Ambitiøs Account Manager søges til Hartmanns Næstved

Hartmanns har en mission om med passion at skabe vindere på det moderne jobmarked, og søger en Account Manager, der med passion og vindermentalitet vil være medskabende til den videre ekspansion i Hartmanns, Region Sjælland.

Stillingen
Som Account Manager er du ansvarlig for primært at sælge vikarløsninger og sekundært rekrutteringer/Newplacement til Danmarks erhvervsliv. Din arbejdstid går med at opdrive ny forretning via opsøgende salgsarbejde. Du booker selv dine møder og afholder disse sammen med vores dygtige vikarkonsulenter. Det forventes, at du ugentligt har 10 kundemøder.

Du har opbygget et stærkt netværk med gode relationer til erhvervslivet. Du arbejder ud fra vores kontor i Næstved, hvor du bliver en del af et salgsteam på 3 sælgere, hvor professionalisme, arbejdsglæde og humor går hånd i hånd. Det er vigtigt for dig at arbejde på en arbejdsplads, hvor der skabes unikke resultater. Det er afgørende, at du motiveres af at skabe succes i menneskers jobliv og, at du tænder på tempo og højt aktivitetsniveau. Du arbejder selvstændigt og målrettet og ser det som en spændende udfordring at være med til den fortsatte vækst og udvikling inden for vikarmarkedet.

Du motiveres af opsøgende salg og af at opbygge en kundeportefølje. På sigt er jobbet en kombination af udviklende- og vedligeholdende salg.
Du refererer til Regionschefen og vil arbejde ud fra kontoret i Næstved.

Kompetencer

  • Du har flere års erfaring med opsøgende salg og har stærke kompetencer med alle facetter af salgsarbejdet.
  • Du træder ind i en organisation med ambitiøse kolleger, og det er afgørende, at du har vindermentalitet og ønsker at være med på rejsen til at realisere Hartmanns strategi 2020.
  • Du har en positiv indstilling og bidrager til det gode humør.
  • Du er en holdspiller og sætter de overordnede mål over dine egne individuelle målsætninger.
  • Via din professionalisme og stærke personlighed skaber du tillid og troværdighed hos kunderne.
  • Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk og har gode IT-kundskaber.
Vi tilbyder dig
Hartmanns er en stærk spiller på jobmarkedet. Du vil få en konceptualiseret og velfunderet organisation i ryggen, som vil støtte dig i dit arbejde og hjælpe dig til succes.

Hartmanns arbejder med veldokumenterede processer og arbejder hele tiden på at forbedre sig til fordel for vores kunder og kandidater. Vores dygtige og engagerede kollegaer arbejder inden vores 4 værdier: Samarbejde, resultatskabende, innovation og gensidig respekt, og vi lægger vægt på en sjov hverdag, hvor alle bidrager til fælles mål.

Er du vores nye kollega?
Søg stillingen online HER  - hvor du angiver jobkoden 10201, og hvor du kan uploade ansøgning og CV.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Regionschef Dagmara Breinholst +45 41211396 eller dagmara.breinholst@hartmanns.dk

Start er hurtigst muligt, men vi venter på den rigtige.

Yderligere information:
Type: Fuldtid
Region: Øvrige Sjælland
Jobnummer: 10201

Ansøgningsfrist: 28-02-2018

Kontakt: 
Dagmara Breinholst eller ring +45 4121 1396

Vi fejrer vores resultater på tværs af hele organisationen og forholder os til den dobbelte bundlinje – den økonomiske & resultatorienterede samt den menneskelige & etiske. Hartmanns har gennem de seneste 6 år ligger i top 10 over Danmarks Bedste Arbejdspladser. Hartmanns A/S er et nordisk og velrenommeret konsulenthus med 20 års indgående erfaring på jobmarkedet.

http://www.hartmanns.dk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:27. december 2017
Udløbsdato:24. februar 2018

Distriktschef

Danske Indkøbsrejser ApS

Danske Indkøbsrejser søger 2 Distriktschefer til digital annoncesalg i marken. Distrikterne er på Vestsjælland. Vi søger kompetente folk der kan sælge annonceplads på vores mobile skærmtrailere. Kunderne er alle slags erhvervsdrivende. Du skal sælge...