Gem job

Ambitiøs erfaren kok med godt overblik

Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalerestaurant hos EG novo nordisk halles allé 10

Vi søger en ny kollega til vores velfungerende team på 10 glade kolleger. Vi arbejder sammen i åbent køkken med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores rolige omgivelser. Vi har en dedikeret, skarp profil med Food & Co's koncept som fundament. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi servicerer hver dag ca. 400 gæster til frokost. Der ud over har vi en stor mødeforplejning som udgør 20% af vores omsætning. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30 og fredag fra 06.30 til 14.00
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver. Det vil primært være inden for varmt, koldt og sødt samt bagning.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Søg jobbet

Du sender din ansøgning via ansøgningsskabelonen. I ansøgningen må du gerne fortælle lidt om dig selv og hvorfor du søger jobbet. Vil du vide mere om den ledige stilling, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Jan Levin Nielsen på 29 42 93 54.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og forventer at afholde samtaler løbende.
Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Kok, slagter eller køkkenmedhjælper

JYSK DINER ØST ApS

Sorø
Kok, slagter eller køkkenmedhjælp søges til det varme køkken hos Jysk Diner i Sorø Dine kvalifikationer: Du har en erhvervsmæssig erfaring inden for diner transportable men ikke et krav Du er arbejdsom Du kan indgå i et team der arbejder inden fo...
21. april 2022

Kok søges til Gyrstinge Skovkro mellem Ringsted og...

Skovkro Gyrstinge ApS

Fjenneslev
Kok søges til Gyrstinge Skovkro mellem Ringsted og Sorø Gyrstinge Skovkro søger en kok. Vi er ikke gammeldags traditionel kro, som har åbent hver dag. Vi lever primært af selskaber. Herudover har vi vores egne fredagsevents, udflugter, mad ud af h...
10. maj 2022

Restaurant Vadestedet i Holbæk søger en kok

RESTAURANT VADESTEDET A/S

Holbæk
Vi søger en dygtig og kreativ kok, der sætter ære i at arbejde med dansk mad, a la carte og selskaber. Restaurant Vadestedet har plads til 250 gæster indendørs og 100 gæster udendørs. Vi lægger stor vægt på, at vores gæster får en personlig og indiv...
4. maj 2022

Ambitiøs erfaren kok med godt overblik

Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalerestaurant hos EG novo nordisk halles allé 10

Vi søger en ny kollega til vores velfungerende team på 10 glade kolleger. Vi arbejder sammen i åbent køkken med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores rolige omgivelser. Vi har en dedikeret, skarp profil med Food & Co's koncept som fundament. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi servicerer hver dag ca. 400 gæster til frokost. Der ud over har vi en stor mødeforplejning som udgør 20% af vores omsætning. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30 og fredag fra 06.30 til 14.00
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver. Det vil primært være inden for varmt, koldt og sødt samt bagning.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Søg jobbet

Du sender din ansøgning via ansøgningsskabelonen. I ansøgningen må du gerne fortælle lidt om dig selv og hvorfor du søger jobbet. Vil du vide mere om den ledige stilling, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Jan Levin Nielsen på 29 42 93 54.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og forventer at afholde samtaler løbende.
Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Kok, slagter eller køkkenmedhjælper

JYSK DINER ØST ApS

Sorø
Kok, slagter eller køkkenmedhjælp søges til det varme køkken hos Jysk Diner i Sorø Dine kvalifikationer: Du har en erhvervsmæssig erfaring inden for diner transportable men ikke et krav Du er arbejdsom Du kan indgå i et team der arbejder inden fo...
21. april 2022

Kok søges til Gyrstinge Skovkro mellem Ringsted og...

Skovkro Gyrstinge ApS

Fjenneslev
Kok søges til Gyrstinge Skovkro mellem Ringsted og Sorø Gyrstinge Skovkro søger en kok. Vi er ikke gammeldags traditionel kro, som har åbent hver dag. Vi lever primært af selskaber. Herudover har vi vores egne fredagsevents, udflugter, mad ud af h...
10. maj 2022

Restaurant Vadestedet i Holbæk søger en kok

RESTAURANT VADESTEDET A/S

Holbæk
Vi søger en dygtig og kreativ kok, der sætter ære i at arbejde med dansk mad, a la carte og selskaber. Restaurant Vadestedet har plads til 250 gæster indendørs og 100 gæster udendørs. Vi lægger stor vægt på, at vores gæster får en personlig og indiv...
4. maj 2022