Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs brandrådgiver, der har lyst til at opbygge og lede en ny faggruppe for brandrådgivning

Er du certificeret brandrådgiver? Og kan du se mulighederne i at udvikle og være fagleder for en ny afdeling hos os med fokus på brandrådgivning?

Vi ønsker at styrke vores kompetencer inden for brandrådgivning og vi søger derfor dig, som kan udfylde denne nye, vigtige rolle hos os.

Dit arbejdsområde bliver at rådgive og projektere brandforebyggelse inden for alle typer af byggeri, herunder bolig- og erhvervsbyggeri, uddannelsesinstitutioner, plejehjem, sygehuse mv. Opgaverne omfatter brandsikring af nybyggeri, ombygninger samt drift af eksisterende bygninger.

Ved siden af dette arbejde står du i spidsen for at opbygge og udvikle vores afdeling for brandrådgivning. Vi har allerede én brandrådgiver, der er klassificeret til brandklasse 2 – og én mere på vej – men vi ønsker at videreudvikle og opbygge en decideret faggruppe.

Med reference til ledelsen bliver du dermed en central spiller i vores organisation, hvor du selv er med til at præge din hverdag i et uformelt miljø. Vi har en flad og dynamisk organisation, hvor du både er tæt på ledelsen og dine dygtige og engagerede kollegaer.

LB Consult varetager ingeniør- og bygherrerådgivning inden for alle bygningsfag. Du vil derfor indgå i et arbejdsmiljø, hvor du altid kan finde en kollega at spare med, så du kan give kunden en helhedsorienteret rådgivning.

Vi forestiller os, at

  • du som minimum er certificeret til brandklasse 2 – og at du enten allerede er certificeret til brandklasse 3 og 4 (eller på vej til det) – eller at du har kompetencerne og lysten til at certificere dig til brandklasse 3 og 4 samt til tredjepartskontrol
  • du har erfaring med fagledelse og lyst til at udvikle en ny faggruppe fra bunden
  • du er uddannet ingeniør eller konstruktør
  • du er detaljeorienteret, systematisk og sætter en ære i at rådgive kollegaer og kunder
  • du har gode kommunikationsevner – og du taler og skriver dansk

Som person er du selvkørende med veludviklet rådgivningsflair, da du skal kunne redegøre for dine løsningsforslag, overfor kunder, entreprenører og rådgivere. Du er derfor en stærk kommunikator, og med din solide tekniske faglighed er du i stand til selvstændigt at løse rådgivningsopgaver med udgangspunkt i kundens behov. Samtidig motiveres du af faglig udvikling for dig selv og dit team.

Din fremtid i LB Consult

Hos os er din faglighed og specialistviden i fokus. Du får mulighed for at videreudvikle dine faglige kompetencer og prøve dig selv af på nye, spændende projekter i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder målrettet med at give medarbejderne den personlige og faglige udvikling, de ønsker.

Vi har en klar strategi for udvikling af virksomheden over de næste par år, og du får naturligt en helt central plads i eksekvering af strategien, der ligeledes fremmer din udvikling og fremtidige karrierevej.

Du bliver tilknyttet enten vores kontor i Aarhus eller Kolding alt efter, hvad der er lettest for dig.

LB Consult tilbyder

Hos os får du 46 kvalitetsbevidste, ambitiøse og engagerede kollegaer. Vi prioriterer den tætte kunderelation højt, og vores succes forudsætter et tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Derfor er imødekommende og engagerede medarbejdere kernen i vores forretning.

Hos os vil du opleve en dynamisk og flad organisation med korte kommandoveje og nærværende ledelse, hvor der er plads til både videndeling og grin på tværs af faggrupperne. Vi prioriterer et godt fagligt miljø, hvor der er kort fra tanke til medarbejder, og mellem de forskellige faggrupper. Hos os vil du både få gode kollegaer og mulighed for at videreudvikle dig fagligt og personligt.

Anerkendelse og kontinuerlig udvikling er et fokusområde for ledelsen, for at sikre trivsel og fastholdelse, ligesom virksomhedens sammenhængskraft og det faglige niveau altid er i højsæde. Du vil opleve en uformel, dynamisk kultur og et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor godt købmandskab og helhedsorienteret opgaveløsning er hverdagen.

Læs mere om vores arbejdsplads her.

Kontakt direktør Lars Bager på telefon 2170 6161 hvis du vil vide mere om stillingen eller LB Consult som arbejdsplads.

Brug linket for at sende din korte, motiverede ansøgning og dit CV.

Samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.