Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alsidig kommunikationskonsulent med nyhedstæft og strategisk forståelse

Kan du spotte de gode historier og formidle dem fængende videre – hvad enten det er eksternt til patienterne eller internt til medarbejderne? Er du skarp på, hvad der skal til for bedst at brande sygehuset som en fantastisk arbejdsplads? Og brænder du for ved hjælp af god kommunikation at understøtte sygehuset og medarbejderne i at sætte patienten først?

Så er det måske dig, vi leder efter, som vores nye kollega i kommunikationsafdelingen på Sygehus Lillebælt.

Sygehus Lillbælt er en stor arbejdsplads med mange interessenter og stort behov for kommunikation til mange forskellige målgrupper både internt og eksternt. Det er derfor vigtigt, at du har kommunikations-paletten i orden og både kan finde ud af at kommunikere på forskellige måder, med forskellige virkemidler og på forskellige platforme.
Vi ser gerne, at du er en ægte kommunikationsblæksprutte, der både kan skrive en hurtig nyhed, finde ud af at lave video og samtidig har styr på, hvordan man skruer en effektfuld kommunikationsplan sammen. Samtidig skal du selv kunne være udførende på opgaverne – og så skal du også kunne rådgive og vejlede afdelingerne i deres kommunikation, når der er behov for det.

Du må især gerne have erfaring med og gode ideer til, hvordan vi gennem involverende kommunikation kan styrke vores interne medarbejder-kommunikation og vores medarbejder-branding. Derudover er det helt afgørende, at du formår at tænke kommunikationen ind i en strategisk ramme og altid tager udgangspunkt i sygehusets vigtigste pejlemærke – ’patienten først’.

Kommunikationsafdelingen består ud over dig af en kommunikationschef og 9 medarbejdere. Vi holder faste ugentlige tavlemøder og redaktionsmøder, hvor vi sætter retning på vores forskellige produktioner, idéudvikler og arbejder for at få skabt det rigtige flow på tværs af vores medier. Vi laver også kommunikations-taskforce og undervisning i afdelingerne, så vi hele tiden holder sygehusets kommunikationsmaterialer skarpe, relevante og patientvenlige.

Vi hjælper alle hinanden på kryds og tværs i afdelingen, når opgaverne skal løses, men du skal også kunne arbejde selvstændigt, have et godt overblik og være hurtig på tasterne, når der er travlt. Og så må du gerne have godt humør og være god til at grine sammen med os andre.

Om dig:

  • Du har en uddannelse som journalist, cand. comm. eller lignende
  • Du har erfaring med kommunikationsarbejde fra en lignende stilling og organisation
  • Du kan både lave video, skrive nyheder, lave opslag på sociale medier, og du ved, hvad der skal til for at lave den gode interne kommunikation.
  • Du er hurtig på tasterne og god til at få noget fra hånden, uden at det går ud over kvaliteten.
  • Du er en udpræget holdspiller og er villig til at gå et ekstra stykke for dine kolleger og arbejdspladsen.
  • Du har lyst til at gå på arbejde og bidrager positivt til stemningen i afdelingen.
  • Du har mod på at arbejde i en stor politisk ledet organisation med løbende forandringer.
  • Du er god til at få ideer og kan selv finde ud af at føre dem ud i livet
  • Det er et plus, hvis du har arbejdet med intern kommunikation, kampagner og medarbejdere som målgruppe.

Løn – og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og relevant faglig organisation. Du vil få arbejdsplads på sygehusene i både Kolding og Vejle.

Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse
Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 10. juni – og du kommer kun i betragtning, hvis du vedlægger eksempler på dit tidligere arbejde – en artikel, et opslag eller lignende, som du er særlig stolt af. Vi beder dig også medsende et lille skriv om, hvad der for dig er de vigtigste elementer i god intern kommunikation.

Vi forventer at holde samtaler fredag den 19. juni og evt. 2. runde samtaler den 23. juni. Du skal regne med at løse en lille opgave i forbindelse med samtalen. Tiltrædelse forventes 1. september.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om Sygehus Lillebælt – Patienternes Sygehus – her http://www.sygehuslillebaelt.dk. Du er velkommen til at søge yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte kommunikationskonsulent Søren Hygum Hansen på tlf. 61622454 eller  kommunikationschef Cathrin Tromborg Bræstrup på ctb@rsyd.dk eller tlf. 24969280.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.