Allround VVS'er nær Vejle

For en virksomhed nær Vejle, søger vi en faglært VVS’er til et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende til opstart hurtigst muligt.

Arbejdstiden er mandag – torsdag kl. 07.00-15.45 og fredag kl. 07.00-12.30.

Arbejdsopgaverne vil primært være service, men også til byggepladser.

Vi forventer følgende af dig:

- du er mødestabil og fleksibel

- du er faglært VVS’er eller har stor erfaring indenfor området

- du har hænderne skruet rigtigt på og er stolt af dit håndværk

- du kan arbejde selvstændigt

- du taler dansk

- du har kørekort

Virksomheden tilbyder:

- en fuldtidsstilling på 37 timer

- gode kollegaer med mange års erfaring

- mulighed for firmabil

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "Allround VVS’er, nær Vejle"


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330087550Phoenix-1bdd2c0112019-09-10T00:00:00Allround VVS'er nær Vejle

For en virksomhed nær Vejle, søger vi en faglært VVS’er til et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende til opstart hurtigst muligt.

Arbejdstiden er mandag – torsdag kl. 07.00-15.45 og fredag kl. 07.00-12.30.

Arbejdsopgaverne vil primært være service, men også til byggepladser.

Vi forventer følgende af dig:

- du er mødestabil og fleksibel

- du er faglært VVS’er eller har stor erfaring indenfor området

- du har hænderne skruet rigtigt på og er stolt af dit håndværk

- du kan arbejde selvstændigt

- du taler dansk

- du har kørekort

Virksomheden tilbyder:

- en fuldtidsstilling på 37 timer

- gode kollegaer med mange års erfaring

- mulighed for firmabil

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "Allround VVS’er, nær Vejle"

For en virksomhed nær Vejle, søger vi en faglært VVS er til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende til opstart hurtigst muligt. Arbejdstiden er mandag torsdag kl. 07.00-15.45 og fredag kl. 07.00-12.30. Arbejdsopgaverne vil primært være service, men også til byggepladser. Vi forventer følgende af dig: - du er mødestabil og fleksibel - du er faglært VVS er eller har stor erfaring indenfor området - du har hænderne skruet rigtigt på og er stolt af dit håndværk - du kan arbejde selvstændigt - du taler dansk - du har kørekort Virksomheden tilbyder: - en fuldtidsstilling på 37 timer - gode kollegaer med mange års erfaring - mulighed for firmabil Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Allround VVS er, nær Vejle11jobnet1bdd2c01100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-04T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3605297Work4all ApS11avej 17100VejleDKDanmark0
vejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent821677JobNet5042028504202810010-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bdd2c01https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bdd2c01https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bdd2c01&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bdd2c01&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/2.jpgAllround VVS'er nær Vejle169811311Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg362661256vejle@work4all.nuvejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330090851VVS montørRobot For en virksomhed beliggende i Ejstrupholm, søger vi en stabil medarbejder til deres virksomhed. Jobbet indebærer alle former for VVS-opgaver, såsom nybyg, fyr, vedligeholdelse af centralvarmeanlæg, opsætning af radiatorer, reperatione af rørsystemer, udskriftning af vandhaner, toiletter mm. Arbejdsdagen starter kl. 07.00, og er et vikariat på 4 månder med henblik på fastansættelse efterfølgende. Vi forventer følgende fra dig: - Du er uddannet VVS - Du har kørekort. - Du trives med en travl hverdag, udviser god service og er høflig overfor kunder - Du kan arbejde selvstædigt Virksomheden tilbyder dig følgende: - En spændende stilling med gode kollegaer - Fastansættelse - Løn efter kvalifikationer - Mulighed for firmabil Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende en kort ansøgning og dit CV til os på midt@work4all.nu - mærk ansøgningen VVS montør Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål

For en virksomhed beliggende i Ejstrupholm, søger vi en stabil medarbejder til deres virksomhed. 

Jobbet indebærer alle former for VVS-opgaver, såsom nybyg, fyr, vedligeholdelse af centralvarmeanlæg, opsætning af radiatorer, reperatione af rørsystemer, udskriftning af vandhaner, toiletter mm. 

Arbejdsdagen starter kl. 07.00, og er et vikariat på 4 månder med henblik på fastansættelse efterfølgende. 

 

 

Vi forventer følgende fra dig:

- Du er uddannet VVS

- Du har kørekort.

- Du trives med en travl hverdag, udviser god service og er høflig overfor kunder

- Du kan arbejde selvstædigt 

 

Virksomheden tilbyder dig følgende:

- En spændende stilling med gode kollegaer

- Fastansættelse 

- Løn efter kvalifikationer

- Mulighed for firmabil 

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende en kort ansøgning og dit CV til os på midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "VVS montør"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

Work4all ApSEjstrupholm2019-09-16T00:00:002019-11-11T00:00:00
330103584Dygtig Fleksibel VVS-montør til ABC Pavilloner - JyllandRobot Vi søger en montør med nogle års erfaring til ABC Jylland. Som VVS-montør hos os, bliver du involveret i en bred vifte af montage opgaver i forbindelse med pavillon modulbyggeri på vores location i Engesvang og på ABC s mange byggeprojekter i hele Danmark. Jobbet er meget alsidigt og skiftende arbejdstider samt overarbejde kan forekomme i forbindelse med spidsbelastninger. Arbejdet byder på en masse udfordringer med frihed under ansvar, dynamiske og dygtige kolleger og hvor den daglige omgangstone er fri og uformel. Kvalifikationer: Du er faguddannet VVS er Du har et bredt kendskab til VVS-installation Du har en god tegningsforståelse Du har truckcertifikat (ikke et krav) Du skal kommunikere tydeligt på dansk Du kan arbejde selvstændigt og i teams Du kan arbejde struktureret og planlægge din arbejdsdag Personlige egenskaber: Du er positiv og mødestabil Du er paktisk orienteret Du er serviceorienteret, fleksibel og har en professionel tilgang til opgaverne Vi tilbyder: En handlekraftig, solid midtjysk virksomhed, hvor du kommer til at arbejde tæt med dygtige og engagerede kollegaer med et rigtig godt arbejdsmiljø med en frisk, humoristisk tone og stort fokus på medarbejder trivsel Løn efter kvalifikationer Ansøgningsfrist: Gerne hurtigst muligt, idet der vil blive holdt løbende jobsamtaler. Ansættelsesdato: Hurtigst muligt. Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det dig vi søger! Send din ansøgning og CV til job@abcpavilloner.dk. Eventuelle spørgsmål kan stilles til Jan Thomasen på telefon 45 2235 6023. ABC Pavilloner A S både udlejer og sælger midlertidige og permanent løsninger. Vores pavillon modulbyggeri opføres i gode robuste og bæredygtige materialer.

Vi søger en montør med nogle års erfaring til ABC Jylland. Som VVS-montør hos os, bliver du involveret i en bred vifte af montage opgaver i forbindelse med pavillon & modulbyggeri på vores location i Engesvang og på ABC's mange byggeprojekter i hele Danmark. Jobbet er meget alsidigt og skiftende arbejdstider samt overarbejde kan forekomme i forbindelse med spidsbelastninger.

Arbejdet byder på en masse udfordringer med frihed under ansvar, dynamiske og dygtige kolleger og hvor den daglige omgangstone er fri og uformel.

Kvalifikationer:

 • Du er faguddannet VVS'er
 • Du har et bredt kendskab til VVS-installation
 • Du har en god tegningsforståelse
 • Du har truckcertifikat (ikke et krav)
 • Du skal kommunikere tydeligt på dansk
 • Du kan arbejde selvstændigt og i teams
 • Du kan arbejde struktureret og planlægge din arbejdsdag

Personlige egenskaber:

 • Du er positiv og mødestabil
 • Du er paktisk orienteret
 • Du er serviceorienteret, fleksibel og har en professionel tilgang til opgaverne

Vi tilbyder:

 • En handlekraftig, solid midtjysk virksomhed, hvor du kommer til at arbejde tæt med dygtige og engagerede kollegaer med et rigtig godt arbejdsmiljø med en frisk, humoristisk tone og stort fokus på medarbejder trivsel
 • Løn efter kvalifikationer

Ansøgningsfrist: Gerne hurtigst muligt, idet der vil blive holdt løbende jobsamtaler.

Ansættelsesdato: Hurtigst muligt.

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det dig vi søger! Send din ansøgning og CV til job@abcpavilloner.dk. Eventuelle spørgsmål kan stilles til Jan Thomasen på telefon + 45 2235 6023.

ABC Pavilloner A/S både udlejer og sælger midlertidige og permanent løsninger. Vores pavillon & modulbyggeri opføres i gode robuste og bæredygtige materialer.

ABC PAVILLONER A/SEngesvang2019-10-09T00:00:002019-10-21T00:00:00
330087285VVS'er til BrandeRobot For en virksomhed i Brande, søger vi en faglært VVS er til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt. Vi forventer følgende af dig: - du er mødestabil og fleksibel - du er faglært VVS er - du kan arbejde selvstændigt - du taler dansk - du har kørekort Virksomheden tilbyder: - gode kollegaer med mange års erfaring - mulighed for fastansættelse Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen VVS, Brande

For en virksomhed i Brande, søger vi en faglært VVS’er til et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt.

Vi forventer følgende af dig:

- du er mødestabil og fleksibel

- du er faglært VVS’er

- du kan arbejde selvstændigt

- du taler dansk

- du har kørekort

Virksomheden tilbyder:

- gode kollegaer med mange års erfaring

- mulighed for fastansættelse  

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "VVS, Brande"

Work4all VejleBrande2019-09-10T00:00:002019-11-04T00:00:00
330087255VVS'er til Brande (A-certifikat)Robot For en virksomhed i Brande, søger vi en faglært VVS er til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt. Vi forventer følgende af dig: - du er mødestabil og fleksibel - du er faglært VVS er og har A certifikat - du kan arbejde selvstændigt - du taler dansk - du har kørekort Virksomheden tilbyder: - gode kollegaer med mange års erfaring - mulighed for fastansættelse Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen VVS A-certifikat, Brande

For en virksomhed i Brande, søger vi en faglært VVS’er til et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt.

Vi forventer følgende af dig:

- du er mødestabil og fleksibel

- du er faglært VVS’er og har A certifikat

- du kan arbejde selvstændigt

- du taler dansk

- du har kørekort

Virksomheden tilbyder:

- gode kollegaer med mange års erfaring

- mulighed for fastansættelse
 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "VVS A-certifikat, Brande"

Work4all VejleBrande2019-09-10T00:00:002019-11-05T00:00:00
330083858VVS til serviceRobot For en virksomhed beliggende ved Aarhus, søger vi lige nu en dygtig VVS-montør til serviceopgaver. Opgaverne vil primært være små-service til bl.a. småhuse og erhvervshuse. Stillingen er fuldtid, og med henblik på en fastansættelse. Vi forventer følgende af dig: - du er faglært VVS er - du kan arbejde selvstændigt - du er serviceminded Virksomheden tilbyder: - gode og dygtige kollegaer - firmabil - fastansættelse Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen VVS Aarhus For yderligere spørgsmål og informationer, kan vi kontaktes på 70223311.

For en virksomhed beliggende ved Aarhus, søger vi lige nu en dygtig VVS-montør til serviceopgaver.

Opgaverne vil primært være små-service til bl.a. småhuse og erhvervshuse. 

Stillingen er fuldtid, og med henblik på en fastansættelse. 

 

Vi forventer følgende af dig: 

- du er faglært VVS'er

- du kan arbejde selvstændigt 

- du er serviceminded 

 

Virksomheden tilbyder:

- gode og dygtige kollegaer 

- firmabil 

- fastansættelse 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "VVS Aarhus"

 

For yderligere spørgsmål og informationer, kan vi kontaktes på 70223311.

Work4all ApSAarhus V2019-09-04T00:00:002019-10-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

VVS montør

Work4all ApS

Ejstrupholm
For en virksomhed beliggende i Ejstrupholm, søger vi en stabil medarbejder til deres virksomhed. Jobbet indebærer alle former for VVS-opgaver, såsom nybyg, fyr, vedligeholdelse af centralvarmeanlæg, opsætning af radiatorer, reperatione af rørsysteme...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:11. november 2019

Dygtig Fleksibel VVS-montør til ABC Pavilloner - Jylland

ABC PAVILLONER A/S

Engesvang
Vi søger en montør med nogle års erfaring til ABC Jylland. Som VVS-montør hos os, bliver du involveret i en bred vifte af montage opgaver i forbindelse med pavillon modulbyggeri på vores location i Engesvang og på ABC s mange byggeprojekter i hele D...
Indrykket:9. oktober 2019
Udløbsdato:21. oktober 2019

VVS'er til Brande

Work4all Vejle

Brande
For en virksomhed i Brande, søger vi en faglært VVS er til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt. Vi forventer følgende af dig: - du er mødestabil og fleksibel - du er faglært VVS er - d...
Indrykket:10. september 2019
Udløbsdato:4. november 2019

VVS'er til Brande (A-certifikat)

Work4all Vejle

Brande
For en virksomhed i Brande, søger vi en faglært VVS er til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt. Vi forventer følgende af dig: - du er mødestabil og fleksibel - du er faglært VVS er og ...
Indrykket:10. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019

VVS til service

Work4all ApS

Aarhus V
For en virksomhed beliggende ved Aarhus, søger vi lige nu en dygtig VVS-montør til serviceopgaver. Opgaverne vil primært være små-service til bl.a. småhuse og erhvervshuse. Stillingen er fuldtid, og med henblik på en fastansættelse. Vi forventer føl...
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019