Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alsidig repartør - der har viljen til at lære nyt

Vi har en stor velfungerende produktion i Horsens, der dagligt håndterer mange tons aluminium. Vi har en fast stab af 130 medarbejdere på 3 skift og et værksted. Men vi mangler en reparatør...

Din baggrund er ikke afgørende, men dine hænder er skruet rigtigt på og du trives i en travl hverdag, med spændende opgaver og alsidige udfordringer.

Så hvis du er løsningsorienteret, har viljen til at lære nyt og tør tage ansvar for dine opgaver, kan vi tilbyde en arbejdsplads, hvor ikke 2 dage er ens, og hvor du i høj grad selv kan tilrettelægge din arbejdsdag.

Arbejdsopgaver

  • Fejlfinding og udbedring af mekaniske fejl på diverse anlæg og systemer.
  • Udføre vedligeholdelsesopgaver, samt deltage i planlagte vedligeholdelsesstop.
  • Reparation af udstyr, maskiner og installationer.
  • Diverse småopgaver i forbindelse med svejsning af stativer/reoler, samt montage af samme.
  • Større og mindre projektopgaver ved nyetableringer og forbedringer.

Fleksibilitet forventes - overarbejde kan forekomme i tilfælde af nedbrud af kritisk udstyr op til fyraften og som tilkald.

Din profil Vi ansætter ansvarlige medarbejdere, der er positive, pligtopfyldende og mødestabile. Vi forventer, at du har kendskab til grundlæggende el fejlsøgning på maskiner og systemer, men at du også ønsker at lære nyt. Kendskab til pumper, ventiler, pneumatik systemer, pvc- og pressrør er ikke et must, men en fordel.

Vi forventer, du er en god kollega, behandler andre respektfuldt og kan arbejde sammen med alle slags mennesker. Du har bopæl i eller i en rimelig afstand fra Horsens, og af kvalitets- og sikkerhedsmæssige Årsager er det vigtigt, at du taler, forstår og læser dansk. Du skal fremvise din straffeattest.

Din ansøgning Som reparatør refererer du til Vedligeholdelsesleder René Jacobsen, direkte telefon 76268640, som du kan kontakte, hvis du har nogle spørgsmål.

Hvis arbejdet lyder som noget for dig, er du velkommen til at sende os din ansøgning samt cv ved at klikke på linket ´Søg stilling´. Oplys eventuelt om reference.

Arbejdstider Fast daghold med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Arbejdstid: mandag - torsdag 07.00-15.15 og fredag 07.00-14.45.

 

A/S HAI HORSENS er en moderne B2B-virksomhed med Nordeuropas bredeste spekter inden for overfladebehandling af aluminium (anodisering) til bl.a. offshore, medicinalindustrien, forsvaret, maskin-, bygge- og transportsektoren. Produktionen foregår i 3-holdsskift, beskæftiger ca. 130 medarbejdere og har et bebygget areal på 25.000 m2.  A/S HAI er kvalitetscertificeret iht. ISO 9001. Du kan læse mere om virksomheden på http://www.hai.dk.

A/S HAI Horsens · Sverigesvej 9 · DK-8700 Horsens · Telefon +45 7562 2288 · Att.: Grith Olmütz


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her