Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alsidig og erfaren bygningskonstruktør søges til Remien Ejendomme, Aarhus

Er du en løsningsorienteret og erfaren bygningskonstruktør, som har et solidt indblik i alle byggeriets faser? Tiltaler det dig at bringe din viden i spil i et ejendomsudviklingsselskab i vækst, hvor du i en projekterende rolle styrer projekterne fra skitse til ibrugtagning? Så er du måske den bygningskonstruktør, vi søger til Remien Ejendomme.

betterpeople søger på vegne af Remien Ejendomme en erfaren bygningskonstruktør til Aarhus.  

Remien Ejendomme er et ejendoms- og investeringsselskab, der bygger og driver udlejningsejendomme, og som udvikler moderne og fremtidssikrede rammer til kvalitetsbevidste lejere. Med fokus på innovation, kreativitet og kvalitet ønskes at skabe og udvikle optimale lejemål for lejerne. Remien Ejendomme har en særlig kærlighed for arkitektur og klassiske ejendomme, der renoveres med respekt.  

Styring af en bred vifte af projekter 
I rollen som bygningskonstruktør ved Remien Ejendomme får du i tæt samarbejde med teamet ansvaret for at styre projekter fra udarbejdelse af skitse til ibrugtagning af kunden. Det er dig, der står i spidsen for at genere konkrete løsningsforslag. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af projekter, hvilket omfatter alt fra renovering til nybyg af både større og mindre byggerier, hvor konduktørarbejde, registreringer og systematik også bliver en del af dine arbejdsopgaver. Der er derved tale om alt fra enkelte opgaver til længerevarende, udfordrende projekter. Udover at blive en del af et stærkt og kompetent team hos Remien Ejendomme indgår du i et tværfagligt team, som arbejder tæt sammen med både interne og eksterne samarbejdspartnere.  

Løsningsorienteret og ansvarsbevidst bygningskonstruktør  
Du er uddannet bygningskonstruktør og har mere end 5 års erfaring med projektering i rådgiverbranchen, hvor du har tilegnet dig solid viden inden for byggeprojekter med fokus på både nybyg og renovering. Du har en alsidig baggrund fra byggeriets mange facetter og har gennem din tid på arbejdsmarkedet arbejdet med en bred vifte af projekter, hvilket blandt andet har givet dig solid erfaring med gennemførsel og afslutning af myndighedsprojekter. Du er handlekraftig og går altid ambitiøst til dine projekter, hvor du har ansvaret for, at projekterne når i mål til aftalt tid og kvalitet. Du har tilmed erfaring med Microsoft Office-pakken og er superbruger af 2D CAD. Har du erfaring med Revit, er det en fordel. Det er desuden en fordel, hvis du er uddannet arbejdsmiljøkoordinator. Som person er du tillidsvækkende og imødekommende. Du lytter aktivt til kunder og kollegaer, sætter dig i kundens sted og handler og rådgiver herefter. Dine kommunikative evner er gode – du kan tale med alle og kommunikerer tydeligt og professionelt med dine interessenter. 

Virksomhed præget af ordentlighed og frihed under ansvar  
Hos Remien Ejendomme tilbydes du et spændende og afvekslende job med en særdeles høj grad af frihed og fleksibilitet. Du bliver ansat i en solid og veldrevet virksomhed i vækst, hvor kulturen er præget af ordentlighed, tillid og frihed under ansvar. Man kerer sig om hinanden i teamet, og der er en uformel og positiv stemning på virksomhedens kontor.  

Rekrutteringen varetages af betterpeople  
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller på mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

 (C) betterpeople A/S


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.