Alletiders social- og sundhedsassistenter søges

Plejehjemmet Grønnehaven søger social- og sundhedsassistenter i dagvagt

Er du til mangfoldighed, vil du gerne være med til at præge udviklingen på din arbejdsplads, kan du lide at gå hjem med en følelse af, at have gjort dit arbejde tilfredsstillende, så kunne jobbet hos os måske være interessant for dig.

Huset
Grønnehaven er et stort, moderne og lækkert plejehjem med 115 boliger og ca. 180 ansatte. 36 af boligerne ligger i vores skærmede enhed.

Vores mål er, at Grønnehaven er et velintegreret plejehjem i lokalmiljøet, som kan skabe en meningsfuld hverdag for beboere og deres familier. Vi har konstant fokus på, at sikre en høj faglig udvikling og kvalitet. Samtidig er vi lydhøre for de krav og forventninger, der er til et moderne plejehjem.

På Grønnehaven bliver du en del af en arbejdsplads med dygtige kollegaer, som gerne vil gå et ekstra skridt for hinanden og for vores beboere. Vi værdsætter den gode arbejdsplads, hvor trivsel er i højsædet.
En arbejdsplads hvor både medarbejdere og ledelse vægter kvalitet, faglighed og kompetenceudvikling højt.

Vi tager udgangspunkt i den rehabiliterende tænkning, hvor den enkelte beboers kompetencer og styrker bringes i spil. Beboeren støttes i at tage ansvar for egen situation her og nu og i fremtiden.

Vi lægger stor vægt på at opbygge en god relation til beboerne og har derfor fokus på at møde alle med en respektfuld og ligeværdig kommunikation, samt opretholde en god livskvalitet og indflydelse på eget liv.

Hvem er du?
Du skal brænde for arbejdet med ældre mennesker, være villig til at implementere nye tiltag, du skal have mod til, at udfordre dig selv, og mod til at indgå i et åbent og ærligt samarbejde med dine kollegaer. Vi sætter pris på, at du har en god humor.

Som SSA på Grønnehaven vil dine opgaver bl.a. være:


 • Pleje af og omsorg for vores beboere.

 • Medicinadministration i FMK. Doseringsopgaver

 • Dokumentation i Nexus

 • Kontakt til læge og andre tværfaglige samarbejdspartnere.

 • Oplæring af nye medarbejdere.

  Hvad kan vi tilbyde?

  Du tilbydes et fagligt udfordrende arbejde, løbende kompetenceudvikling, som du får mulighed for at fordybe dig i, faglig sparring med husets SSH, SSA , sygeplejersker og leder.

  Grønnehaven tilbyder undervisning i nænsom nødværge, Sikker forflytning, demens, medicinkursus m.m.

Er nedenstående lige dig, hører vi meget gerne fra dig:


 • Du kan lide at arbejde med mennesker og vil gøre en forskel

 • Du har en høj faglighed og vægter kvalitet og sikkerhed højt

 • Du fungerer i en travl hverdag, hvor du formår at prioritere dine opgaver

 • Du er selvstændig, men vægter samarbejde og kommunikation med kollegaerne højt

 • Du har lyst til at være i et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed og tillid til hinanden.

 • Du er mødestabil.

  Det praktiske:

  Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt.

  Løn- og ansættelsesvilkår: efter gældende overenskomst

  Vi modtager udelukkende elektroniske ansøgninger via Helsingør Kommunes hjemmeside www.helsingor.dk (http://www.helsingor.dk/).

  Der vil løbende blive holdt samtaler.

  Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Rikke Jensen på tlf.: 25 31 23 54 Mail: rik46@helsingor.dk


  Der kan rekvireres en jobprofil hos administrativ medarbejder Mariann Poulsen på tlf.: 49 28 23 53. Du er også velkommen til at komme og besøge os.

  Skriv dit livs bedste ansøgning om, hvordan du kan berige Grønnehaven fagligt og menneskeligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social og sundhedsassistenter til dagvagt, gr. 03

Helsingør Kommune

HjemmeplejenVi mangler dig og dine kompetencer som social- og sundhedsassistent med et skarpt øje!Vi søger nye kolleger primært til dagvagt (35-37 timer)Hjemmepleje i Helsingør Kommune stræber efter fortsat at være bedst til plejen hos vores borgere...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Social- og Sundhedsassistent, 37 timer ugentligt, til Bofællesskabet Valhalla

Helsingør Kommune

Center for Rusmidler, Omsorg og Støtte, Bofællesskabet Valhalla søger en Social- og Sundhedsassistent 37 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1.7.2018. Bofællesskabet Valhalla, SEL § 85, ABL § 105 stk. 2, består af 14 etværelses lejligheder og et fæl...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Vi søger en SSA til Pilebo, der brænder for rehabilitering og komplekse borgerforløb

Fredensborg Kommune

Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem den akutte, komplekse og rehabiliterende pleje? Og vægter du faglighed, engagement og tværfagligt samarbejde højt? Så er det dig vi søger! Pilebo søger en social- og sundhedsassistent til dagvagt p...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Social og sundhedsassistent til aftenvagt

Helsingør Kommune

Hjemmeplejen Vi søger social- og sundhedsassistent til vores aftenvagt Hjemmeplejen i Helsingør gruppe 08 Gruppe 08, der holder til på Vapnagård, Folehaven 18 i Helsingør, søger ny kollega til et fast rul i aftenvagt. Vi søger en kollega der ønsker ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Social og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen, gr. 01

Helsingør Kommune

Til dag og aften Gr. 01 Hornbæk, søger Social, - og sundhedsassistent til dagvagt og aftenvagts stilling. Vi byder dig hjerteligt velkommen til gruppe 01 i Hornbæk, hvor sommeren står for døren. Helsingør Hjemmepleje er på vej mod ny struktur, der b...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018