Ambitiøs kok med souschef potentiale


Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Brande!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitioøs og nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30, fredag dog fra 07:00 til kl. 14:30
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver; det er inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Du har erfaring som kok – hvor du har arbejdet med overalt i køkkenet
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    Køkkenet er et af de største i Fazer Food Services. Vi er 24 kolleger i køkkenet - alle med forskellig baggrund og funktioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service, og laver dagligt frokost til ca. 1.250 gæster. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: 1. marts 2018 - vi afholder samtaler løbende

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk



    Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

    Ikke det rigtige job?

    Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



    Opret jobagent her

    Andre job der matcher din søgning

    Indrykket:26. januar 2018
    Udløbsdato:23. marts 2018

    Faglært kok til alle køkkenpartier

    Fazer Food Services AS

    Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantin...
    Indrykket:30. januar 2018
    Udløbsdato:28. februar 2018

    Stabil og kreativ kok til større selskabsforretning i Odense C.

    Restaurant Palæet 2016 ApS

    Stabil og kreativ kok søges til større selskabsforretning i Odense C. Vi har travlt og får snart brug for flere hænder i vores selskabsforretning i Odense. Derfor søger vi en voksen, ansvarsfuld og erfaren kok med godt drive og den håndværksmæssige ...
    Indrykket:6. februar 2018
    Udløbsdato:3. april 2018

    Faglært kok til alle køkkenpartier

    Fazer Food Services AS

    Odense
    Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantin...
    Indrykket:1. februar 2018
    Udløbsdato:25. februar 2018

    Faglært kok

    DEN GAMLE KRO A/S

    Vi søger en faglært kok til vores team. Kvalifikationer: Kendskab til det klassiske køkken Kreativ, og god til at anrette Ansvars, og kvalitetsbevidst Lyst til at arbejde i et team af gode kollegaer, bestående af 5 udlærte og 5 elever Vi tilbyder: F...
    Indrykket:16. februar 2018
    Udløbsdato:13. april 2018

    Faglært kok til alle køkkenpartier

    Fazer Food Services AS

    Odense
    Er du faglært kok eller cater og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores per...