Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs køkkenchef til gourmetrestaurant

Restaurant Resumé er en af Sydfyns nyeste, men også mest populære restauranter. Det agter vi at være i fremtiden også. Vi har flere nye projekter undervejs. Derfor søger vi en køkkenchef med højt fagligt niveau, og store drømme til at varetage den daglige drift i køkkenet – med start hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Er du en ambitiøs køkkenchef med gode lederevner, og vil du være med til at hæve den gastronomiske overligger i Svendborg? Så er det måske dig, vi leder efter.

Arbejdsopgaver er:

  • Forberedelse af aftenens servering i samarbejde med souschefen
  • Udvikling af nye retter og menuer
  • Kvalitetssikring
  • Økonomistyring
  • Egenkontrol og en høj hygiejnestandard

Vi lægger stor vægt på at have en venlig og humoristisk tone i køkkenet, hvor alle bidrager med ideer til såvel menukortet som den generelle arbejdsgang. Du vil derfor allerede fra første dag få lov at sætte dit præg på restauranten, og vi forventer, at du er med til at bevare den behagelige stemning i køkkenet, samt at du har lyst til at udvikle forretningen i fællesskab med resten af holdet.

Lyder det som noget for dig, så send restauratør Kim Lundvaldt en mail på kim@restaurantresume.dk, eller ring på telefon 60 38 86 42. Vi glæder os til at høre fra dig!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her