Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alt mulig mand

Alt mulig mand

Kliplev VVS og Sydventilation A/S søger dygtig alt mulig mand, evt. tømrer, til byggeplads i Ishøj.

Vi vækster og har travlt, derfor søger vi en dygtig og alsidig alt mulig mand, der har hænderne skruet rigtigt på. Vi arbejder i hele Danmark, og du kører ud fra din egen Bopæl. Vi har en del større projekter især på Sjælland og søger derfor en ansat som er indstillet på at ligge ude.

Om dig

Du er grundig, har en god ordens- og detaljesans, du er måske tømrer men med mod på forskellige opgaver. Du kan selv prioritere dine opgaver og tager ansvar for det arbejde du udfører. Herudover er du kendetegnet ved:

  • At du udviser god service, og er høflig over for vores kunder
  • At du er omstillingsparat og i stand til at træffe beslutninger på egen hånd
  • At du trives i et ungt og dynamisk arbejdsmiljø
  • At du har kørekort 

Om jobbet

Som ansat hos os skal du være indstillet på forskellige forefaldende opgaver på byggepladsen. Du skal hjælpe til hvor der er brug for det. Vi lægger vægt på ansvarlighed, og det forventes, at du følger dine sager til ”dørs”. Vi ligger stor vægt på vores elektroniske kvalitetssikring som skal dokumenteres og udfyldes dagligt.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en selvstændig fast stilling i en mellemstor virksomhed, der er præget af et uhøjtideligt arbejdsmiljø og en høj grad af tillid til den enkelte medarbejder. Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet i jobbet. Løn efter kvalifikationer.

Arbejdstider

Vi stiller fuld servicevogn med værktøj til rådighed, og du kører ud fra din bopæl. Normal arbejdstid er mandag-torsdag kl. 7-17.00 og fredag FRI.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Send din ansøgning på mail: info@kliplev-vvs.dk

Med venlig hilsen

Kliplev VVS og Sydventilation

 

 

info@kliplev-vvs.dk

www.kliplev-vvs.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.