibilitet.

Om dig

Du skal have stor lyst til at arbejde med unge mennesker. Du skal være med til at sætte dagsordenen på det dansk- og kulturfaglige område og være interesseret i at skabe et inkluderende læringsmiljø, hvor der er plads til forskellighed. Du skal være en teamplayer, og du skal kunne indgå i vores fællesskab med humor, varme og fagligt engagement.

Om os

Allerslev Skole er opdelt i tre afdelinger og har ca. 620 elever i 0.-9. klasse, 47 lærere og 19 pædagoger. Vi vægter både faglighed og kreative aktiviteter – de er hinandens forudsætninger. Skolens værdigrundlag er Fællesskab – Livsglæde – Nysgerrighed – Faglighed. Det betyder, at både medarbejdere og elever skal trives og udfordres i et trygt og udviklende fællesskab.

Du kan se mere om skolen på www.allerslev-skole/aula.dk

Løn og ansættelse

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er på fuld tid til besættelse 1. september eller 1. oktober 2020.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.