Alsidig og dygtig kok søges til Seaport Restaurant og Bowling

Seaport Restaurant og Bowling søger en energisk og dygtig kok til stillingen som Kok/souschef til ansættelse snarest. Vi leder efter en, som kan fungere som køkkenchefens højre hånd og stedfortræder, når køkkenchefen har fri og ferie. Vi venter gerne på den rette. Vi er et køkken, som laver alting fra bunden og sætter en ære i at lave mad med masser af smag og kvalitet. Vi bager hver dag frisk brød og gør vores ypperste for at give alle gæsterne en fantastisk madoplevelse. Som kok hos os vil du få en alsidig hverdag med aftenbuffet, firmaarrangementer, tapasbuffet, børnefødselsdage, seniorspisning, specialmenuer og meget mere. Du vil komme til at lave mad med inspiration fra hele verden, mad der er lavet efter gammeldags opskifter, mad med et lille twist og fusionsmad. Der vil være fokus på madens smag, tekstur og udseende. Teamet består af to udlærte kokke, en kokkeelev og et par køkkenassistenter. Vi leder efter en kandidat, som har følgende egenskaber:

  • Holdning og kærlighed til håndværket
  • Ejerskab og medansvar
  • Gode smagsløg
  • Kan få det visuelle til at samarbejde med smagsnuancerne
  • Arbejdssom og flittig
  • Lyst til at være med til at udvikle vores retter og menuer
  • Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem
  • Kan skabe smagsoplevelser
  • Kan dele ud af sit gode humør
  • Evner at overtage køkkenchefens opgaver ved behov
  • Har lyst og har evner til at lære fra sig
  • En som kan hjælpe køkkenchefen med opgaver og sammen være et godt team

Vi tilbyder:

    • En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart
    • Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt
    • Faglige og personlige udviklingsmuligheder
    • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø
  • Fastansættelse med gode forhold
  • God løn efter kvalifikationer?

Arbejdstiden ligger både dag, aften og weekend, og følger en vagtplan. Send ansøgning til job@seaport.dk og vedhæft cv, ansøgning og billede. For spørgsmål vi kan kontaktes med tlf. 98126866 eller pr. Mail info@seaport.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330081146Phoenix-93bd261d12019-08-30T00:00:00Alsidig og dygtig kok søges til Seaport Restaurant og Bowling

Seaport Restaurant og Bowling søger en energisk og dygtig kok til stillingen som Kok/souschef til ansættelse snarest. Vi leder efter en, som kan fungere som køkkenchefens højre hånd og stedfortræder, når køkkenchefen har fri og ferie. Vi venter gerne på den rette. Vi er et køkken, som laver alting fra bunden og sætter en ære i at lave mad med masser af smag og kvalitet. Vi bager hver dag frisk brød og gør vores ypperste for at give alle gæsterne en fantastisk madoplevelse. Som kok hos os vil du få en alsidig hverdag med aftenbuffet, firmaarrangementer, tapasbuffet, børnefødselsdage, seniorspisning, specialmenuer og meget mere. Du vil komme til at lave mad med inspiration fra hele verden, mad der er lavet efter gammeldags opskifter, mad med et lille twist og fusionsmad. Der vil være fokus på madens smag, tekstur og udseende. Teamet består af to udlærte kokke, en kokkeelev og et par køkkenassistenter. Vi leder efter en kandidat, som har følgende egenskaber:

  • Holdning og kærlighed til håndværket
  • Ejerskab og medansvar
  • Gode smagsløg
  • Kan få det visuelle til at samarbejde med smagsnuancerne
  • Arbejdssom og flittig
  • Lyst til at være med til at udvikle vores retter og menuer
  • Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem
  • Kan skabe smagsoplevelser
  • Kan dele ud af sit gode humør
  • Evner at overtage køkkenchefens opgaver ved behov
  • Har lyst og har evner til at lære fra sig
  • En som kan hjælpe køkkenchefen med opgaver og sammen være et godt team

Vi tilbyder:

    • En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart
    • Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt
    • Faglige og personlige udviklingsmuligheder
    • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø
  • Fastansættelse med gode forhold
  • God løn efter kvalifikationer?

Arbejdstiden ligger både dag, aften og weekend, og følger en vagtplan. Send ansøgning til job@seaport.dk og vedhæft cv, ansøgning og billede. For spørgsmål vi kan kontaktes med tlf. 98126866 eller pr. Mail info@seaport.dk

Seaport Restaurant og Bowling søger en energisk og dygtig kok til stillingen som Kok souschef til ansættelse snarest. Vi leder efter en, som kan fungere som køkkenchefens højre hånd og stedfortræder, når køkkenchefen har fri og ferie. Vi venter gerne på den rette. Vi er et køkken, som laver alting fra bunden og sætter en ære i at lave mad med masser af smag og kvalitet. Vi bager hver dag frisk brød og gør vores ypperste for at give alle gæsterne en fantastisk madoplevelse. Som kok hos os vil du få en alsidig hverdag med aftenbuffet, firmaarrangementer, tapasbuffet, børnefødselsdage, seniorspisning, specialmenuer og meget mere. Du vil komme til at lave mad med inspiration fra hele verden, mad der er lavet efter gammeldags opskifter, mad med et lille twist og fusionsmad. Der vil være fokus på madens smag, tekstur og udseende. Teamet består af to udlærte kokke, en kokkeelev og et par køkkenassistenter. Vi leder efter en kandidat, som har følgende egenskaber: Holdning og kærlighed til håndværket Ejerskab og medansvar Gode smagsløg Kan få det visuelle til at samarbejde med smagsnuancerne Arbejdssom og flittig Lyst til at være med til at udvikle vores retter og menuer Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem Kan skabe smagsoplevelser Kan dele ud af sit gode humør Evner at overtage køkkenchefens opgaver ved behov Har lyst og har evner til at lære fra sig En som kan hjælpe køkkenchefen med opgaver og sammen være et godt team Vi tilbyder: En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt Faglige og personlige udviklingsmuligheder Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø Fastansættelse med gode forhold God løn efter kvalifikationer? Arbejdstiden ligger både dag, aften og weekend, og følger en vagtplan. Send ansøgning til job@seaport.dk og vedhæft cv, ansøgning og billede. For spørgsmål vi kan kontaktes med tlf. 98126866 eller pr. Mail info@seaport.dk11jobnet93bd261d100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-23T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3597063Seaport11Strandvejen 79000AalborgDKDanmark0
job@seaport.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent813942JobNet5035957503595710028-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=93bd261dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=93bd261dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=93bd261d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=93bd261d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgAlsidig og dygtig kok søges til Seaport Restaurant og Bowling12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362495094job@seaport.dkjob@seaport.dkDKDanmarkDKDanmark330095172Sushikokke søges til Karma Sushi AalborgRobot Karma Sushi søger sushikokke til fuldtid og deltid, der kan træde til snarest muligt. Karma Sushi is looking for a sushichef, who can start soon. Fulltime and parttime. ABOUT THE POSITION Vi søger en kandidat som har erfaring i et køkken. Det er klart at foretrække, hvis du har erfaring inde for sushi. We are looking for a person who knows how a kitchen operate. We see it as a bonus if you know the basics about sushi. Forventninger til ansøgeren You should identify your self with being: Du har køkkenfærdigheder Kitchen skills Du er imødekommende Open minded Du er lærenem Fast to learn Du er fleksibel Flexible Du er tålmodig Patient Du har overblik Overview Du har erfaring med sushi You have sushi skills Du kan arbejde aften samt weekender Evening work and weekends WORK TIME I tidsrummet mellem 9.00 og 24.00, dog afhænger det af vagterne. Work time is between 9 am and 12 pm. depending on the work schedule.

Karma Sushi søger sushikokke til fuldtid og deltid, der kan træde til snarest muligt. Karma Sushi is looking for a sushichef, who can start soon. Fulltime and parttime.

 

ABOUT THE POSITION

Vi søger en kandidat som har erfaring i et køkken. Det er klart at foretrække, hvis du har erfaring inde for sushi. We are looking for a person who knows how a kitchen operate. We see it as a bonus if you know the basics about sushi.

Forventninger til ansøgeren /You should identify your self with being:

  • Du har køkkenfærdigheder / Kitchen skills
  • Du er imødekommende / Open minded
  • Du er lærenem / Fast to learn
  • Du er fleksibel / Flexible 
  • Du er tålmodig / Patient 
  • Du har overblik / Overview
  • Du har erfaring med sushi / You have sushi skills
  • Du kan arbejde aften samt weekender  / Evening work and weekends

WORK TIME

I tidsrummet mellem 9.00 og 24.00, dog afhænger det af vagterne. / Work time is between 9 am and 12 pm. depending on the work schedule.

 

Karma Sushi AalborgAalborg2019-09-25T00:00:002019-10-31T00:00:00
330092461Bone's Skalborg (Aalborg, City Syd) søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i vores afdeling i Skalborg, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Start d. 1. august. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed, hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste, vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for, at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af, at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekender, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i vores afdeling i Skalborg, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Start d. 1. august.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed, hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste, vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for, at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af, at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekender, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SAalborg SV2019-09-19T00:00:002019-10-20T00:00:00
330085295Kok/cater med stor frihed i et kædekoncept søges til restaurant The GrillRobot Vi er on fire ! I Bowl n Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. I januar 2020 åbner vi vores nye store og flotte center i Aalborg, hvor du nu har muligheden for at blive en del af køkkenteamet i The Grill - helt fra starten. Det er vigtigt for os at komme godt fra start og vi søger derfor allerede nu en knivskarp kok cater eller ufaglært med erfaring fra restaurationsbranchen hertil, der vil hjælpe med at tilberede vores mange spændende retter til buffeterne og sikre en høj kvalitet heraf. Med Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill i Aalborg vil kæden består af 17 centre fordelt over hele landet. Vores vigtigste opgave er skabe gode oplevelser for vores gæster. Vi har sjove og underholdende aktiviteter for hele familien, og pakken fuldendes i vores store buffetrestaurant, The Grill. Bowl& 39 n& 39 Fun Aalborg bliver kædens største center med sine 12.300 kvm, hvoraf restauranten udgør 677 kvm foruden et selskabslokale og køkkenet natruligvis. Familierestaurant I restauranten er der mange munde, der skal mættes, før eller efter gæsterne skal i gang med en eller flere af centerets mange aktiviteter. Alene i 2018 havde vi 600.000 spisende gæster fordelt på vores nuværende 16 centre. Her er det kokkens fornemmeste opgave, i samarbejde med køkkenchefen, at sørge for, at gæsterne får lækker og veltilberedt mad af høj kvalitet og en god oplevelse i restauranten. Det tekniske fremfor det kreative The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som kok er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer også når det gælder madlavningen. Vores kokke går op i det visuelle, håndværksmæssige og vægter det tekniske i et køkken. Har du en kok i hjertet og værner du om den gode tone? Vi sælger ikke gourmet, men familietid, hygge og gode minder. Det er derfor vigtigt for os, at der altid er en god tone i køkkenet, da det styrker sammenholdet i teamet og smitter af på vores gæster og sikre dem en god helhedsoplevelse. Vi hjælper desuden hinanden med den daglige forberedelse, klargøring og afvikling af vores mange retter. Vores kokke besidder mange kvaliteter, bl.a.: Forstår sig på familierestauranter og store buffeter Kan give andre en smagsoplevelse med lækker mad og god energi Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter Kan holde hovedet koldt og maden varm selv når det går stærkt Har uddannelse eller erfaring, der matcher stillingen Vi vil dem, der vil os Det er altid vores mål at udvikle os fagligt og personligt. Hos os er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå. Har du en drøm om at lede et af vores køkkener i fremtiden, er vi altid interesserede i at give vores kokke udfordringer i den retning, udover den daglige faglige sparring og læring, hvis du har det, der skal til. Vi søger en kok cater til The Grill i Aalborg, der med sit tekniske snilde kan tilberede maden til vores buffeter, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant. Arbejdstiderne placeres som skiftende arbejdstider i en fælles vagtplan. Opstart forventes i starten af januar. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Vi er ”on fire”! I Bowl’n’Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. I januar 2020 åbner vi vores nye store og flotte center i Aalborg, hvor du nu har muligheden for at blive en del af køkkenteamet i The Grill - helt fra starten. Det er vigtigt for os at komme godt fra start og vi søger derfor allerede nu en knivskarp kok/cater eller ufaglært med erfaring fra restaurationsbranchen hertil, der vil hjælpe med at tilberede vores mange spændende retter til buffeterne og sikre en høj kvalitet heraf.

Med Bowl'n'Fun & The Grill i Aalborg vil kæden består af 17 centre fordelt over hele landet. Vores vigtigste opgave er skabe gode oplevelser for vores gæster. Vi har sjove og underholdende aktiviteter for hele familien, og pakken fuldendes i vores store buffetrestaurant, The Grill. Bowl'n'Fun Aalborg bliver kædens største center med sine 12.300 kvm, hvoraf restauranten udgør 677 kvm foruden et selskabslokale og køkkenet natruligvis.

Familierestaurant

I restauranten er der mange munde, der skal mættes, før eller efter gæsterne skal i gang med en eller flere af centerets mange aktiviteter. Alene i 2018 havde vi 600.000 spisende gæster fordelt på vores nuværende 16 centre. Her er det kokkens fornemmeste opgave, i samarbejde med køkkenchefen, at sørge for, at gæsterne får lækker og veltilberedt mad af høj kvalitet og en god oplevelse i restauranten.

Det tekniske fremfor det kreative

The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som kok er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer – også når det gælder madlavningen. Vores kokke går op i det visuelle, håndværksmæssige og vægter det tekniske i et køkken.

Har du en kok i hjertet og værner du om den gode tone?

Vi sælger ikke gourmet, men familietid, hygge og gode minder. Det er derfor vigtigt for os, at der altid er en god tone i køkkenet, da det styrker sammenholdet i teamet og smitter af på vores gæster og sikre dem en god helhedsoplevelse. Vi hjælper desuden hinanden med den daglige forberedelse, klargøring og afvikling af vores mange retter.

Vores kokke besidder mange kvaliteter, bl.a.:

  • Forstår sig på familierestauranter og store buffeter
  • Kan give andre en smagsoplevelse med lækker mad og god energi
  • Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter
  • Kan holde hovedet koldt og maden varm – selv når det går stærkt
  • Har uddannelse eller erfaring, der matcher stillingen
Vi vil dem, der vil os

Det er altid vores mål at udvikle os fagligt og personligt. Hos os er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå. Har du en drøm om at lede et af vores køkkener i fremtiden, er vi altid interesserede i at give vores kokke udfordringer i den retning, udover den daglige faglige sparring og læring, hvis du har det, der skal til.

Vi søger en kok/cater til The Grill i Aalborg, der med sit tekniske snilde kan tilberede maden til vores buffeter, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant.

Arbejdstiderne placeres som skiftende arbejdstider i en fælles vagtplan.

Opstart forventes i starten af januar.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun AalborgAalborg SV2019-09-06T00:00:002019-10-30T00:00:00
330079547kok afløser/deltidsansat søgesRobot Vi søger en medhjælper, med stor faglig engagement, og lyst til at sætte sit præg på vores gamle unikke kælder. Vi vil gerne have en snak med dig, hvis du har lyst til at være en del af vores team med jævne mellemrum efter behov, og når det passer dig, eller jævnligt, en til 2 gange om ugen. Vi nærmer os desuden juletiden, hvor der sagtens er plads til fuldtidsansættelse, hvis det ønskes. Vi føler at vores potentiale i forhold til nuværende aften og frokost ala carte er meget stort, grundet vores helt unikke rammer med hyggelige middelalderhvælvinger, plads til 200 spisende gæster, samt en beliggenhed i berømte jens bangs stenhus i centrum af aalborg. Vi har mange ideer om yderligere udnyttelse af dette potentiale, men vil gerne have dig med i processon om at afpudse konceptet i forhold til de historiske omgivelser, og tage del i implementering af nye tiltag. Vi laver mad fra grunden, og bruger gode friske råvarer. Det vil vi gerne holde fast i og udvikle på, så du skal have kærlighed for god ærlig mad, og være god til at tilsmage den, så englene synger . Køkkenaktiviteten udfyldes primært af 2 fuldtidskokke. Herudover er der deltidsansatte, og ekstra personale i jule og sommertiden. Tonen i personalegruppen har altid været god og hjertelig. Lørdag formiddag er traditionel Duus dag, med mange gæster. Her har vi hver lørdag frokostbuffet, fra 12.00 til ca 15.00. Søndag er sædvanligvis lukket, dog ikke i juletiden. Vedhæft venligst billede til din ansøgning på mail til Duus@stofanet.dk.

Vi søger en medhjælper, med stor faglig engagement, og lyst til at sætte sit præg på vores gamle unikke kælder. Vi vil gerne have en snak med dig, hvis du har lyst til at være en del af vores team med jævne mellemrum efter behov, og når det passer dig, eller jævnligt, en til 2 gange om ugen. Vi nærmer os desuden juletiden, hvor der sagtens er plads til fuldtidsansættelse, hvis det ønskes.

Vi føler at vores potentiale i forhold til nuværende aften og frokost ala carte er meget stort, grundet vores helt unikke rammer med hyggelige middelalderhvælvinger, plads til 200 spisende gæster, samt en beliggenhed i berømte jens bangs stenhus i centrum af aalborg.

Vi har mange ideer om yderligere udnyttelse af dette potentiale, men vil gerne have dig med i processon om at afpudse konceptet i forhold til de historiske omgivelser, og tage del i implementering af nye tiltag.

Vi laver mad fra grunden, og bruger gode friske råvarer. Det vil vi gerne holde fast i og udvikle på, så du skal have kærlighed for god ærlig mad, og være god til at tilsmage den, "så englene synger".

Køkkenaktiviteten udfyldes primært af 2 fuldtidskokke. Herudover er der deltidsansatte, og ekstra personale i jule og sommertiden.

Tonen i personalegruppen har altid været god og hjertelig.

Lørdag formiddag er traditionel Duus dag, med mange gæster. Her har vi hver lørdag frokostbuffet, fra 12.00 til ca 15.00.

Søndag er sædvanligvis lukket, dog ikke i juletiden.

Vedhæft venligst billede til din ansøgning på mail til Duus@stofanet.dk.

DUUS VINKÆLDER V/PETER KRAGHAalborg2019-08-28T00:00:002019-10-20T00:00:00
330105092Kok til WeekendholdRobot Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Aalborg Din daglige arbejdsplads Som kok i Eurest kantinen hos Siemens Windpower, bliver du del af et dynamisk team på 50 kollegaer, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for 1600 gæster. Dine arbejdsopgaver bliver: Det varme kolde køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet. Pasning af satellit kantine, egenkontrol, Du deltager i APV arbejde og rengøring. Faglært kok med passion for mad Du er faglært gerne med en del års erfaring fra kantine eller restaurant. Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ tilgang. Du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du har passion for mad og kvalitet. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Det er et krav at du har kørekort kategori B Arbejdssted Eurest kantine hos Siemens Windpower A S Assensvej 11 9220 Aalborg Ø Arbejdstider Der arbejdes efter en fast to ugers rulleplan (4-3 plan) Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder Løn efter overenskomst plus pension, privat sundheds forsikring. Samt ordnede forhold. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Tore Sørensen tlf. 9633 4295. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 31. oktober 2019. Findes den rigtige kandidat inden besættes stillingen og stillingsopslaget lukkes. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Aalborg

Din daglige arbejdsplads
Som kok i Eurest kantinen hos Siemens Windpower, bliver du del af et dynamisk team på 50 kollegaer, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for 1600 gæster.

Dine arbejdsopgaver bliver:

  • Det varme/kolde køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet.
  • Pasning af satellit kantine, egenkontrol,
  • Du deltager i APV arbejde og rengøring.

Faglært kok med passion for mad
Du er faglært gerne med en del års erfaring fra kantine eller restaurant. Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ tilgang. Du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du har passion for mad og kvalitet.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Det er et krav at du har kørekort kategori B

Arbejdssted
Eurest kantine hos Siemens Windpower A/S
Assensvej 11
9220 Aalborg Ø

Arbejdstider
Der arbejdes efter en fast to ugers rulleplan (4-3 plan)

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi tilbyder

Løn efter overenskomst plus pension, privat sundheds forsikring. Samt ordnede forhold.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Tore Sørensen tlf. 9633 4295. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 31. oktober 2019. Findes den rigtige kandidat inden besættes stillingen og stillingsopslaget lukkes.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Eurest Kantine, Siemens AalborgAalborg Øst2019-10-11T00:00:002019-10-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushikokke søges til Karma Sushi Aalborg

Karma Sushi Aalborg

Aalborg
Karma Sushi søger sushikokke til fuldtid og deltid, der kan træde til snarest muligt. Karma Sushi is looking for a sushichef, who can start soon. Fulltime and parttime. ABOUT THE POSITION Vi søger en kandidat som har erfaring i et køkken. Det er kla...
Indrykket:25. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Bone's Skalborg (Aalborg, City Syd) søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Aalborg SV
Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i vores afdeling i Skalborg, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Start d...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:20. oktober 2019

Kok/cater med stor frihed i et kædekoncept søges til restaurant The Grill

Bowl'n'Fun Aalborg

Aalborg SV
Vi er on fire ! I Bowl n Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. I januar 2020 åbner vi vores nye store og flotte center i ...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

kok afløser/deltidsansat søges

DUUS VINKÆLDER V/PETER KRAGH

Aalborg
Vi søger en medhjælper, med stor faglig engagement, og lyst til at sætte sit præg på vores gamle unikke kælder. Vi vil gerne have en snak med dig, hvis du har lyst til at være en del af vores team med jævne mellemrum efter behov, og når det passer d...
Indrykket:28. august 2019
Udløbsdato:20. oktober 2019

Kok til Weekendhold

Eurest Kantine, Siemens Aalborg

Aalborg Øst
Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Aalborg Din daglige arbejdsplads Som kok i Eurest kantinen hos Siemens Windpower, bliver du del af et dynamisk team på 50 kollegaer, som sammen er m...
Indrykket:11. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019