Ambitiøs Marketing Manager til international IT-virksomhed

Ansvar

ReQruiting søger for DDD Retail / K3 en Marketing Manager. Som Marketing Manager er dit primære fokusområde at styrke DdD Retails / K3’s forretning gennem professionel eksekvering af marketingsaktiviteterne.  Det er dig, der skal sikre ”en rød tråd” mellem de internationale ambitioner i de digitale miljøer i de forskellige lande. En af de første opgaver vil  blive branding og transformation af navnet DdD Retail  til det nye navn K3. Herefter vil du få du ansvaret for den samlede marketing af K3’s datterselskaber i både Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland til både de eksisterende samt potentielle kunder i hele Europa.   

Du skal udføre dine arbejdsopgaver i koordinering med resten af K3 Business Technology Group. Du får et budgetansvar og en frihed til at eksekvere dine ideer. Du vil være primus motor på fremstillingen og administrationen af content. I det daglige vil du, via de digitale redskaber, være ansvarlig for at generere leads og sikre K3 POS løsninger den bedste synlighed på nettet såvel som i appstores. De digitale redskaber tæller bla. blog, søgemaskineoptimering / SEO / SEM og Google Adwords.

Du skal referere til den administrerende direktør for K3 Europa og arbejde tæt sammen med salgsafdelingen.  

 

Digital specialist

Det er afgørende, at du har en analytisk og datadrevet tilgang til digital markedsføring. Du skal være i stand til selv at eksekvere, hvor nøglen til din succes er din evne til at arbejde med digital markedsføring på et højt niveau. Derudover har du en dybdegående forståelse af Google Analytics, Adwords, Adform, og lign.

Som person er du åben, udadvendt, selvstændig og vigtigst af alt proaktiv. Samarbejde er nøgleordet hos K3, og det er derfor essentielt, at du formår at opbygge stærke relationer på et globalt niveau indenfor K3.

Din ”værktøjskasse” bygger på ovennævnte erfaring samt en relevant videregående uddannelse.

 

Nøglerolle

Du får stor indflydelse på udviklingen på området og i høj grad også på din egen arbejdsdag. Du tilbydes en nøglerolle i en succesrig virksomhed i vækst og indtjening samt med ambitiøse målsætninger. Tempoet er højt, tonen uformel og det sociale vægtes højt. Du får et job med stort ansvar og forventningerne til dig og dine indsatser er store.

 

Arbejdssted 

Du får din daglige gang i vores egne lokaler i Køge. 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Public Relations & Social Media Manager

SENNHEISER COMMUNICATIONS A/S

Are you passionate about storytelling and thrive in a rapidly growing, international company? Are you a creative mind who can turn ideas into action? Do you understand Social Media, Influencers, Corporate branding and have a love for content? We are...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Salg- og marketingassistent

Dansk Vejsikring A/S

Dansk Vejsikring A S i Tune søger en deltidsmedarbejder, som kan assistere den ansvarlige for salg- og marketing. Da salg- og marketingschefen er stærk svagtseende, har vi brug for, at assistenten kan være behjælpelig med praktiske opgaver i form af...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

ScanPeople søger en marketing koordinator til barselvikariat hos Dräger Danmark A/S

SCANPEOPLE ApS

Da Dr ger Danmark A S marketing koordinator er i den glædelige situation og skal på barsel, søger ScanPeople i den forbindelse efter en marketing koordinator til Dr gers danske afdeling i Herlev. Stillingen er sat til 1 års ansættelse. Som marketing...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018