Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs generalist med interesse for beskæftigelsespolitik

Har du interesse for beskæftigelsespolitik, og vil du være med til at understøtte et sundt og dynamisk arbejdsmarked ved at omsætte de politiske visioner til virkelighed? Vil du være med til at opbygge viden om og videreudvikle beskæftigelsesindsatsen? Så er en stilling i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering måske lige noget for dig.Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk?Implementer beskæftigelsespolitikken i praksis og kom tæt på den politiske proces I Arbejdsmarkedspolitisk center 1 udvikler og implementerer vi reformudspil, indsatser og policy, som på daglig basis har stor betydning for rigtig mange borgere. Vi arbejder konkret for at sikre, at beskæftigelseslovgivningen på bedst mulig vis understøtter kommunerne i deres beskæftigelsesindsatser, så kommunerne kan give den rette hjælp.

Vi har ansvaret for indsatsen for unge på kontant- og uddannelseshjælp, aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, borgere på sygedagpenge og i jobafklaringsforløb, borgere med handicap og borgere, der er i ressourceforløb eller fleksjobordningen m.fl.. Vores arbejde omfatter politikudvikling, ministerbetjening, regelarbejde og implementering bredt set, herunder digital understøttelse, monitorering og vidensudvikling.

Den ene dag skriver vi notater til ministeren og den anden er vi ude i kommunerne og lære om god praksis eller understøtte implementeringen af et nyt initiativ. Lige nu arbejder vi bl.a. med implementering af en række initiativer der følger op på "Flere skal med", forberedelse af flere dele af regeringens kritiske reformgennemgang, implementering af den seneste politiske aftale om ressourceforløb, tværministerielle udviklingsaktiviteter, herunder arbejdet med en ny hovedlov om en helhedsorienteret indsats og kommissionen for 2. generationsreformer.

Vi er ca. 35 medarbejdere i centret og 2 kontorchefer. Opgaverne i centret løses typisk i samarbejde med andre kontorer og enheder i Beskæftigelsesministeriet, andre ministerier og organisationer. Kommuner er en vigtig samarbejdspart for os bl.a. i forhold til udvikling af nye initiativer, indhentning af ny viden og implementering af indsatser.

Vi tilpasser indholdet og ansvaret i dine arbejdsopgaver i forhold din erfaring og dine kompetencer. Dine opgaver vil fx være, at:

 • betjene ministeren, herunder at bidrage til politiske beslutningsoplæg – det kan fx være konkrete forslag inden for centrets arbejdsområde,
 • udforme og drive initiativer, der kan styrke kommunernes indsats for borgerne,
 • dialog med interessenter og partshåndtering i udmøntning af initiativer,
 • deltage i og lede udviklingsprojekter – fx i forhold til digital understøttelse af beskæftigelsesindsatsen og implementering i kommunerne og
 • følge op på implementering via nøgletal, evalueringer m.m.
Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

 • er cand.scient.pol., cand.scient.soc., cand.polit. eller lignende,
 • har interesse for beskæftigelsespolitik,
 • gerne har kendskab til beskæftigelsesområdet eller nogle af de områder, som beskæftigelsesindsatsen har betydelige snitflader til,
 • er god til at formidle komplekst materiale kort og let forståeligt,
 • er løsningsorienteret og kan skabe gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt,
 • kan styre og overskue komplekse processer,
 • er analytisk stærk og metodisk velfunderet – både kvalitativt og kvantitativt og
 • er en holdspiller og en god kollega, der kan hjælpe på tværs når, der er behov.
Hvis du har nogle års relevant erhvervserfaring, vil det være en fordel, men dygtige nyuddannede med interesse for beskæftigelsesområdet opfordres også til at søge stillingen.Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. marts 2021.

?Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Dit daglige arbejdssted er Vermundsgade 38, 2100 København ØSpørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Anders Terp Bekhøj på tlf.nr. 72217415

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag d. 17. januar 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 3.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.