Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alsidig smed søges......

Vi søger for vores samarbejdspartner i Viborg området en dygtig m/k til alsidigt job som smed. Virksomheden er en af landets bedste asfaltentreprenører.

Vi forestiller os at du har en baggrund som eventuelt bygningssmed. Du kommer til at arbejde med brugte konstruktioner; reperation og vedligehold. Efter en måneds tid med grundig oplæring, forventes der at du også arbejder ude på asfaltfabrikkerne og i grusgrave.

Du har en god tilgang til arbejdsopgaverne og er opsøgende. Du er bestemt ikke bange for at tage fat og sætter en ære i at udføre og aflevere et godt stykke arbejde. Før i tiden er du typen man vil kalde for en landsbysmed.Opdaterede certifikater er ikke et must, men dine faglige kvalifikationer er mange og brede.

Vi forventer at du er fleksibel i forhold til arbejdestider. Du er en god kollega, som hjælper dine andre kolleger. Du trives i en uformel omgangstone og bidrager selv til et sundt arbejdsmiljø. Du hoder hvad du lover og kan lide at have mange bolde i luften.

Du starter op i et Try´n Hire forløb med henblik på en fastansættelse. Løn efter kvalifikationer. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV. Grundet GDPR modtager vil ansøgninger og CV sendt via mail blive slettet asap.

Du kan også tage et kig på vores hjemmeside under kandidater/ledige stillinger: www.medarbejderne.dk

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Hobro, Herning, Aalborg, Herning, Middelfart, Odense, Aabenraa, Høje Taastrup og Ringsted. Vi har ingen ambition om, at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.