Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs fuldmægtig med interesse for børn og unge i udsatte positioner og stærke samarbejdskompetencer søges til Center for Udgående Kvalitetsarbejde

Brænder du for arbejdet med børn og unge i udsatte positioner, og er du god til at samarbejde og drive processer? Så er du måske vores kommende kollega i Center for Udgående Kvalitetsarbejde (CUK).

Om stillingen

Børne- og Undervisningsministeriet (BUVM) har gennem flere år haft et særligt fokus på arbejdet med inkluderende læringsmiljøer og børn og unge i udsatte positioner. På nuværende tidspunkt står vi over for en ny og spændende opgave med at tilrettelægge BUVM’s fortsatte initiativer, der skal understøtte kommuner og skolers arbejde med inkluderende læringsmiljøer - primært på grundskoleområdet, men også i dagtilbud. Vi forventer bl.a. at skulle understøtte forvaltninger og skolers kapacitet inden for pædagogisk ledelse, samarbejde mellem almen- og specialområdet og tosprogs- og ordblindeområdet. Vi søger en faglig dygtig og ambitiøs fuldmægtig, som sammen med øvrige koordinatorer skal bidrage til at udvikle, systematisere og understøtte læringskonsulenternes arbejde med inkluderende læringsmiljøer, herunder den generelle vejleding som læringskonsulenterne forestår i forbindelse med fag, test og prøver samt skoleudvikling til landets mest udfordrede skoler.

Du kommer bl.a. til at arbejde med nedenstående opgaver:

 • Processtøtte og koordinering af tværgående opgaver – både internt i CUK og i samarbejde med øvrige kontorer og koordinatorer
 • Kvalitetsarbejde, herunder journaliseringspraksis, dokumentation, systematisering og evalueringspraksis
 • Tydelig skriftlig og mundtlig kommunikation både eksternt, på tværs af ministeriet og internt i CUK
 • Bringe viden fra sektoren i spil i forhold til ministeriets øvrige indsatser og udvikling af folkeskoleområdet, særligt på emu og emu-respons
 • Planlægning af større arrangementer
 • Understøtte og indgå i tæt samarbejde og faglig sparring med teamledere, koordinatorer og læringskonsulenter
Om dig

Det falder dig naturligt at samarbejde og drive processer, og du er god til at skabe overblik og kan navigere i et felt med mange samarbejdsplader. Du trives i feltet mellem ledelse og kollegaer, og du er god til at tænke i løsningsmuligheder i en hverdag præget med mange opgaver. Du har et højt fagligt engagement og motiveres af at arbejde sammen med faglige ildsjæle, der har en anden uddannelsesbaggrund end din egen. Du brænder for at være med til at gøre en forskel og er optaget af at skabe fremskridt og progression for børn og unge i udsatte positioner.

Vi forventer, at du har:

 • En stærk faglighed og analytisk sans, der kan omsættes til konkrete løsninger
 • Stærke samarbejdskompetencer og evne til at arbejde selvstændigt, struktureret og omhyggeligt
 • Stærke processuelle kompetencer, herunder at kunne arbejde forandringsteoretisk
 • Viden om og erfaring med databaseret arbejde
 • Gode kommunikative evner og kan skrive flydende, klart og korrekt
 • En stærk orientering mod udvikling og kan tænke i nye og bedre løsninger
 • Erfaring fra ministerielt arbejde eller en politisk styret organisation
Det er en fordel, hvis du har viden om og erfaring med inklusionsområdet.

Om Center for Udgående Kvalitetsarbejde

I centeret har vi fokus på at understøtte dagtilbud, grundskoler, erhvervsuddannelser og gymnasiale uddannelser i deres arbejde med at fremme børn og unges faglige fremskridt og trivsel. Vi har som ambition at bidrage til at gøre det lettere at give god undervisning. Der er ca. 110 medarbejdere i centeret, som er organiseret i teams.

Som led i Bedre Balance II udflyttes centeret til Holbæk 1. august 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentligt.

Du vil som udgangspunkt blive ansat som fuldmægtig efter AC-overenskomsten.

Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1. juni 2021.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Kristian Andersen på telefon 4049 9802 eller kontorchef Annegrete Larsen på telefon 2167 6463.

Du kan læse mere om ministeriet på uvm.dk eller styrelsens arbejde på stukuvm.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.uvm.dk/job senest søndag den 11. april 2021.

Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 15 og 16. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.