Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alsidig gartner søges

Vi søger 1 sæsonansat gartner ved Ringsted Kirkegård til besættelse d. 2. Maj 2018.

Stillingerne er på 37 timer pr. uge.

Stillingerne er tidsbegrænset med ophør medio december. Der vil være mulighed for fastansættelse som sæsonmedarbejder i perioden primo April - medio december. 

Vi arbejder teambaseret og forventer, at du har lyst til at indgå i et team. Vi forventer også, at du kan arbejde selvstændigt og har et personligt drive.

Vi søger primært en medarbejder der har lyst til at arbejde med nyanlæg. 
Derudover skal du forvente en del alm. gartnerarbejde med vedligeholdelse af gravsteder og fællesarealer. 
Du vil også skulle påtage dig kapeltjenester. 
Du skal være serviceminded og kunne håndtere at møde mennesker i sorg.

Ansøgere med gartnerbaggrund vil blive foretrukket, men er ikke et krav. Er du ikke faglært, vil du blive ansat som gartnerimedarbejder. 

Vi kan tilbyde gode kollegaer, et godt arbejdsmiljø, mulighed for videreuddannelse m.m.

Ansættelse sker ved Ringsted Kirkegård, Køgevej 8, 4100 Ringsted.

Ansættelse og aflønning sker efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer (OAO-S) samt Organisationsaftalen for landbrugsmedhjælpere, gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejdere indgået mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Lønnen udgør årligt for gartnere i øvrig land 280.447 kr. (trin 1) og 287.378 kr. (trin 2) (nutidskroner). Der sker aflønning på timeløn, og efter 5 måneders uafbrudt ansættelse ved samme ansættelsesmyndighed er der overgang til månedslønsansættelse. Der vil blive foretaget anciennitetsmæssig indplacering.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til gartnerformand Ninett Gulddal på telefonnummer 57 61 11 61 eller mail: kirkegaard@ringstedsogn.dk.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted løbende. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her