Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alu montør

Montør / montørpar - glas og alu

Moestrup Alufacader ApS er i vækst. Vi søger derfor en montør eller et montørpar til montageopgaver primært i Hovedstadsområdet.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, være fleksibel og klar til at tage fat med hoved, hænder og værktøj. Du har en håndværksmæssig baggrund og erfaring med glas og alu. Du har kørekort og trailerkort. Værkstedsarbejde kan forekomme.

Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning til alu@moestrup.dk mærket "Ansøgning montør" senest den 01.03.2018

Moestrup Alufacader ApS udvikler og producerer kundetilpassede kvalitetsløsninger fra den tyske industrikoncern Schüco. Fra eget produktionsanlæg leverer vi blandt andet vinduer, døre, facader, glastage, udestuer og indvendige indretningsløsninger til alle former for byggeri - offentlige bygninger, skoler og institutioner, erhverv og butiksfacader samt private boliger over hele Danmark. Vi sørger for alt i forbindelse med opgaven, herunder projektering, produktion, kvalitetsstyring samt sikker levering - enten direkte eller gennem nøje udvalgte partnere. MOESTRUP Alufacader er Schüco Premium Partner - det giver garanti for løsninger i høj kvalitet og med lang levetid. Til det professionelle marked tilbyder MOESTRUP attraktive serviceaftaler på Schüco-løsninger.

Moestrup Alufacader ApS, Industrilunden 3,4030 Tune, Telefon 46 13 91 91, alu@moestrup.dk www.moestrup-alufacader.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her