Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs afdelingsleder til Amager Fælled Skole

Vil du være med til at videreføre og skærpe skolens profil og gode udvikling? En skole i et lokalsamfund og nærmiljø, hvor skolen har stor betydning og et skoledistrikt og en skole med fortsat kraftig vækst i elevtallet.

Vi søger en administrativ pædagogisk afdelingsleder den 1. oktober 2020, eller snarest derefter.

Du skal være med til at forme og udvikle et nyere ledelsesteam og vil blive en vigtig del af de pædagogiske, strategiske og ikke mindst administrative udviklingsopgaver. Et udfordrende og spændende job med varierede opgaver, hvor der er store frihedsgrader for den enkelte leder.

Skoleledelsen består af: skoleleder samt tre afdelingsledere (indskolingsleder/souschef, afdelingsleder for mellemtrinnet og udskolingsleder).

Som administrativ pædagogisk afdelingsleder vil du være den nærmeste pædagogiske leder for mellemtrinnet (4.-6. årgang) og du skal derudover primært arbejde med: årsplanlægning, kalender, skemalægning, KAS, vikardækning (i samarbejde med flere), TRIO + tjenestetid og ansættelser, samt have den tætte kontakt til AF (administrative fællesskaber) som supporterer skolen med administrative opgaver/løsninger.

Du skal som administrativ pædagogisk afdelingsleder brænde for administrative opgaver, men bestemt også i at styrke elevers faglige udvikling og have vilje og evner til at koordinere og implementere skolens mange indsatser, fx i forhold PLC, og kan følge systematisk og progressivt op på fx nationale test. Du skal være fanebærer for et stærk administrativt- og pædagogisk fagligt indblik – ikke bare for et fag, men for skolens undervisningen og læring generelt.

Du vil indgå i ledelsesteamet, der varetager både de overordnede ledelsesopgaver ift. udvikling, strategi og drift, samt andre dagligdagsopgaver. Den endelige fordeling af opgaverne i ledelsesteamet afklares ud fra princippet om at teamets samlede kompetencer udnyttes bedst muligt.

Vi søger (forventer), at vores nye afdelingsleder

  • er tydelig og synlig i hverdagen i forhold til både børn, personale, forældre og øvrige samarbejdspartnere
  • kan igangsætte, fastholde, inspirere og videreudvikle administrative og pædagogiske processer og være garant for faglig udvikling
  • evner at holde overblik i en spændende hverdag, men også i forhold til langsigtet pædagogisk og administrativ planlægning og opgaver
  • stærkt og tillidsvækkende relationskompetence i forhold til personale, forældre, elever og såvel interne som eksterne samarbejdspartnere
  • evner såvel pædagogisk sparring som konfronterende intervention i den pædagogiske og ledelsesmæssige praksis
  • er ambitiøs, forandringsorienteret og brænder for udvikling – og vil gå til opgaven med åbent sind og stor nysgerrighed
  • er læreruddannet og har lyst til og gerne erfaring med ledelse, herunder indstillet på at gennemføre en lederuddannelse/kurser, hvis dette ikke haves

Det vil være en fordel, hvis du har it og matematisk baggrund, eller lyst til at arbejde med dette fx regnskab. Godt humør og kan grine sammen med os.

Amager Fælled Skole
Amager Fælled Skole er en af Københavns Kommunes madskoler, og vi har desuden status som sundhedspædagogisk profilskole. Derudover er vi Red Barnets Ambassadørskole og vil gerne være en markant profil i lokalområdet.

Vi arbejder målrettet på at skabe en markant profil i det københavnske skolelandskab og vores indsatsområder er faglighed, trivsel og attraktiv skole.

Skolen har pt. ca. 910 elever og har gennem flere år haft en positiv udvikling, hvor bl.a. grunddistriktets forældre ønsker os som den lokale folkeskole som en naturlig del, hvorfor vi fortsat vokser som skole. Skolen har de seneste år været igennem et stort byggeri og udbygning, hvorfor skolen til efterårsferien vil stå flot og klar til endelige brug alle steder.

Vi arbejder målrettet med teamudvikling – både i forhold til fag og årgang. Vi har efter egen overbevisning den bedste personaleforening i byen, der vægter medarbejdertrivsel, kollegial omsorg og socialt samvær højt. Vi er ligger tæt på Amager Fælled, DR Byen, Metroen, Havnebadet, Amager Strandpark, Vestamager Naturcenter m.v. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside afs.kk.dk.

Mere information
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Torben Højman Jensen på 3530 2308 for yderligere information.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link søndag den 20. september 2020
Ansættelsessamtalerne vil finde sted i uge 39 og 40.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.