Ambitiøs fuldmægtig til Vejdirektoratets økonomiområde

Drives du af nysgerrighed og ønsket om at levere gode resultater? Leder du efter et sted, hvor du kan få nye udfordringer og udvikle dig indenfor økonomistyring? Så kan vi måske være et match.
 
Vi arbejder i Vejdirektoratet målrettet efter at fastholde og udvikle vores resultater inden for god økonomistyring for at sikre, at samfundet får maksimalt udbytte af de midler, der prioriteres til vejinfrastruktur i Danmark.
 
Vi søger en ny fuldmægtig, der brænder for at løfte denne opgave sammen med resten af Vejdirektoratets økonomiområde.
 
Vi tilbyder:  
Vejdirektoratet har ansvar for at planlægge, anlægge og drive statsvejnettet, som består af motorveje, hovedlandeveje og mange af landets broer – i alt cirka 3.800 km vej. Trafikken er stigende, og der er efterspørgsel efter udbygning af vejinfrastrukturen.
 
Du bliver ansat i Økonomiområdets Budgetafdeling, som består af 12 dygtige og dedikerede medarbejdere. Hverdagen er i perioder præget af højt tempo, store og små udfordringer og godt humør. Du skal være parat til at sætte dig ind i nye ting og kunne levere resultater af høj kvalitet i tæt samarbejde med kollegaer i Økonomiområdet og i resten af Vejdirektoratet.
 
Stillingen er placeret i vores eksterne budgetteam, hvis primære ansvar er at understøtte departementet med særligt fokus på 

  • ? Løbende håndtering af politiske sager  
  • ? Udarbejdelse af finanslovsbidrag og aktstykker  
  • ? Opfølgning på grundbudget, udgiftsopfølgninger samt mål- og resultatplan  
  • ? Håndtere bevillings- og hjemmelsmæssige sager  
Du vil arbejde på tværs indenfor ovenstående opgaver, samtidig med du vil have et særligt fokus på området løbende drift af statens vejnet, hvor aktiviteterne er mange og varierede ift. at sikre en sikker og effektiv afvikling af trafikken.
 
Stillingen giver dig rig mulighed for at arbejde selvstændigt med økonomistyring i en stor statslig drifts- og anlægsvirksomhed, og indebærer tæt kontakt til den øverste ledelse og Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement.
 
Dine kvalifikationer:  
  • ? Du er analytisk skarp med stor interesse og flair for tal  
  • ? Du er i stand til at sikre fremdrift og arbejde inden for - til tider - korte frister  
  • ? Du kan i skrift og tale formidle komplicerede problemstillinger kort og præcist  
  • ? Du har gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt  
  • ? Du kan både være nyuddannet eller have flere års erfaring med økonomistyring.  
  • ? Du har en relevant akademisk og samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse som fx, cand. polit., cand. merc., cand. scient. pol. eller lignende.  
Dine løn- og ansættelsesvilkår:
Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg og indplacering på stillingsniveau som fuldmægtig afhængig af dine kvalifikationer.
 
Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i budgetafdelingen på adressen Havnegade 27, 1058 København K.
 
Læs mere:  
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på http://www.vejdirektoratet.dk.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Budget Inger Borup på telefon 7244 3542 eller Økonomichef Rasmus Bjørnsen på telefon 6193 0583.
 
Er du interesseret?
Send din ansøgning senest onsdag den 28. februar 2018. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter fristens udløb.
 
Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside http://www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Forretningsudvikler til årsopgørelsen i den kommende Skattestyrelse

SKAT

Vil du hjælpe med at servicere 5 millioner skatteydere? Brænder du for udvikling og for at skabe gode processer? Så har du muligheden nu, hvor du sammen med dygtige kollegaer i vores lønmodtagerteam skal drive udviklingen af årsopgørelsen. Spændende...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Teknisk specialist med interesse for offshore og arbejdsmiljø

Arbejdstilsynet

København
Er du ingeniør, maskinmester el. lign. med viden om indvinding og produktion af olie og gas? Vil du arbejde med sikkerhed og sundhed i forbindelse med olie- og gas aktiviteter offshore? Og er du god til at samarbejde og dele din viden? Så har vi en ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

International koordinator

Den Danske Scenekunstskole

København
Den Danske Scenekunstskole søger en koordinator på det internationale område, der får til opgave at formulere overordnede strategier og konkrete handlingsplaner for skolens internationale aktiviteter. Koordinatoren skal desuden rådgive på det intern...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Talstærke AC-medarbejdere til Undervisningsministeriet

Undervisningsministeriet

København
Elsker du at arbejde med data, tal og analyser? Så er du måske en af vores nye kolleger i ministeriets Kontor for Analyse og Implementering. Om kontoret Kontor for Analyse og Implementering er organisatorisk placeret i ministeriets departement og be...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Rådgiver til Operation Resolute Support i Afghanistan

Civile stillinger

København
Hjemmeværnet søger rådgiver til Operation Resolute Support i Afghanistan. Er du økonom eller har en anden relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. bac.soc, cand.scient.adm., cand. polit, cand.oecon. eller cand.scient.pol, og samtidig er akt...