Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalerestaurant hos EG novo nordisk halles allé 10
Vi søger en ny kollega til vores velfungerende team på 10 glade kolleger. Vi arbejder sammen i åbent køkken med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores rolige omgivelser. Vi har en dedikeret, skarp profil med Food & Co's koncept som fundament. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi servicerer hver dag ca. 400 gæster til frokost. Der ud over har vi en stor mødeforplejning som udgør 20% af vores omsætning. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.
Du brænder for både mad og service
Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!
Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:
- Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30 og fredag fra 06.30 til 14.00
- Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
- Der er mange forskellige opgaver. Det vil primært være inden for varmt, koldt og sødt samt bagning.
- Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
- Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
- Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
Kort og godt om dig og dit nye job
- Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen
- Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel
- Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
- Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
- Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver
- Du har en forståelse for at holde struktur og orden
- Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
- Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
- Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
Søg jobbet
Du sender din ansøgning via ansøgningsskabelonen. I ansøgningen må du gerne fortælle lidt om dig selv og hvorfor du søger jobbet. Vil du vide mere om den ledige stilling, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Jan Levin Nielsen på 29 42 93 54.
Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og forventer at afholde samtaler løbende.
Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.
Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk