Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs erfaren kok med godt overblik

Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret og nytænkende kok til en af vores kantiner i Hellerup.

?Tiltrædelse: Hurtigst muligt

OM JOBBET

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal:

  • Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm.
  • Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning på højt niveau
  • Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv.

Som kok hos Fazer Food Services får du:

  • En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed
  • Arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.30, der vil forekomme enkelte aftenvagter, med fast rotation i vagtplan
  • Gode rammer for personlig og faglig udvikling
  • Sundhedsordning
  • En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle
  • En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement.

I køkkenet bliver du en del af et team på 12 ambitiøse kolleger. Sammen skal I servicere ca. 650 daglige gæster. Vi er et team fuld af glade kolleger, der hver dag arbejder harmonisk sammen om at skabe gode oplevelser for alle. Vi lægger vægt på både maden og den gode service.Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

OM DIG

Du er en nytænkende kok, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er:

  • faglært kok med nogle års erfaring – gerne fra større køkken og/eller a la carte
  • mødestabil, løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed
  • klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op
  • effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag
  • frisk, afslappet og positiv i din væremåde
  • en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar.

Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening.

OM OS

Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com/da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330141372Phoenix-cfe346cd12019-12-13T00:00:00Ambitiøs erfaren kok med godt overblik

Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret og nytænkende kok til en af vores kantiner i Hellerup.

?Tiltrædelse: Hurtigst muligt

OM JOBBET

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal:

  • Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm.
  • Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning på højt niveau
  • Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv.

Som kok hos Fazer Food Services får du:

  • En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed
  • Arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.30, der vil forekomme enkelte aftenvagter, med fast rotation i vagtplan
  • Gode rammer for personlig og faglig udvikling
  • Sundhedsordning
  • En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle
  • En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement.

I køkkenet bliver du en del af et team på 12 ambitiøse kolleger. Sammen skal I servicere ca. 650 daglige gæster. Vi er et team fuld af glade kolleger, der hver dag arbejder harmonisk sammen om at skabe gode oplevelser for alle. Vi lægger vægt på både maden og den gode service.Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

OM DIG

Du er en nytænkende kok, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er:

  • faglært kok med nogle års erfaring – gerne fra større køkken og/eller a la carte
  • mødestabil, løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed
  • klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op
  • effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag
  • frisk, afslappet og positiv i din væremåde
  • en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar.

Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening.

OM OS

Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com/da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.

2020-02-08T00:50:52.803 Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret og nytænkende kok til en af vores kantiner i Hellerup. ?Tiltrædelse: Hurtigst muligt OM JOBBET Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal: Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm. Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning på højt niveau Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv. Som kok hos Fazer Food Services får du: En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed Arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.30, der vil forekomme enkelte aftenvagter, med fast rotation i vagtplan Gode rammer for personlig og faglig udvikling Sundhedsordning En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement. I køkkenet bliver du en del af et team på 12 ambitiøse kolleger. Sammen skal I servicere ca. 650 daglige gæster. Vi er et team fuld af glade kolleger, der hver dag arbejder harmonisk sammen om at skabe gode oplevelser for alle. Vi lægger vægt på både maden og den gode service.Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. OM DIG Du er en nytænkende kok, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er: faglært kok med nogle års erfaring gerne fra større køkken og eller a la carte mødestabil, løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag frisk, afslappet og positiv i din væremåde en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar. Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening. OM OS Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.11jobnetcfe346cd100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-07T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/523350EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3675148Fazer Food Services A/S11Strandvejen 442900HellerupDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent870631JobNet5087228508722810013-12-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cfe346cdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=cfe346cdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cfe346cd&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cfe346cd&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgAmbitiøs erfaren kok med godt overblik12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363735692Briannoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330185819Kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere søges til Korsbæk på BakkenRobot Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken og havde fra starten forrygende travlt. På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30 ernes og 40 ernes danske madkultur. Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by. Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. Arbejdsopgaver: Engageret deltagelse i produktionen af la carte til frokost og aftenservering Sikre en god anvendelse af alle råvarer Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne Medansvarlig for at hygiejnen er i top Kvalifikationer: Faglært kok, cater, smørrebrødsjomfru, konditor, bager, køkkenmedhjælper - gerne flere års erfaring fra travle køkkener Erfaring med det danske køkken Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder Ansvarsbevidst og fleksibel Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner Korsbæk på Bakken tilbyder: En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring Ansøgningsfrist: Den 30. marts 2020. Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348. Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse april-maj 2020 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig! Om Korsbæk på Bakken Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butikker og seværdigheder, og man kan genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af professionelle skuespillere. Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, 9 kørende forlystelser, 3 spil samt 3 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Du kan læse mere på korsbaek-bakken.dk. Korsbæks åbningsdage i sæson 2020Fredag den 3. april - søndag den 6. september Lørdag den 10. oktober - søndag den 18. oktober Lørdag den 21. november - søndag den 20. december

Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere

Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken og havde fra starten forrygende travlt. På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30'ernes og 40'ernes danske madkultur.

Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by.

Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes à la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. 

Arbejdsopgaver: 

  • Engageret deltagelse i produktionen af à la carte til frokost og aftenservering
  • Sikre en god anvendelse af alle råvarer
  • Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne
  • Medansvarlig for at hygiejnen er i top

Kvalifikationer:

  • Faglært kok, cater, smørrebrødsjomfru, konditor, bager, køkkenmedhjælper - gerne flere års erfaring fra travle køkkener
  • Erfaring med det danske køkken
  • Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder
  • Ansvarsbevidst og fleksibel
  • Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude
  • Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner

Korsbæk på Bakken tilbyder:

  • En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen
  • Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team
  • Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer
  • God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring

Ansøgningsfrist:

  • Den 30. marts 2020.

Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348.

Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse april-maj 2020 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Korsbæk på Bakken
Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butikker og seværdigheder, og man kan genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af professionelle skuespillere.

Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, 9 kørende forlystelser, 3 spil samt 3 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Du kan læse mere på korsbaek-bakken.dk.

Korsbæks åbningsdage i sæson 2020
Fredag den 3. april - søndag den 6. september
Lørdag den 10. oktober - søndag den 18. oktober
Lørdag den 21. november - søndag den 20. december

CIRKUSREVYEN A/SKlampenborg2020-02-19T00:00:002020-03-30T00:00:00
330191011Takeaway Chef SearchRobot We are a Kiin Kiin ToGo Takeaway which is a sister restaurant to the famous Modern Thai restaurant, with one Michelin star, Kiin Kiin restaurant. We create Asian food with high quality in our restaurant. We make top quality and delicious Thai food to deliver great dining experience to our guest daily. We have 4 locations for our Kiin Kiin ToGo: Amager, Valby, Hellerup and Østerbro. We search for both part time and full time takeaway chefs. Who you are: - Have chef working experiences -Able to make wok food -Have passion in cooking - Have a big passion in Asian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person

We are a Kiin Kiin ToGo Takeaway which is a sister restaurant to the famous Modern Thai restaurant,  with one Michelin star, Kiin Kiin restaurant. We create Asian food with high quality in our restaurant. We make top quality and delicious Thai food to deliver great dining experience to our guest daily.  

We have 4 locations for our Kiin Kiin ToGo: Amager, Valby, Hellerup and Østerbro.

We search for both part time and full time takeaway chefs.

Who you are: - Have chef working experiences  -Able to make wok food -Have passion in cooking - Have a big passion in Asian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person

kiin kiin StrandvejenHellerup2020-02-21T00:00:002020-04-15T00:00:00
330185125SUSHI KOK DELTIDRobot SUSHI KOK KØKKENMEDHJ LPER DELTIDsøges til Sushi San Holte - Restaurant Take away med opstart hurtigst muligt. Sprog: Engelsk og gerne danskDu skal arbejde i et team hvor høj kvalitet og gode råvarer med din hånd skal danne den bedste oplevelse for vores kunder.Du bliver en del af et team med ca. 12 medarbejdere.Hvad kræver vi..?Du kan trives med en hverdag der er varieret og udfordrende.Du har ordenssans, er detaljeorienteret og værdsætter det japanske køkken.Du er ansvarsbevidst, selvstændig og fleksibel.Du er skarp med kniven, holder humøret højt og hoved koldt.Du har erfaring med sushi.Vi hører gerne fra både rutinerede kokke og dig som har lysten til det japanske køkken og behøver lidt oplæring.Hvis du har lysten til at være med i vores team hører vi gerne fra digmail: INFO@SUSHISAN.DKRing 2181 7046 hvis du har spørgsmål.

SUSHI KOK – KØKKENMEDHJÆLPER DELTID
søges til Sushi San Holte - Restaurant & Take away med opstart hurtigst muligt.
Sprog: Engelsk og gerne dansk
Du skal arbejde i et team hvor høj kvalitet og gode råvarer med din hånd skal danne den bedste oplevelse for vores kunder.
Du bliver en del af et team med ca. 12 medarbejdere.
Hvad kræver vi..?
Du kan trives med en hverdag der er varieret og udfordrende.
Du har ordenssans, er detaljeorienteret og værdsætter det japanske køkken.
Du er ansvarsbevidst, selvstændig og fleksibel.
Du er skarp med kniven, holder humøret højt og hoved koldt.
Du har erfaring med sushi.
Vi hører gerne fra både rutinerede kokke og dig som har lysten til det japanske køkken og behøver lidt oplæring.
Hvis du har lysten til at være med i vores team hører vi gerne fra digmail: INFO@SUSHISAN.DK
Ring 2181 7046 hvis du har spørgsmål.

Sushi San ApSHolte2020-02-19T00:00:002020-03-30T00:00:00
330185345ISS søger faglært kok/cater til fast stilling til vores store kontrakt i BillundRobot Brænder du for at lave spændende og lækker mad? Er du en holdspiller, og elsker du at gøre andre glade med god mad? Så kan vi tilbyde dig at blive en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen, og hvor du får rig mulighed for at prøve nye ideer af. Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt Vi søger en uddannet kok eller cater til vores team på 6 kollegaer, som kan tage over for vores dygtige kollega, der har valgt nye udfordringer. Vi tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og alsidig hverdag med fart på, da vi dagligt bespiser omkring 300 gæster plus mødeforplejning. Din primære opgave er at servere kolde og varme, lækre retter samt salatbuffet for vores gæster. Derudover vil du også have opgaver såsom rengøring i køkken, kantine, varemodtagelse og opvask. Desuden også egenkontrol og deltagelse i administrative opgaver. Maden bliver tilberedt fra bunden, og vi går ikke på kompromis med tilberedningen af råvarerne eller kvaliteten af det færdige produkt. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og food passion, og at du elsker at lave mad til mange gæster dagligt. Er du vores nye kollega? Vi ser gerne, at du kan sige ja til følgende: Du er uddannet kok eller cater med flere års erfaring fra restauration, storkøkken eller kantine Du sætter en ære i at lave mad fra bunden og er kvalitetsbevidst Du brænder for at yde en god service til vores gæster, samtidig med at du kan lide at have travlt Du er glad, smilende og med humøret i top Stillingen er på 30 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 7.30-14:00 med gode arbejdsforhold herunder overenskomst. Ansættelse er fra d. 14. april 2020. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise anmærkningsfri straffeattest. Et gastronomisk netværk Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via nedenstående link senest den 2. marts 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Alle henvendelser behandles fortroligt. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst køkkenchef, Torben Nørgaard på tlf.: 22674250 Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Brænder du for at lave spændende og lækker mad? Er du en holdspiller, og elsker du at gøre andre glade med god mad? Så kan vi tilbyde dig at blive en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen, og hvor du får rig mulighed for at prøve nye ideer af.

Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt
Vi søger en uddannet kok eller cater til vores team på 6 kollegaer, som kan tage over for vores dygtige kollega, der har valgt nye udfordringer.

Vi tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og alsidig hverdag med fart på, da vi dagligt bespiser omkring 300 gæster plus mødeforplejning. Din primære opgave er at servere kolde og varme, lækre retter samt salatbuffet for vores gæster. Derudover vil du også have opgaver såsom rengøring i køkken, kantine, varemodtagelse og opvask. Desuden også egenkontrol og deltagelse i administrative opgaver. Maden bliver tilberedt fra bunden, og vi går ikke på kompromis med tilberedningen af råvarerne eller kvaliteten af det færdige produkt. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og food passion, og at du elsker at lave mad til mange gæster dagligt.

Er du vores nye kollega?
Vi ser gerne, at du kan sige ja til følgende:

  • Du er uddannet kok eller cater med flere års erfaring fra restauration, storkøkken eller kantine
  • Du sætter en ære i at lave mad fra bunden og er kvalitetsbevidst
  • Du brænder for at yde en god service til vores gæster, samtidig med at du kan lide at have travlt
  • Du er glad, smilende og med humøret i top
Stillingen er på 30 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 7.30-14:00 med gode arbejdsforhold herunder overenskomst. Ansættelse er fra d. 14. april 2020.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise anmærkningsfri straffeattest.

Et gastronomisk netværk
Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via nedenstående link senest den 2. marts 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Alle henvendelser behandles fortroligt. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst køkkenchef, Torben Nørgaard på tlf.: 22674250

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

ISS Facility Services A/SSøborg2020-02-19T00:00:002020-03-04T00:00:00
330185356ISS søger Souschef til attraktivt køkken i Københavns centrumRobot Vi søger lige nu en dygtig og ambitiøs Souschef til spændende kontrakt i hjertet af København. Har du interesse i at lave lækker mad og serviceoplevelser i verdensklasse? Så er det måske dig vi leder efter. Ansvar for kvalitet og service Som vores nye souschef bliver du en del af et ambitiøst team på 6 medarbejdere. I skal sammen sikre at de daglige opgaver løses effektivt, hvor service og kvalitet er nøgleordene i arbejdet. Vi tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsplads i et åbent køkken, hvor vi bespiser 500 gæster dagligt. Du får ansvaret for, at teamet dagligt leverer et produkt som lever op til kundens høje krav og forventninger til kvalitet og service. Høj faglighed Vi søger en faglig dygtig Souschef som også har passion for den grønne profil, da du vil medvirke til udvikling af køkkenets vegetariske retter. Du går forrest og sammen med teamet er du meget synlig ved buffeten, omkring gæsterne og indtager værtsrollen. Du er derfor udpræget serviceminded og smilende over for kunden såvel som kolleger. Dine primære arbejdsopgaver vil desuden være varebestilling, menuplanlægning, personaleledelse samt være ansvarlig for køkkenet ved køkkenchefens fravær. Det er en fordel hvis du har erfaring med større arrangementer i form konferencer, hvor der er høje krav til alsidighed, kreativitet og kvalitet af forplejningen. Du vil desuden have tæt samarbejde og sparre med sitets 2 øvrige kantiner. Er du den vi søger? Som vores nye Souschef matcher du på nedenstående: Du er åben for nye ideer og fokuseret på at gøre oplevelsen for kantinens gæster til noget helt særligt hver dag Ambitiøs og sætter ære i at levere den bedste kvalitet og har øje for detaljen Du er kreativ med stærkt kundefokus og kan omsætte kundens behov til attraktive serviceoplevelser Du kan have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket Kendskab til Office pakken på brugerniveau Stillingen er på 37 timer om ugen, som er placeret mandag fredag i tidsrummet 06.30-14.30. Aftenarbejde kan forekomme. Mulighed for udvikling I ISS mener vi, at vores medarbejdere skal lære nyt og udvikle sig i deres stilling. Som Souschef kan vi derfor tilbyde dig muligheder inden for både personlig og faglig udvikling. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der vægter sikkerhed og trivsel højt. Ansøgning Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men venter gerne på den rette kandidat. Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 19. februar 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning i dag vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen kontakt venligst Ulla Dubs Kristiansen tlf. 6194 5193. Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Vi søger lige nu en dygtig og ambitiøs Souschef til spændende kontrakt i hjertet af København. Har du interesse i at lave lækker mad og serviceoplevelser i verdensklasse? Så er det måske dig vi leder efter.

Ansvar for kvalitet og service
Som vores nye souschef bliver du en del af et ambitiøst team på 6 medarbejdere. I skal sammen sikre at de daglige opgaver løses effektivt, hvor service og kvalitet er nøgleordene i arbejdet. Vi tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsplads i et åbent køkken, hvor vi bespiser 500 gæster dagligt. Du får ansvaret for, at teamet dagligt leverer et produkt som lever op til kundens høje krav og forventninger til kvalitet og service.

Høj faglighed
Vi søger en faglig dygtig Souschef som også har passion for den grønne profil, da du vil medvirke til udvikling af køkkenets vegetariske retter. Du går forrest og sammen med teamet er du meget synlig ved buffeten, omkring gæsterne og indtager værtsrollen. Du er derfor udpræget serviceminded og smilende over for kunden såvel som kolleger. Dine primære arbejdsopgaver vil desuden være varebestilling, menuplanlægning, personaleledelse samt være ansvarlig for køkkenet ved køkkenchefens fravær. Det er en fordel hvis du har erfaring med større arrangementer i form konferencer, hvor der er høje krav til alsidighed, kreativitet og kvalitet af forplejningen. Du vil desuden have tæt samarbejde og sparre med sitets 2 øvrige kantiner.

Er du den vi søger?
Som vores nye Souschef matcher du på nedenstående:

  • Du er åben for nye ideer og fokuseret på at gøre oplevelsen for kantinens gæster til noget helt særligt hver dag
  • Ambitiøs og sætter ære i at levere den bedste kvalitet og har øje for detaljen
  • Du er kreativ med stærkt kundefokus og kan omsætte kundens behov til attraktive serviceoplevelser
  • Du kan have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket
  • Kendskab til Office pakken på brugerniveau
Stillingen er på 37 timer om ugen, som er placeret mandag – fredag i tidsrummet 06.30-14.30. Aftenarbejde kan forekomme.

Mulighed for udvikling
I ISS mener vi, at vores medarbejdere skal lære nyt og udvikle sig i deres stilling. Som Souschef kan vi derfor tilbyde dig muligheder inden for både personlig og faglig udvikling. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der vægter sikkerhed og trivsel højt.

Ansøgning
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men venter gerne på den rette kandidat. Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 19. februar 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning i dag – vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen kontakt venligst Ulla Dubs Kristiansen tlf. 6194 5193.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

ISS Facility Services A/SSøborg2020-02-19T00:00:002020-03-19T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere søges til Korsbæk på Bakken

CIRKUSREVYEN A/S

Klampenborg
Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åb...
Indrykket:19. februar 2020

Takeaway Chef Search

kiin kiin Strandvejen

Hellerup
We are a Kiin Kiin ToGo Takeaway which is a sister restaurant to the famous Modern Thai restaurant, with one Michelin star, Kiin Kiin restaurant. We create Asian food with high quality in our restaurant. We make top quality and delicious Thai food t...
Indrykket:21. februar 2020

SUSHI KOK DELTID

Sushi San ApS

Holte
SUSHI KOK KØKKENMEDHJ LPER DELTIDsøges til Sushi San Holte - Restaurant Take away med opstart hurtigst muligt. Sprog: Engelsk og gerne danskDu skal arbejde i et team hvor høj kvalitet og gode råvarer med din hånd skal danne den bedste oplevelse for ...
Indrykket:19. februar 2020

ISS søger faglært kok/cater til fast stilling til vores store kontrakt i Billund

ISS Facility Services A/S

Søborg
Brænder du for at lave spændende og lækker mad? Er du en holdspiller, og elsker du at gøre andre glade med god mad? Så kan vi tilbyde dig at blive en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen, og hvor du får...
Indrykket:19. februar 2020

ISS søger Souschef til attraktivt køkken i Københavns centrum

ISS Facility Services A/S

Søborg
Vi søger lige nu en dygtig og ambitiøs Souschef til spændende kontrakt i hjertet af København. Har du interesse i at lave lækker mad og serviceoplevelser i verdensklasse? Så er det måske dig vi leder efter. Ansvar for kvalitet og service Som vores n...
Indrykket:19. februar 2020