Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs ernæringsassistent til Plejecenter Frydenholm

Om jobbet

Ønsker du et job, hvor du er med til at skabe rammerne om det gode måltid, og hvor faglighed er i fokus?

Plejecenter Frydenholm er et moderne plejecenter og leve-bo-miljø for 59 beboere fordelt på tre etager, med forskellige behov for pleje og omsorg. På hver afdeling er det faste personale social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere, mens der på tværs af afdelingerne arbejder sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter og kost- og ernæringsansvarlige.

I tæt tværfagligt samarbejde med beboeren, pårørende og de frivillige lægger vi vægt på at Frydenholms beboere opretholder det ”gode hverdagsliv” og arbejder målrettet rehabiliterende ud fra den enkelte beboers ressourcer og ønsker.

Du bliver ansvarlig for den daglige madlavning, herunder diæter, i samarbejde med det tværfaglige personale. Du inddrager beboerne efter deres ønsker og behov både i planlægning og udførelsen af måltidet med reference til ”Liv i køkkenet” fra Erhvervsskolernes forlag.

Din profil

Du er uddannet ernæringsassistent og kan producere og opbevare mad i overensstemmelse med gældende lovgivning og sikre at egenkontrolprogrammer bliver opfyldt. Endvidere kan du varetage varebestilling indenfor det fastlagte kostbudget.

Du tilbyder vores beboere en god smagsoplevelse og kvalitets- og ernæringsmæssig god kost, der medvirker til at opretholde en god sundhedsstatus.

I tæt samarbejde med beboerne kan du menuplanlægge til en gruppe på 23 beboere og sikre hensigtsmæssige arbejdsgange, der inviterer beboerne indenfor og samtidig opretholder de hygiejniske principper.

Derfor skal du vælge os

Du får mulighed for at være med til at skabe en stærk faglig kultur med beboernes værdier i centrum på en moderne teknologisk arbejdsplads, der skaber tryghed for beboerne og fremmer et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Du vil indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med faglig sparring og under en anerkendende faglig ledelse. I Rudersdal Kommune stiller vi generelt høje krav til ældreplejen.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 35 timer pr. uge og med start den 1. juni 2018.

Ansættelse i Ældreområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Plejecentret Frydenholm er beliggende Kongevejen 427, 2840 Holte, med gode forbindelser til offentlig transport. Samlet består Frydenholm af: Plejecenter Frydenholm med 59 permanente plejeboliger, Æblehaven med 28 boliger til borgere med demens og to daghjem. Bygningen vi har til huse i er nyopført og indrettet med moderne faciliteter. Du kan læse mere om os på http://www.rudersdal.dk

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen ”Søg stillingen” nedenfor.

Samtaler: (dato, uge nr. eller løbende)


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her