Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alsidig og dygtig kok søges til Seaport Restaurant og Bowling

Seaport Restaurant og Bowling søger en energisk og dygtig kok til stillingen som Kok/souschef til ansættelse snarest. Vi leder efter en, som kan fungere som køkkenchefens højre hånd og stedfortræder, når køkkenchefen har fri og ferie. Vi venter gerne på den rette. Vi er et køkken, som laver alting fra bunden og sætter en ære i at lave mad med masser af smag og kvalitet. Vi bager hver dag frisk brød og gør vores ypperste for at give alle gæsterne en fantastisk madoplevelse. Som kok hos os vil du få en alsidig hverdag med aftenbuffet, firmaarrangementer, tapasbuffet, børnefødselsdage, seniorspisning, specialmenuer og meget mere. Du vil komme til at lave mad med inspiration fra hele verden, mad der er lavet efter gammeldags opskifter, mad med et lille twist og fusionsmad. Der vil være fokus på madens smag, tekstur og udseende. Teamet består af to udlærte kokke, en kokkeelev og et par køkkenassistenter. Vi leder efter en kandidat, som har følgende egenskaber:

  • Holdning og kærlighed til håndværket
  • Ejerskab og medansvar
  • Gode smagsløg
  • Kan få det visuelle til at samarbejde med smagsnuancerne
  • Arbejdssom og flittig
  • Lyst til at være med til at udvikle vores retter og menuer
  • Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem
  • Kan skabe smagsoplevelser
  • Kan dele ud af sit gode humør
  • Evner at overtage køkkenchefens opgaver ved behov
  • Har lyst og har evner til at lære fra sig
  • En som kan hjælpe køkkenchefen med opgaver og sammen være et godt team

Vi tilbyder:

    • En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart
    • Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt
    • Faglige og personlige udviklingsmuligheder
    • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø
  • Fastansættelse med gode forhold
  • God løn efter kvalifikationer?

Arbejdstiden ligger både dag, aften og weekend, og følger en vagtplan. Send ansøgning til job@seaport.dk og vedhæft cv, ansøgning og billede. For spørgsmål vi kan kontaktes med tlf. 98126866 eller pr. Mail info@seaport.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330081146Phoenix-93bd261d12019-08-30T00:00:00Alsidig og dygtig kok søges til Seaport Restaurant og Bowling

Seaport Restaurant og Bowling søger en energisk og dygtig kok til stillingen som Kok/souschef til ansættelse snarest. Vi leder efter en, som kan fungere som køkkenchefens højre hånd og stedfortræder, når køkkenchefen har fri og ferie. Vi venter gerne på den rette. Vi er et køkken, som laver alting fra bunden og sætter en ære i at lave mad med masser af smag og kvalitet. Vi bager hver dag frisk brød og gør vores ypperste for at give alle gæsterne en fantastisk madoplevelse. Som kok hos os vil du få en alsidig hverdag med aftenbuffet, firmaarrangementer, tapasbuffet, børnefødselsdage, seniorspisning, specialmenuer og meget mere. Du vil komme til at lave mad med inspiration fra hele verden, mad der er lavet efter gammeldags opskifter, mad med et lille twist og fusionsmad. Der vil være fokus på madens smag, tekstur og udseende. Teamet består af to udlærte kokke, en kokkeelev og et par køkkenassistenter. Vi leder efter en kandidat, som har følgende egenskaber:

  • Holdning og kærlighed til håndværket
  • Ejerskab og medansvar
  • Gode smagsløg
  • Kan få det visuelle til at samarbejde med smagsnuancerne
  • Arbejdssom og flittig
  • Lyst til at være med til at udvikle vores retter og menuer
  • Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem
  • Kan skabe smagsoplevelser
  • Kan dele ud af sit gode humør
  • Evner at overtage køkkenchefens opgaver ved behov
  • Har lyst og har evner til at lære fra sig
  • En som kan hjælpe køkkenchefen med opgaver og sammen være et godt team

Vi tilbyder:

    • En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart
    • Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt
    • Faglige og personlige udviklingsmuligheder
    • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø
  • Fastansættelse med gode forhold
  • God løn efter kvalifikationer?

Arbejdstiden ligger både dag, aften og weekend, og følger en vagtplan. Send ansøgning til job@seaport.dk og vedhæft cv, ansøgning og billede. For spørgsmål vi kan kontaktes med tlf. 98126866 eller pr. Mail info@seaport.dk

2019-10-24T00:51:13.207 Seaport Restaurant og Bowling søger en energisk og dygtig kok til stillingen som Kok souschef til ansættelse snarest. Vi leder efter en, som kan fungere som køkkenchefens højre hånd og stedfortræder, når køkkenchefen har fri og ferie. Vi venter gerne på den rette. Vi er et køkken, som laver alting fra bunden og sætter en ære i at lave mad med masser af smag og kvalitet. Vi bager hver dag frisk brød og gør vores ypperste for at give alle gæsterne en fantastisk madoplevelse. Som kok hos os vil du få en alsidig hverdag med aftenbuffet, firmaarrangementer, tapasbuffet, børnefødselsdage, seniorspisning, specialmenuer og meget mere. Du vil komme til at lave mad med inspiration fra hele verden, mad der er lavet efter gammeldags opskifter, mad med et lille twist og fusionsmad. Der vil være fokus på madens smag, tekstur og udseende. Teamet består af to udlærte kokke, en kokkeelev og et par køkkenassistenter. Vi leder efter en kandidat, som har følgende egenskaber: Holdning og kærlighed til håndværket Ejerskab og medansvar Gode smagsløg Kan få det visuelle til at samarbejde med smagsnuancerne Arbejdssom og flittig Lyst til at være med til at udvikle vores retter og menuer Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem Kan skabe smagsoplevelser Kan dele ud af sit gode humør Evner at overtage køkkenchefens opgaver ved behov Har lyst og har evner til at lære fra sig En som kan hjælpe køkkenchefen med opgaver og sammen være et godt team Vi tilbyder: En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt Faglige og personlige udviklingsmuligheder Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø Fastansættelse med gode forhold God løn efter kvalifikationer? Arbejdstiden ligger både dag, aften og weekend, og følger en vagtplan. Send ansøgning til job@seaport.dk og vedhæft cv, ansøgning og billede. For spørgsmål vi kan kontaktes med tlf. 98126866 eller pr. Mail info@seaport.dk11jobnet93bd261d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-23T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3597063Seaport11Strandvejen 79000AalborgDKDanmark0
job@seaport.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent813942JobNet5035957503595710028-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=93bd261dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=93bd261dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=93bd261d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=93bd261d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgAlsidig og dygtig kok søges til Seaport Restaurant og Bowling12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362495094job@seaport.dkjob@seaport.dkDKDanmarkDKDanmark330111080Faglært kok eller cater til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok eller cater og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Tankedraget i Ålborg! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok eller cater med god erfaring fra det klassiske køkken. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstider mandag til torsdag fra kl. 07.00-15.00 og fredag fra kl. 07.00 - 14.30 Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Vi arbejder meget med anretning og portionering, for også på den måde at mindske madspild. ?Vi roterer i alle partier, inklusiv mødeforplejning, så det er vigtigt at du har erfaring og lyst til at arbejde med det hele Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, skilteskrivning, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra lignende køkken Du er omstillingsparat og har lyst til at arbejde med på alle køkkenets partier Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi i forvejen 3 kolleger, som hver dag laver mad til ca. 220 personer. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. januar 2020 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok eller cater og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Tankedraget i Ålborg!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok eller cater med god erfaring fra det klassiske køkken. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstider mandag til torsdag fra kl. 07.00-15.00 og fredag fra kl. 07.00 - 14.30
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Vi arbejder meget med anretning og portionering, for også på den måde at mindske madspild.
  • ?Vi roterer i alle partier, inklusiv mødeforplejning, så det er vigtigt at du har erfaring og lyst til at arbejde med det hele
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, skilteskrivning, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring – gerne fra lignende køkken
  • Du er omstillingsparat og har lyst til at arbejde med på alle køkkenets partier
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi i forvejen 3 kolleger, som hver dag laver mad til ca. 220 personer. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. januar 2020

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SAalborg2019-10-23T00:00:002019-12-19T00:00:00
330110734Kok eller Køkkenmedhjælper (som kan arbejde som kok)Robot Kok søges med A La Carte erfaring Provence aps (Arbejdspladsen ligger i Aalborg kommune)provence søger 1 kok til vores restaurant cafe, beliggende i hjertet Aalborgs centrum provence er hovedsageligt a la carte restaurant med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med kokkene Du skal være klar til og tage en ekstra tørn når dette kræves.Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer og erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til og stå i den kolde afdeling samt i den varme afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldene, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom når der skal tages en ekstra tørn.Vi kan derimod tilbyde dig, et arbejde i et ungt team. Gode kollegaer, fantatiske oplevelser og ikke mindst en travl hverdag. evt. spørgsmål kontakt da :Dennis Knudsen på 22211587 Ansøgning på mail:provence@stofanet.dk mærket kok ...

Kok søges med A La Carte erfaring Provence aps (Arbejdspladsen ligger i Aalborg kommune)provence søger 1 kok til vores restaurant & cafe, beliggende i hjertet Aalborgs centrum provence er hovedsageligt a la carte restaurant med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med  kokkene Du skal være klar til og tage en ekstra tørn når dette kræves.Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer og erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til og stå i den ”kolde” afdeling samt i den ”varme” afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldene, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom når der skal tages en ekstra tørn.Vi kan derimod tilbyde dig, et arbejde i et ungt team. Gode kollegaer, fantatiske oplevelser og ikke mindst en travl hverdag.

evt. spørgsmål kontakt da :Dennis Knudsen på 22211587 Ansøgning på mail:provence@stofanet.dk mærket "kok"...

Restaurant ProvenceAalborg2019-10-23T00:00:002019-11-30T00:00:00
330127504Bie´s restaurant søger kokRobot Virksomhedsservice Mariagerfjord søger på vegne af Bies s Bryghus en faglært kok til driften af Bie s restaurant. Vi forventer af dig: at du er faglært kok. at du stortrives i værtsrollen og med kundekontakt. at du har erfaring med a la carte og arrangementer ud af huset. at du tager ejerskab for dine opgaver. at du kan varetage driften af restauranten, med alt hvad det indebærer. Vi tilbyder: Et selvstændigt arbejde. Frihed under ansvar. Medindflydelse på din arbejdstid. Attraktiv løn -og pension. Ansættelse pr. 01. februar 2020. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Henrik Pedersen på tlf: 9852 5298. Din ansøgning med kopi af dit svendebrev skal du sende på mail til Mariagerfjord Virksomhedsservice på: rekrutteringsteam@mariagerfjord.dk. Ansøgningsfristen er 05. januar 2020. Hos Restaurant Bie s Bryghus lægger vi vægt på gode råvarer, lokale producenter og mad, der komplimenterer øllet.

Virksomhedsservice Mariagerfjord søger på vegne af Bies´s Bryghus en faglært kok til driften af Bie´s restaurant.

Vi forventer af dig:

  • at du er faglært kok.
  • at du stortrives i værtsrollen og med kundekontakt.
  • at du har erfaring med a la carte og arrangementer ud af huset.
  • at du tager ejerskab for dine opgaver.
  • at du kan varetage driften af restauranten, med alt hvad det indebærer.

Vi tilbyder:

  • Et selvstændigt arbejde.
  • Frihed under ansvar.
  • Medindflydelse på din arbejdstid.
  • Attraktiv løn -og pension.

Ansættelse pr. 01. februar 2020.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Henrik Pedersen på tlf: 9852 5298.

Din ansøgning med kopi af dit svendebrev skal du sende på mail til Mariagerfjord Virksomhedsservice på: rekrutteringsteam@mariagerfjord.dk. Ansøgningsfristen er 05. januar 2020.

Hos Restaurant Bie's Bryghus lægger vi vægt på gode råvarer, lokale producenter og mad, der komplimenterer øllet.

BIE'S BRYGHUS ApSHobro2019-11-20T00:00:002020-01-05T00:00:00
330127489KOKRobot Vi er en lille restaurant i Ålbæk med 4 kokke 3 køkken hjælper. Vi søger en kok- gerne en på 40 Vi mangler et par hænder til ala carte-selskaber ud af huset samt ikke mindst take away med mad som mor lavede den. Kendskab til madlavning ingen hindring :)

Vi er en lille restaurant i Ålbæk med 4 kokke & 3 køkken hjælper.

Vi søger en kok- gerne en på 40+ 

Vi mangler et par hænder til ala carte-selskaber ud af huset samt ikke mindst take away med mad som mor lavede den.

Kendskab til madlavning ingen hindring :)

Restaurant Den FornøjeligeÅlbæk2019-11-20T00:00:002019-12-30T00:00:00
330120805KokRobot 2takt Cafe Brasserie søger kok pr. 1 december, eller efter aftale. Vi søger faglært, kreativ og dygtig kok, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend.God løn efter kvalifikationer. Du vil komme til at indgå i et stort kokkehold på ialt 8 kokke og elever.Hvor maden laves fra bunden og med råvarer af høj kvalitet. Både det klassiske og det kreative køkken er en del af hverdagen. Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads med ambitiøse kollegaer.Vi arbejder tæt sammen med vores søster Restaurant STED1. Ansøgningen sendes til Restauratør Dennis Sommer på dennis@2takt.dkFor spørgsmål til jobbet er du velkommen til at tage kontakt til Dennis på tlf. 42363482 eller 98408090.Vi behandler ansøgningerne løbende.

2takt Cafe & Brasserie søger kok pr. 1 december, eller efter aftale.

Vi søger faglært, kreativ og dygtig kok, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend.
God løn efter kvalifikationer.

Du vil komme til at indgå i et stort kokkehold på ialt 8 kokke og elever.
Hvor maden laves fra bunden og med råvarer af høj kvalitet. Både det klassiske og det kreative køkken er en del af hverdagen.

Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads med ambitiøse kollegaer.
Vi arbejder tæt sammen med vores søster Restaurant STED1.

Ansøgningen sendes til Restauratør Dennis Sommer på dennis@2takt.dk
For spørgsmål til jobbet er du velkommen til at tage kontakt til Dennis på tlf. 42363482 eller 98408090.
Vi behandler ansøgningerne løbende.

2 TAKT ApSFrederikshavn2019-11-08T00:00:002019-11-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok eller cater til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Aalborg
Er du faglært kok eller cater og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores per...
Indrykket:23. oktober 2019
Udløbsdato:19. december 2019

Kok eller Køkkenmedhjælper (som kan arbejde som kok)

Restaurant Provence

Aalborg
Kok søges med A La Carte erfaring Provence aps (Arbejdspladsen ligger i Aalborg kommune)provence søger 1 kok til vores restaurant cafe, beliggende i hjertet Aalborgs centrum provence er hovedsageligt a la carte restaurant med mange gæster, så det er...
Indrykket:23. oktober 2019
Udløbsdato:30. november 2019

Bie´s restaurant søger kok

BIE'S BRYGHUS ApS

Hobro
Virksomhedsservice Mariagerfjord søger på vegne af Bies s Bryghus en faglært kok til driften af Bie s restaurant. Vi forventer af dig: at du er faglært kok. at du stortrives i værtsrollen og med kundekontakt. at du har erfaring med a la carte og arr...
Indrykket:20. november 2019
Udløbsdato:5. januar 2020

KOK

Restaurant Den Fornøjelige

Ålbæk
Vi er en lille restaurant i Ålbæk med 4 kokke 3 køkken hjælper. Vi søger en kok- gerne en på 40 Vi mangler et par hænder til ala carte-selskaber ud af huset samt ikke mindst take away med mad som mor lavede den. Kendskab til madlavning ingen hindrin...
Indrykket:20. november 2019
Udløbsdato:30. december 2019

Kok

2 TAKT ApS

Frederikshavn
2takt Cafe Brasserie søger kok pr. 1 december, eller efter aftale. Vi søger faglært, kreativ og dygtig kok, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend.God løn efter kvalifikationer. D...
Indrykket:8. november 2019
Udløbsdato:30. november 2019