Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AlmexA søger VF / produktionsleder

AlmexA er lige nu i en kraftig vækst og søger derfor en produktionsleder, som kan aflaste produktionschefen, der fremover vil være beskæftiget med konstruktion, tilbud og produktionsforberedelse.

 

Stillingen:

 

Du får ansvaret for den daglige drift af produktionen. Vi har p.t 12 medarbejdere i produktionen og arbejder i to skift. Du skal sikre høj effektivitet og produktivitet, du deltager i produktionsmøder og du står for tavlemøder.

 

Herudover skal du varetage følgende opgaver:

 

  • Indkøb af diverse værktøj og hjælpemidler
  • Sikre høj kvalitet af de fremstillede emner
  • Vedligehold af maskiner og udstyr
  • Ansvarlig for måle- og specialværktøj

 

Faglige kvalifikationer:

 

Vi forestiller os, at du har en baggrund i metalindustrien, og måske er du uddannet industritekniker eller værkstøjsmager. Du er vant til at tage ansvar, har erfaring med koordinerings- og planlægningsopgaver og besidder stærke IT kompetencer.

 

Personlige kvalifikationer:

 

Vi lægger vægt på personlige kompetencer, og du skal derfor passe ind i vores virksomhedskultur. Du skal have gode kommunikationsevner, være en naturlig leder for dine kolleger, samt have en udadvendt personlighed og fremtræde med en naturlig autoritet. Du går ikke på kompromis med dit arbejde eller kvalitet, og du kæler for detaljen.

 

Hvad tilbyder AlmexA

 

Da dette er en ny-opslået stilling, giver det dig alle muligheder for at udvikle jobbet, så det passer til dig og du kan sætte dit eget præg på stillingen. Vi tilbyder et stærkt team, en spændende virksomhed i vækst, og vi arbejder under uformelle former.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.

 

Vil du vide mere:

 

Kontakt: Lise Jørgensen på 63 13 71 00 for yderligere spørsgmål.

Ansøgningsfrist: Inden 18. april. 2018

Ansøgningen sendes til: job@almexa.dk vedhæftet CV og et nyere vellignende foto.

 

 

AlmexA er en højteknologisk maskinfabrik beliggende i Odense.

Vi er specialiseret i CNC bearbejdning af aluminiums emner i større serier med højt forædlingsniveau.

Virksomheden blev etableret i 1999 af Roar Jensen, og har i dag både danske og udenlandske kunder inden for Aerospace, defence, og industri.

 

Læs mere om os her: www.almexa.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Værkstedschef til Fåborg Bil-Center

Medarbejderne ApS

Faaborg-Midtfyn
Faaborg Bil-Center er i en god udvikling og har forrygende travlt, og søger derfor en Værkstedschef Har du lyst til at blive en del af et dedikeret team, der vil levere den bedste kundeoplevelse hver gang og løfte Huset til næste trin? Vil du yde en...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:2. november 2018

ANSVARSBEVIDST VÆRKFØRER

AUTOFORUM MIDDELFART, P.M. AUTOMOBILER ApS

Middelfart
Møder du kunderne med et stort smil både morgen og aften? Sætter du en ære i det perfekte resultat hver gang? Går du altid den ekstra meter for at yde en ekstra ordinær service for kunderne? Så er det måske dig vi søger. Autoforum Middelfart søger e...
Indrykket:1. oktober 2018
Udløbsdato:26. november 2018