Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alsidig svinepasser

Vil du dygtiggøre dig indenfor svineproduktion, har du her den oplagte mulighed.

Mange af vores gode kunder efterspørger dygtige vikarer til deres landbrug. Det er inden for alle afsnit i svinestalden, men særligt dygtige vikarer til farrestald og opformering er der stor efterspørgsel på.

Ved arbejdet som vikar opnår du hurtigt en alsidig erfaring, som kan anvendes i mange situationer fremadrettet.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329809018Phoenix-13ec66dc12018-05-09T00:00:00Alsidig svinepasser

Vil du dygtiggøre dig indenfor svineproduktion, har du her den oplagte mulighed.

Mange af vores gode kunder efterspørger dygtige vikarer til deres landbrug. Det er inden for alle afsnit i svinestalden, men særligt dygtige vikarer til farrestald og opformering er der stor efterspørgsel på.

Ved arbejdet som vikar opnår du hurtigt en alsidig erfaring, som kan anvendes i mange situationer fremadrettet.

2018-07-05T00:52:42.173 Vil du dygtiggøre dig indenfor svineproduktion, har du her den oplagte mulighed. Mange af vores gode kunder efterspørger dygtige vikarer til deres landbrug. Det er inden for alle afsnit i svinestalden, men særligt dygtige vikarer til farrestald og opformering er der stor efterspørgsel på. Ved arbejdet som vikar opnår du hurtigt en alsidig erfaring, som kan anvendes i mange situationer fremadrettet.11Jobnet13ec66dc100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-04T00:00:000000http://www.landbrugsvikarsyd.dk/0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandHaderslev3242089Landbrugsvikarsyd ApS11Søndergade 18, st.6520ToftlundDKDanmark155.191233509.06404480
info@landbrugsvikarsyd.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent568894JobNet48216901000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=13ec66dchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=13ec66dchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=13ec66dc&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=13ec66dc&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Land_skov_og_havebrug/3.jpgBrænder du for at blive Landbrugsmedhjælper?12007991Dansk3Læse/ tale613005Landbrugsmedhjælper24Land-, skov- og havebrug354871363Rune Nielseninfo@landbrugsvikarsyd.dkDKDanmarkDKDanmark329940352TINGSKOVHUS SVINEPRODUKTION SØGER FARESTALDSMEDARBEJDERRobot Er arbejdet i farestalden lige dig og vil du have et job, hvor der er mulighed for at inddrage ny viden og udvikle dig fagligt, så har vi jobbet til dig. Vi ønsker en medarbejder, der er systematisk, god til at samarbejde, har et højt drive og er god til at følge op. Da vi hjælper hinanden med at blive færdige, forventer vi, at du har lyst til at hjælpe på tværs af afdelinger. Du forventes at være mødestabil. Du behøver ikke nødvendigvis, at være uddannet indenfor landbruget, men du skal have ca. 2 års erfaring i farestalden. Vi forventer, at du har interesse i at passe søer og grise i løbe- drægtighedsstalden og klimastalden, da det kræver det i weekenderne. Det vigtigste for os er dog, at du har lyst til at lære mere. Du skal også have en god fornemmelse for, hvad der er bedst for soen og pattegrisene. Du bør kunne tale et godt engelsk eller dansk. I øjeblikket er vi alle dansktalende. Eksempler på daglige arbejdsopgaver Tilse søer og pattegrise i farestalden Lave ammesøer og kuldudjævne Kastrerer Lave registreringer Vaske og klargøre farestalden til nye søer Diverse småreparationer i farestalden Der er 1 1 2 ansatte i farestalden foruden, at der er hjælp ved kastrationer. Om Tingskovhus: Vi er en moderne virksomhed med 500 årssøer, hvor vi producerer ca. 17.000 30-kilos grise pr. år. Ved hjælp af kernestyring produceres egne sopolte. Vi blander selv foderet til søer og smågrise. Vi er resultatorienteret og går efter det bedst mulige fagligt set. Der er fokus på et godt arbejdsmiljø for både ansatte og dyr. På Tingskovhus er der 3 ansatte. De to ejere deltager begge i den daglige drift. Vi ligger mellem Lunderskov og Vejen i Sydjylland Der er tale om en fuldtidsstilling med arbejde hver 3. weekend og helligdag. Løn efter kvalifikationer Skriv en motiveret ansøgning til Jesper på: tingskovhus@gmail.com Der bliver løbende afholdt ansættelsessamtaler.

Er arbejdet i farestalden lige dig og vil du have et job, hvor der er mulighed for at inddrage ny viden og udvikle dig fagligt, så har vi jobbet til dig.

Vi ønsker en medarbejder, der er systematisk, god til at samarbejde, har et højt drive og er god til at følge op. Da vi hjælper hinanden med at blive færdige, forventer vi, at du har lyst til at hjælpe på tværs af afdelinger. Du forventes at være mødestabil.

Du behøver ikke nødvendigvis, at være uddannet indenfor landbruget, men du skal have ca. 2 års erfaring i farestalden. Vi forventer, at du har interesse i at passe søer og grise i løbe- drægtighedsstalden og klimastalden, da det kræver det i weekenderne. Det vigtigste for os er dog, at du har lyst til at lære mere.

Du skal også have en god fornemmelse for, hvad der er bedst for soen og pattegrisene.

Du bør kunne tale et godt engelsk eller dansk. I øjeblikket er vi alle dansktalende.

Eksempler på daglige arbejdsopgaver

  • Tilse søer og pattegrise i farestalden
  • Lave ammesøer og kuldudjævne
  • Kastrerer
  • Lave registreringer
  • Vaske og klargøre farestalden til nye søer
  • Diverse småreparationer i farestalden

Der er 1 1/2 ansatte i farestalden foruden, at der er hjælp ved kastrationer.

                                                                                                                                                            Om Tingskovhus:

Vi er en moderne virksomhed med 500 årssøer, hvor vi producerer ca. 17.000 30-kilos grise pr. år. Ved hjælp af kernestyring produceres egne sopolte. Vi blander selv foderet til søer og smågrise.

Vi er resultatorienteret og går efter det bedst mulige fagligt set. Der er fokus på et godt arbejdsmiljø for både ansatte og dyr.

På Tingskovhus er der 3 ansatte. De to ejere deltager begge i den daglige drift.

Vi ligger mellem Lunderskov og Vejen i Sydjylland

Der er tale om en fuldtidsstilling med arbejde hver 3. weekend og helligdag. Løn efter kvalifikationer

Skriv en motiveret ansøgning til Jesper på: tingskovhus@gmail.com

Der bliver løbende afholdt ansættelsessamtaler.

LMO I/SVejen2019-01-10T00:00:002019-03-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

TINGSKOVHUS SVINEPRODUKTION SØGER FARESTALDSMEDARBEJDER

LMO I/S

Vejen
Er arbejdet i farestalden lige dig og vil du have et job, hvor der er mulighed for at inddrage ny viden og udvikle dig fagligt, så har vi jobbet til dig. Vi ønsker en medarbejder, der er systematisk, god til at samarbejde, har et højt drive og er go...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:7. marts 2019