Ambitiøs forpagter med en god idè til cafè i Idrætscenteret søges

Vallensbæk Kommune søger en forpagter til caféen i Idrætscentret fra 1. juni 2019 eller gerne før. 
 
Der er ansøgningsfrist den 24. februar 2019. 
 
I ansøgningen skal du beskrive din forretningsplan med idé til caféen, hvordan du vil drive caféen, hvilket sortiment du vil have, åbningstider og forslag til vilkår for husleje osv. Du skal også beskrive, hvordan du vil samarbejde med brugere og kommune, og beskrive dine tidligere erfaringer med forretningsdrift. 
 
Vi søger en forpagter, der har en god idé til en café, og som kan føre den ud i livet.  Vi stiller rammerne til rådighed, og vilkårene forhandler vi ud fra din beskrivelse af din forretningsplan. Du kan drive cateringvirksomhed og afholde selskaber i forbindelse med caféen.  
 
Vi søger det bedste cafékoncept, som kan skabe grobund for fællesskaber, samarbejde med foreningerne, besøgende på Idrætscenteret og for borgerne i Vallensbæk.  
 
Måske er du også frisk på at levere mødeforplejning til kurser og andre aktiviteter, som holdes på Idrætscenteret, fortrinsvis i dagtimerne.  
 
Det kan være, at din idé går på et menukort med alverdens retter, måske er det udsalg af sandwich og dagens salat, eller måske satser du på en dagens ret eller friskpresset juice og hjemmelavede boller eller noget helt andet. 
 
Vi søger en forpagter, der har erfaring med at drive forretning. Det kan være, at du har været forpagter før, at du har en anden virksomhed, f.eks. et bageri eller en sandwichbar og vil lave et udsalg, eller det kan være, at I er en socioøkonomisk virksomhed eller en forening, der ønsker at stå for det fælles samlingssted. 
 
I forbindelse med behandling og vurdering af indkommende ansøgninger har Vallensbæk Kommune nedsat et samtaleudvalg, der består af brugere af idrætscenteret med flere. Vi forventer at holde samtaler med ansøgere den 5. marts 2019. 
 
Du kan nederst på siden finde rammeudkast til forpagtningsaftale og plantegning. Du kan også se inventarliste og den nuværende aftale, der ligger om salg af mad og drikkevarer aftalt med foreningerne på Idrætscenteret.  
 
Forpagteren skal stille en bankgaranti på 50.000 kr. som sikkerhed for opfyldelse af forpagtningsaftalen. 
 
Vi tilbyder gode rammer i Vallensbæk Idrætscenter. Idrætscenteret ligger midt i kommunen, summer af liv og har mange glade brugere.  
 
I 2022 åbner en ny svømmehal på Idrætscenterets område. Det vil betyde et større kundegrundlag. Det er endnu ikke besluttet hvordan svømmehallen skal se ud og om cafeen skal bibeholde sin nuværende placering. Det må forventes at der i perioden med bygning af ny svømmehal vil være byggerod og at der kan være brug for at cafeen flytter til midlertidige lokaler på Idrætscenteret.  
 
Har du spørgsmål eller vil du vil vises rundt i Caféen eller har du spørgsmål til forpagtningen, er du velkommen til at kontakte Center for Sundhed, Kultur og Fritid på tlf. 47974130 eller mail: CSF@vallensbaek.dk eller afdelingsleder Merete Kieme, tlf. 4797 4404, mail: mlk@vallensbaek.dk  
 
 
Bilag: 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329946292Phoenix-82bc1f9c12019-01-22T11:00:48.083Ambitiøs forpagter med en god idè til cafè i Idrætscenteret søges
Vallensbæk Kommune søger en forpagter til caféen i Idrætscentret fra 1. juni 2019 eller gerne før. 
 
Der er ansøgningsfrist den 24. februar 2019. 
 
I ansøgningen skal du beskrive din forretningsplan med idé til caféen, hvordan du vil drive caféen, hvilket sortiment du vil have, åbningstider og forslag til vilkår for husleje osv. Du skal også beskrive, hvordan du vil samarbejde med brugere og kommune, og beskrive dine tidligere erfaringer med forretningsdrift. 
 
Vi søger en forpagter, der har en god idé til en café, og som kan føre den ud i livet.  Vi stiller rammerne til rådighed, og vilkårene forhandler vi ud fra din beskrivelse af din forretningsplan. Du kan drive cateringvirksomhed og afholde selskaber i forbindelse med caféen.  
 
Vi søger det bedste cafékoncept, som kan skabe grobund for fællesskaber, samarbejde med foreningerne, besøgende på Idrætscenteret og for borgerne i Vallensbæk.  
 
Måske er du også frisk på at levere mødeforplejning til kurser og andre aktiviteter, som holdes på Idrætscenteret, fortrinsvis i dagtimerne.  
 
Det kan være, at din idé går på et menukort med alverdens retter, måske er det udsalg af sandwich og dagens salat, eller måske satser du på en dagens ret eller friskpresset juice og hjemmelavede boller eller noget helt andet. 
 
Vi søger en forpagter, der har erfaring med at drive forretning. Det kan være, at du har været forpagter før, at du har en anden virksomhed, f.eks. et bageri eller en sandwichbar og vil lave et udsalg, eller det kan være, at I er en socioøkonomisk virksomhed eller en forening, der ønsker at stå for det fælles samlingssted. 
 
I forbindelse med behandling og vurdering af indkommende ansøgninger har Vallensbæk Kommune nedsat et samtaleudvalg, der består af brugere af idrætscenteret med flere. Vi forventer at holde samtaler med ansøgere den 5. marts 2019. 
 
Du kan nederst på siden finde rammeudkast til forpagtningsaftale og plantegning. Du kan også se inventarliste og den nuværende aftale, der ligger om salg af mad og drikkevarer aftalt med foreningerne på Idrætscenteret.  
 
Forpagteren skal stille en bankgaranti på 50.000 kr. som sikkerhed for opfyldelse af forpagtningsaftalen. 
 
Vi tilbyder gode rammer i Vallensbæk Idrætscenter. Idrætscenteret ligger midt i kommunen, summer af liv og har mange glade brugere.  
 
I 2022 åbner en ny svømmehal på Idrætscenterets område. Det vil betyde et større kundegrundlag. Det er endnu ikke besluttet hvordan svømmehallen skal se ud og om cafeen skal bibeholde sin nuværende placering. Det må forventes at der i perioden med bygning af ny svømmehal vil være byggerod og at der kan være brug for at cafeen flytter til midlertidige lokaler på Idrætscenteret.  
 
Har du spørgsmål eller vil du vil vises rundt i Caféen eller har du spørgsmål til forpagtningen, er du velkommen til at kontakte Center for Sundhed, Kultur og Fritid på tlf. 47974130 eller mail: CSF@vallensbaek.dk eller afdelingsleder Merete Kieme, tlf. 4797 4404, mail: mlk@vallensbaek.dk  
 
 
Bilag: 
 

Vallensbæk Kommune søger en forpagter til caféen i Idrætscentret fra 1. juni 2019 eller gerne før. Der er ansøgningsfrist den 24. februar 2019. I ansøgningen skal du beskrive din forretningsplan med idé til caféen, hvordan du vil drive caféen, hvilket sortiment du vil have, åbningstider og forslag til vilkår for husleje osv. Du skal også beskrive, hvordan du vil samarbejde med brugere og kommune, og beskrive dine tidligere erfaringer med forretningsdrift. Vi søger en forpagter, der har en god idé til en café, og som kan føre den ud i livet. Vi stiller rammerne til rådighed, og vilkårene forhandler vi ud fra din beskrivelse af din forretningsplan. Du kan drive cateringvirksomhed og afholde selskaber i forbindelse med caféen. Vi søger det bedste cafékoncept, som kan skabe grobund for fællesskaber, samarbejde med foreningerne, besøgende på Idrætscenteret og for borgerne i Vallensbæk. Måske er du også frisk på at levere mødeforplejning til kurser og andre aktiviteter, som holdes på Idrætscenteret, fortrinsvis i dagtimerne. Det kan være, at din idé går på et menukort med alverdens retter, måske er det udsalg af sandwich og dagens salat, eller måske satser du på en dagens ret eller friskpresset juice og hjemmelavede boller eller noget helt andet. Vi søger en forpagter, der har erfaring med at drive forretning. Det kan være, at du har været forpagter før, at du har en anden virksomhed, f.eks. et bageri eller en sandwichbar og vil lave et udsalg, eller det kan være, at I er en socioøkonomisk virksomhed eller en forening, der ønsker at stå for det fælles samlingssted. I forbindelse med behandling og vurdering af indkommende ansøgninger har Vallensbæk Kommune nedsat et samtaleudvalg, der består af brugere af idrætscenteret med flere. Vi forventer at holde samtaler med ansøgere den 5. marts 2019. Du kan nederst på siden finde rammeudkast til forpagtningsaftale og plantegning. Du kan også se inventarliste og den nuværende aftale, der ligger om salg af mad og drikkevarer aftalt med foreningerne på Idrætscenteret. Forpagteren skal stille en bankgaranti på 50.000 kr. som sikkerhed for opfyldelse af forpagtningsaftalen. Vi tilbyder gode rammer i Vallensbæk Idrætscenter. Idrætscenteret ligger midt i kommunen, summer af liv og har mange glade brugere. I 2022 åbner en ny svømmehal på Idrætscenterets område. Det vil betyde et større kundegrundlag. Det er endnu ikke besluttet hvordan svømmehallen skal se ud og om cafeen skal bibeholde sin nuværende placering. Det må forventes at der i perioden med bygning af ny svømmehal vil være byggerod og at der kan være brug for at cafeen flytter til midlertidige lokaler på Idrætscenteret. Har du spørgsmål eller vil du vil vises rundt i Caféen eller har du spørgsmål til forpagtningen, er du velkommen til at kontakte Center for Sundhed, Kultur og Fritid på tlf. 47974130 eller mail: CSF@vallensbaek.dk eller afdelingsleder Merete Kieme, tlf. 4797 4404, mail: mlk@vallensbaek.dk Bilag: Oversigt over det område, der kan forpagtes Aftale om salg på Idrætscenter Inventarliste (med forbehold) Rammeudkast til forpagtningsaftale10Phoenix82bc1f9c101000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-24T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=234&ProjectId=181385&DepartmentId=21639&MediaId=5545&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnVallensbæk3440751Vallensbæk Kommune - CSF112625VallensbækDKDanmarkORS/82bc1f9c_logo.pngORS/Small/82bc1f9c_logo.png0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent697583VallensbaekMinimum1813850001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=82bc1f9chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=82bc1f9chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=82bc1f9c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=82bc1f9c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale741201Bager18Hotel og restauration360273066sun@vallensbaek.dkDKDanmarkDKDanmark329960793Faglært bager / konditor eller kok med flair for bagningRobot Er du faglært bager eller konditor? Eller er du uddannet kok med god erfaring i at bage? Er du også kreativ og kvalitetsbevidst? Så er du måske den nye bager konditor eller kok, vi søger til vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København. Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. Godt brød, delikate kager og desserter det er lige dig Du er helt i dit es, når du selvstændigt har ansvaret for bagningen af brød og fremstilling af smagfulde kager og desserter, der samtidig er en fryd for øjet. Du tænker nyt og kan variere udvalget af brødet og kagerne på buffeten - og så ved du at kvaliteten giver smagen et ekstra løft. Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til en glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster og plads til familieliv: En fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag kl. 06.30-14.24 Du får ansvaret for bagning af brød og kager i kantinen Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne på buffeten samt ved arrangementer og mødeservicering Din kreativitet og evne til at variere brød, kager og desserter er med til at sætte præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne - gæster som hver dag kommer i kantinen Udover opgaverne i bageriet, giver du også gerne en hånd med ved andre opgaver i køkkenet, som fx tilberedning af salater og pålæg samt varme og lune retter og alle øvrige opgaver, som vi er fælles om Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet bager og eller konditor og har nogle års erfaring inden for faget - eller du er faglært kok med god erfaring i at bage lækkert brød og lave kager og desserter Du er kvalitetsbevidst og kan planlægge din arbejdsdag og er på forkant med arbejdet nogle dage frem i tiden Du formår at variere dine produktioner, så der er forskelligt udvalg til gæsterne hver dag Det er en fordel hvis du har køkkenerfaring samt interesse for dette, da du også skal hjælpe til i den daglige produktion Du har logisk sans, god udnyttelse af råvarerne og så har du ikke mindst sans for detaljer og det flotte udtryk i både brød, kager og desserter Du leverer et konstant kvalitetsprodukt, hvor kontinuitet er i fokus Du trives med at arbejde i et større team og på tværs af funktionerne Du er en serviceminded kollega, der medbringer godt humør, selvstændighed, og så tør du tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads Vi servicerer dagligt kundens ca. 750 ansatte til frokostbuffet og mødeservice. Vi er 17 ansatte i køkkenet med forskellig baggrund og funktioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk.

Er du faglært bager eller konditor? Eller er du uddannet kok med god erfaring i at bage? Er du også kreativ og kvalitetsbevidst? Så er du måske den nye bager/konditor eller kok, vi søger til vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København.

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Godt brød, delikate kager og desserter – det er lige dig

Du er helt i dit es, når du selvstændigt har ansvaret for bagningen af brød og fremstilling af smagfulde kager og desserter, der samtidig er en fryd for øjet. Du tænker nyt og kan variere udvalget af brødet og kagerne på buffeten - og så ved du at kvaliteten giver smagen et ekstra løft.

Hvad indebærer sådan et job …

Glæd dig til en glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • En fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag kl. 06.30-14.24
  • Du får ansvaret for bagning af brød og kager i kantinen
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne på buffeten samt ved arrangementer og mødeservicering
  • Din kreativitet og evne til at variere brød, kager og desserter er med til at sætte præg på buffeten – og udvikle vores udbud til gæsterne - gæster som hver dag kommer i kantinen
  • Udover opgaverne i bageriet, giver du også gerne en hånd med ved andre opgaver i køkkenet, som fx tilberedning af salater og pålæg samt varme og lune retter og alle øvrige opgaver, som vi er fælles om

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet bager og/eller konditor og har nogle års erfaring inden for faget - eller du er faglært kok med god erfaring i at bage lækkert brød og lave kager og desserter
  • Du er kvalitetsbevidst og kan planlægge din arbejdsdag og er på forkant med arbejdet nogle dage frem i tiden
  • Du formår at variere dine produktioner, så der er forskelligt udvalg til gæsterne hver dag
  • Det er en fordel hvis du har køkkenerfaring samt interesse for dette, da du også skal hjælpe til i den daglige produktion
  • Du har logisk sans, god udnyttelse af råvarerne og så har du ikke mindst sans for detaljer og det flotte udtryk i både brød, kager og desserter
  • Du leverer et konstant kvalitetsprodukt, hvor kontinuitet er i fokus
  • Du trives med at arbejde i et større team og på tværs af funktionerne
  • Du er en serviceminded kollega, der medbringer godt humør, selvstændighed, og så tør du tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads
Vi servicerer dagligt kundens ca. 750 ansatte til frokostbuffet og mødeservice. Vi er 17 ansatte i køkkenet med forskellig baggrund og funktioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk.

Fazer Food Services A/SKøbenhavn V2019-02-14T00:00:002019-04-11T00:00:00
329951299Aamanns Køkken søger bager til kantine og frokostordningRobot Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig bager, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag, og så afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Derudover laver vi, i vores køkken, rugbrød til hele Aamanns, herunder vores to restauranter og vores Deli Take Away. Om dig Du er uddannet bager. Du elsker dit erhverv og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet. Du forstår dansk eller flydende engelsk. Du arbejder struktureret og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed. Fleksible arbejdstider, som passer til den rette kandidat, primært i dagtimerne mandag-fredag. Dog kan der forekomme weekendarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber. En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team. Opstart snarest muligt. Løn efter kvalifikationer. Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Bager til Aamanns Køkken i emnefeltet Læs mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Om Aamanns Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I dag består Aamanns af: - Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go - Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen - Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn - Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by - Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig bager, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag, og så afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Derudover laver vi, i vores køkken, rugbrød til hele Aamanns, herunder vores to restauranter og vores Deli & Take Away.  

 

Om dig

  • Du er uddannet bager.
  • Du elsker dit erhverv og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller flydende engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Fleksible arbejdstider, som passer til den rette kandidat, primært i dagtimerne mandag-fredag. Dog kan der forekomme weekendarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Opstart snarest muligt.
  • Løn efter kvalifikationer.

Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Bager til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns

Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske.

I dag består Aamanns af:
- Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go
- Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen
- Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
- Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by
- Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor

Aamanns KøkkenKøbenhavn K2019-01-30T00:00:002019-03-26T00:00:00
329942464Bager søges Uddannet (dansk uddannelse)Robot Moderne bager søgesDu har en dansk bageruddannelse, og er opdateret med nutidens trends indenfor bagerfaget

Moderne bager søges
Du har en dansk bageruddannelse, og er opdateret med nutidens trends indenfor bagerfaget

KHORNKøbenhavn N2019-01-14T00:00:002019-03-11T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært bager / konditor eller kok med flair for bagning

Fazer Food Services A/S

København V
Er du faglært bager eller konditor? Eller er du uddannet kok med god erfaring i at bage? Er du også kreativ og kvalitetsbevidst? Så er du måske den nye bager konditor eller kok, vi søger til vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København. Såd...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:11. april 2019

Aamanns Køkken søger bager til kantine og frokostordning

Aamanns Køkken

København K
Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi bruger kød fra fritgåen...
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:26. marts 2019

Bager søges Uddannet (dansk uddannelse)

KHORN

København N
Moderne bager søgesDu har en dansk bageruddannelse, og er opdateret med nutidens trends indenfor bagerfaget
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:11. marts 2019