Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs entrepriseleder

Er du interesseret i nye udfordringer inden for anlægs- og entreprenørbranchen med ansvar for projekt-, økonomi- og kvalitetsstyring?

VKCONSULTING søger for kunde i Ringkøbing-Skjern kommune en engageret og ambitiøs entrepriseleder, som har potentiale til at være ”stand in” for den daglige leder og ejer. Vi forventer, at du har et engagement og drive, som gør, at du motiveres af ansvar og udfordringer i dagligdagen. Du trives og fungerer optimalt i et uformelt arbejdsmiljø med en fri omgangstone.

Stillingen:

  • Som entrepriseleder vil du få ansvaret for egne projekter, samtidig med at du er ansvarlig for overordnet sags- og kvalitetsstyring samt efterkalkulationer.
  • Du skal kunne skabe dig et godt overblik og være i stand til at formulere dig korrekt og utvetydigt i udarbejdelsen af tilbud ud fra licitationsmateriale.
  • Du er ansvarlig for al skriftlig dokumentation i forbindelse med tilbud samt bilag for udført arbejde.
  • I forbindelse med forberedelse og planlægning af opgaver forventes det, at du er fortrolig med opmålinger og beregning af såvel materiale som tidsforbrug, samt udarbejdelse af tegningsmateriale.

Du indgår i tæt samarbejde med ledelsen og på tværs af afdelingerne. Vi ønsker en entrepriseleder, som kan gå foran, og som er forhandlingsvant i samarbejdet med kunder og leverandører. En entrepriseleder som ser muligheder i udvikling og optimering.

Din profil:

  • Vi forestiller os, at du er konstruktør, ingeniør eller har anden lignende teknisk uddannelse med erfaring fra entreprenør/bygge-anlægsarbejde, eventuelt suppleret med projektlederuddannelsen.
  • Har du en praktisk baggrund indenfor entreprenørbranchen og kendskab til styrbar underboring, er det klart en fordel.
  • Du besidder et godt købmandskab, som er synligt i både dine tilbudsberegninger og indtjeningen.
  • Kunder og leverandører oplever dig som værende en seriøs og faglig dygtig samarbejdspartner, der engagerer sig i alle aspekter af et projekt.
  • Du har en personlighed, der udstråler tillid og overblik, og du er bevidst om kravet til fleksibilitet i stillingen. Du behersker engelsk i både skrift og tale, og har du kendskab til tysk, er det absolut en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyder:

En stilling med stor indflydelse på de beslutninger, der træffes. Ligeledes vil du få muligheden for at udvikle forretningen og dit eget potentiale. Du vil få de beføjelser, der skal til, for at blive en succes. Lønnen forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Ansøgning:

Rekrutteringsprocessen varetages af VKCONSULTING – en del af VKAREN.DK.

CV, ansøgning og øvrige relevante bilag sendes til vkconsulting@vkaren.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Pia Christensen på tlf. 70 20 15 12 eller på mail pia@vkaren.dk.

Da man ønsker stillingen besat snarest muligt, behandles ansøgningerne løbende.

Virksomheden:

Virksomheden er en velrenommeret familieejet virksomhed beliggende i Ringkøbing-Skjern Kommune. Virksomheden er startet i 1980 og har gennem årene opbygget en solid kundeportefølje i både ind- og udland. De har egen maskinpark og en loyal medarbejderstab på 70 medarbejdere. De arbejder med både egne opgaver og som underleverandør inden for præcisionsarbejde under jorden.

VKCONSULTING er en del af VKAREN.DK og tilbyder både Rekruttering, Search & Select, Test, Outplacement og Payrolling. Vi er et danskejet rekrutterings- og vikarbureau med 16 års erfaring i markedet. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kundes ønske og behov er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser.

Se mere på www.vkconsulting.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.