Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alsidig kok søges til selskabsrestaurant

Vi du være med til at lave fester, som vores gæster husker resten af livet?

Vi søger en ny kok til et køkken der laver alt. På en almindelig uge vil du arbejde med alt fra boller med smør til foie gras terrine. I en almindelig service, serverer vi både tarteletter og tournedos med trøffelsauce.

Fælles for alt hvad vi gør, er at det er lavet fra bunden. Vores laks bliver tørsaltet og røget over bål og isen starter med vaniljestænger og piskefløde.

Vores fornemste opgave er, at lave præcist den fest, det kursus, den frokost eller det møde, som vores gæster ønsker. Både i huset, men også til levering - med eller uden personale.

Vi er en virksomhed hvor alle hjælper hinanden, på begge sider af "stregen" og der vil således også være mange muligheder for at være med inde hos gæsterne.

Arbejdstiden planlægges i forhold til de arrangementer vi afholder. Dog ligger primære arbejdstid på hverdage imellem 9 og 17 og i weekenderne er den selvsagt afhængig af hvilke fester der afholdes.

Hvis du har spørgsmål og jobbet, så kontakt køkkenchef Kristian Lie på tlf. 98 15 89 68

Ansøgning sendes til: mail@orkideen.dk

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Forventet start 1. april, eller snarest der efter - men vi venter gerne på den rigtige.

Kørekort B er et krav.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her