Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Amager Hvidovre Hospital har to ledige 1-årige uklassificerede stillinger til besættelse pr. 1. marts 2018

Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, Hvidovre Hospital søger reservelæger til uklassificerede stillinger. 
 
Amager Hvidovre Hospitals Gynækologisk/Obstetriske afdeling er med 60 normerede senge, ca. 7000 fødsler og 13.000 udskrivninger en meget stor afdeling Amager med i alt ca. 450 medarbejdere, heraf ca. 66 læger. 
Afdelingen er specialiseret inden for gynækologi, urogynækologi, ultralydsdiagnostik, obstetrik og fertilitetsbehandling og varetager alle opgaver indenfor specialet fraset visse onkologiske og obstetriske patientgrupper. Afdelingens gynækologiske og obstetriske funktionsområder er organiseret i afsnit med afsnitsledelser. 
 
Dag- og vagtarbejdet foregår i både obstetrik og gynækologi. Alle ikke-speciallæger får tildelt en vejleder under hele ansættelsen. Reservelægen indgår i afdelingens vagtarbejde. Der er fire læger i tilstedeværelsesvagt, 2 bagvagter og 2 forvagter. Derudover er der yderligere 2 bagvagter til at varetage gynækologisk/obstetriske funktioner på alle hverdage til kl. 18, en forvagt kl. 15 - 23 alle ugens dage samt lørdage i dagtiden. Dette muliggør supervision også i det akutte arbejde. Afdelingen er forskningsmæssigt aktiv og deltager som universitetsafdeling i uddannelsen af læger, sygeplejersker, jordemødre og sosu-assistenter. 
 
Ansøgningens CV skal stilles op dels i de 7 lægeroller, dels i et kronologisk CV. 
 
Yderligere oplysninger og kan rekvireres hos ledende overlæge Charlotte Wilken-Jensen på tlf. 36862 1886 eller på mail: charlotte.wilken-jensen@regionh.dk    
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 
 
Ansøgning fremsendes som anført.  
 
Ansøgningsfrist: Mandag den 12. februar 2018 kl. 12.00  
 
Ansættelsessamtaler: Planlagt til fredag den 23.februar 2018 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her