Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs medarbejder til alsidigt markbrug på 800 ha - tæt på Odder.

Søger du faglige udfordringer samt høj grad af selvstændighed og råderum? Skal din næste stilling være i en virksomhed med en moderne maskinpark? Hvor der er fokus på effektivitet og med en klar målsætning om højeste udbytte både på marken og i staldene?

Så læs videre her.

Om dig:

På vegne af Horskærgård v. Odder søger vi dig, som er dygtig- både når det gælder fagligt og praktisk planteavl. Vi forestiller os at du er faglært landmand, jordbrugs maskinfører eller lignende, med lyst til på sigt at blive en del af ledelsen, med de udfordringer og ansvar der følger.

Ideelt har du erfaring fra et større markbrug, som du bruger aktivt i den daglige drift. Du er et ordensmenneske, som tager velovervejede beslutninger. Du kan nikke genkendende til ord som: fleksibilitet, team ånd og godt humør.

Udsnit af arbejdsopgaver:

  • Markarbejde
  • Deltage i logistikken omkring staldene
  • Mulighed for at deltage i planlægning af diverse aktiviteter omkring markbruget
  • Vedligeholdelse af maskiner
  • Diverse af hoc opgaver

 

Om Horskærgård:

En moderne virksomhed med 2.200 søer, driver 800 ha, hvoraf 440 er ejet, resten lejet.

Jorden drives med salgsafgrøder, som primært bruges til foder i egen produktion.

Maskinhal og værksted ligger på Horskærvej, hvor sohold og foderlade ligger. Klimastald, polte og slagtesvin er på andre ejendomme. Ejendommen ligger i et naturskønt område uden for Gylling, tæt på skov og strand.

Attraktive og ordnede arbejdsforhold

Løn efter kvalifikationer

 

Jobstart:

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Interesseret?

Lyder ovenstående til at være noget for dig så send en kortansøgning og cv pr. mail ved at klikke på nedstående link og Søg jobbet – allerede i dag, da vi holder samtaler løbende.

https://rekruttering.lmo.dk/Rek/Joblist/ShowJobOffer.aspx?lang=da&joblistId=12&jobOfferEntityId=227

LMO varetager rekrutteringsprocessen og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Britt Rønberg på tlf. 2245 1731.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her