Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs Controller søges til dynamisk balanceret virksomhed i hjertet af København

Beskrivelse

Som virksomhedens controller, bliver du en central skikkelse i virksomhedens regnskabsmæssige og økonomiske administration. Du bliver involveret i forhold til dine ambitioner og dine kompetencer. Du kommer til at trække på et fagligt stærkt netværk og vil være omgivet af kolleger, der opererer i et dynamisk og intensivt fokuseret miljø.

Arbejdsopgaver

  • Regnskabsudarbejdelse
  • Konsolidering
  • Budgetter
  • Rapportering, finansiel/investor
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden er en professionel og erfaren deltager i et konkurrencepræget marked inden for investeringer i og administration af ejendomme. Man bor centralt og lækkert i København K. Og virksomheden har en adfærd, der afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du er selvstændig, ambitiøs, opsøgende på løsningerne og modtagelig for gode input. Du leverer en bundsolid og effektiv indsats over hele linjen, og du nyder at se resultaterne af din indsats. Du leverer under pres, og du ser en tilfredsstillelse i at være en del at et dynamisk, ambitiøst og proaktivt team.

IT-kompetencer

Generel systemkompetence, stærk på Excel

Uddannelse

HD-R

Sprog

Engelsk.

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her