Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ALTAN MONTØR

Vores kunde er markedsledende inden for altaner og deres produkter er efterspurgt i hele Europa. Med mere end 30 års erfaring med montering og udvikling af altaner tilbyder virksomheden sine kunder et produkt og en udførelse der er i topklasse.

Til montering af altaner, har vi lige nu behov for, indtil flere kompetente profiler, der har lyst til komme med på forskellige projekter i hele Storkøbenhavnsområdet.

Har du en håndvæksmæssig baggrund - du behøver ikke være faglært - og er værktøj en naturlig forlængelse af din hånd, så vil dette job være en oplagt mulighed for dig.
Du skal være opmærksom på, at meget af arbejde foregår udendørs, hele året, at du komme til at tilbringe meget af din tid på en lift, i forskellige meters højde, samt at det er et fysiske krævende arbejde. 

Din indgangsvinkel til jobbet kan være forskellig, men det er et absolut krav, at du har håndværksmæssig erfaring, måske har du arbejdet på et værksted, hos en tømrer, på et smedeværksted eller lign.

Hvem er du?

  • Som skrevet er det et krav, at du har håndværksmæssig erfaring.
  • Du er fysisk i topform og lider ikke af højdeskræk.
  • Du er stabil, punktlig og en god kollega.
  • Du har gerne truckcertifikat/teleskoplæssercertifikat.
  • Du trives bedst udendørs og kan arbejde i både større og mindre grupper.

Du tilbydes:

Vores kunde tilbyder en unik mulighed for at blive en del af virksomheden. Du vil være ansat som vikar i Hartmanns, men du bliver booket til lange perioder på 1,2, eller flere år. Du deltager på lige fod med virksomhedens øvrige ansatte, i julefrokost, sommerfester og andre sociale arrangementer. Lønnen er i henhold til overenskomst, og der vil være mulighed for en individuel forhandling, som vil matche din erfaring og kompetencer.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen HER  hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har lyst til at høre nærmere om denne stilling, er du meget velkommen til at kontakte Sussie Rasmussen på telefon 4121 1415 eller e-mail sussie.rasmussen@hartmanns.dk på hverdage mellem kl. 08.00 - 16.00.

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag. CV og ansøgning modtages kun via ansøgningslinket jf. GDPR.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.