Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Allround IT-medarbejder med fokus på digital udvikling til Vejle Bibliotekerne


Vi søger en ansvarlig, nysgerrig og alsidig medarbejder med flair og interesse for ny teknologi, IT-systemer og brugergrænseflader og med gode projekt- og procesredskaber.

Om jobbet
Du skal indgå i vores Udviklingsafdeling, hvor vi løser opgaver inden for udvikling, projekter, kommunikation og IT. Du skal arbejde i et spændingsfelt mellem den digitale udvikling, projekter og processer, drift af IT-systemer og brugergrænseflader. Opgaverne indbefatter alt fra udvikling af den daglige IT-drift til projekter og processer i forbindelse med implementering og udvikling af nye services.


Vi forventer af dig

at du:
 

  • har relevant uddannelse og erfaring
  • har erfaring med projekter og processer
  • har en alsidig profil og medfølgende kompetencer
  • har flair for og viden om IT-systemer, nye teknologier og brugergrænseflader
  • er god til at samarbejde med mange forskellige - fra kollegaer til eksterne samarbejdspartnere og leverandører
  • er en person, der kan arbejde selvstændigt og er klar på at tage ansvar
  • er hurtig til at sætte dig ind i nye teknologier og se mulighederne og løsningerne
  • er klar på at arbejde med I-sikkerhed (GDPR) i forhold til vores mange systemer
  • har styr på deadlines og er kvalitetsbevidst
  • er nysgerrig og har humor

Vi ser gerne, at du følger og interesserer dig for den digitale transformation og er nysgerrig på den teknologiske udvikling og de medfølgende muligheder. Har du kompetencer og erfaring med eksempelvis CMS-systemer, data og data queries, Linux-server, programmering, maskinlæring etc. er det kun et plus og du vil få mulighed for at bringe disse kompetencer i spil.

Dine opgaver
Helt overordnet skal du understøtte det digitale bibliotek og videreudviklingen af det smarte bibliotek. I den forbindelse skal du arbejde med og styre små og store projekter og analysere og få overblik over processer og flow i forhold til brugere og organisationen. Du skal også bidrage til det daglige arbejde med vores IT-systemer og IT-løsninger.
Her indgår du i en mindre gruppe, der arbejder med systemadministrationen af vores bibliotekssystemer, forskellige selvbetjeningsløsninger, løsningerne omkring vores åbne biblioteker inkl. persontæller, Princh, Intelligent Materialestyring (IMS) m.m..  Derudover skal du have mod og lyst til løbende at udvikle dig fagligt. Du skal også kunne trives i en politisk drevet forandringsvant organisation og i et miljø, hvor det til tider går stærkt.

Vi tilbyder dig
Vi tilbyder en dynamisk arbejdsdag med mange forskelligartede opgaver og samarbejdsflader, stor indflydelse på det daglige arbejde og opgaveløsningen, fleksible arbejdstider og gode muligheder for faglig udvikling. Og ikke mindst tilbyder vi en arbejdsplads, hvor humor og godt humør er et stort plus.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om 37 timer ugentligt. Du vil også deltage i det publikumsrettede arbejde. I den forbindelse kan der forekomme vagter til kl. 18 og weekendarbejde. Stillingen ønskes besat senest 1. august 2021 eller snarest derefter.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Vejle Kommune og relevant faglig organisation.

Vi har 5 huse fordelt i kommunen, og du skal derfor have kørekort B.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du henvende dig til Michael Skjærris, Leder af Udvikling - tlf. 24971534/mail:msk@vejlebib.dk

Om os
Vejle Bibliotekerne er et af de største kultur-, videns- og læringstilbud i en kommune, der er kendetegnet ved at turde at gå forrest, og hvor der er rigtig højt til loftet. I Vejle Bibliotekerne er vi ca. 75 ansatte med vidt forskellig baggrund, som varetager en broget buket af forskellige opgaver. Vi er tydelige og synlige i vores kommune, og vi går ikke af vejen for at tænke skævt og finde gode løsninger. Vi er et af seks centralbiblioteker i Danmark og er derfor ofte med ved bordet, når det drejer sig om både regional, national og international biblioteksudvikling.

Du kan læse mere om os på www.vejlebib.dk

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist 22. juni
Forventet ansættelse pr. 1. august.

Samtaler forventes at blive afholdt den 24. juni
En eventuelt anden samtale vil blive afholdt 28. juni.

Børneattest
Vi indhenter børneattest.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.