Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alsidig VVS Serviceleder til Aalborg

Vil du være en del af succesen hos Bravida og få en masse dygtige kollegaer? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund og erfaring med VVS-service? Så der denne stilling helt sikkert noget for dig.

Bliv en del af et specialiseret og kundemindet team

I VVS-serviceafdelingen i Aalborg er vi flere dygtige og engagerede kollegaer med høj faglig stolthed. Med markedets bredeste vifte af kompetencer håndterer vi alle typer af VVS-service. Vi har både den brede og dybe tekniske viden, som vi kontinuerligt videreudvikler og holder ved lige med henblik på at yde det bedste for vores kunder.

Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for et område i både vækst og udvikling.

Bliv garant for god VVS service

Som serviceleder får du det overordnede ansvar, hvilket omfatter det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn med reference til afdelingschefen for vores tværgående serviceafdelingen bestående af VVS, ventilation, køl og el i Aalborg. Du får ansvaret for:

 • God og effektiv ledelse af dine serviceteknikere.
 • Teknisk support ved daglige akutte serviceopgaver.
 • Planlægning af årlige eftersyn, servicering og mersalg hos nye og eksisterende kunder.
 • Drift og vedligeholdelse i samarbejder med kunder.
 • Planlægning og overholdelse af budgetter og kontrakter.
 • Projektstyring og projektledelse af mindre VVS-projekter.
 • Deltagelse i udarbejdelse og beregning af tilbud og mersalg til kunder.
 • Din hverdag er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du har stor frihed i din daglige planlægning, denne kan dog udfordres af akutte opgaver, som du sikrer bemanding til. Kompetente kollegaer står klar til at bakke op og hjælpe, hvilket sammen med kunderne giver en stor kontaktflade i hverdagen.

  Har du lyst til at sætte din erfaring spil?

  Du har en stærk VVS-teknisk baggrund og gerne nogle års erfaring med serviceledelse fra en lignende stilling i installationsbranchen. Som leder kommunikerer du klart og tydeligt med dine medarbejdere og bidrager til et positivt arbejdsmiljø. For dig er udvikling vigtig, så du sørger for, at både du og dine medarbejdere lærer nyt og udvikler jer. Du er en naturlig og målrettet leder, som motiveres af at skabe resultater og få det bedste frem i dine medarbejdere.

  Som person er du udadvendt, selvkørende, proaktiv og samarbejdsorienteret. Struktur og detaljefokus falder dig naturligt, og du besidder et godt overblik. Du er en dygtig købmand og har økonomisk sans. Du trives i et uhøjtideligt miljø med højt til loftet, faglighed og kunder i fokus.

  Vi tilbyder

  Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør, af tekniske installations- og serviceydelser. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet. I Bravida har vi gode og stabile arbejds- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og helbredssikring. Du får et job med frihed under ansvar i et team af dygtige kolleger, der står klar til at bakke op og støtte dig. Afdelingen er kendetegnet ved, at der er til loftet og en humoristisk og uformel tone.

  Interesseret?

  Hvis du allerede nu kan se dig selv i ovenstående, så skynd dig at sende dit CV via nedenstående link. Har du mulighed for det, modtager vi gerne et par ord om dig selv i en ansøgning, men det er på ingen måde et krav. Vi drømmer om at få stillingen besat hurtigst muligt, men venter gerne på den rette kandidat. Din ansøgning bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

  Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Lars Boelt på mail lars.boelt@bravida.dk eller på telefon 2525 4421.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Kontaktperson

  URL til denne side https://www.bravida.dk/job-i-bravida/ledige-job/?rmpage=job&rmjob=5039&rmlang=DK


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.