Ambitiøs medarbejder til alsidigt markbrug på 800 ha - tæt på Odder.

Søger du faglige udfordringer samt høj grad af selvstændighed og råderum? Skal din næste stilling være i en virksomhed med en moderne maskinpark? Hvor der er fokus på effektivitet og med en klar målsætning om højeste udbytte både på marken og i staldene?

Så læs videre her.

Om dig:

På vegne af Horskærgård v. Odder søger vi dig, som er dygtig- både når det gælder fagligt og praktisk planteavl. Vi forestiller os at du er faglært landmand, jordbrugs maskinfører eller lignende, med lyst til på sigt at blive en del af ledelsen, med de udfordringer og ansvar der følger.

Ideelt har du erfaring fra et større markbrug, som du bruger aktivt i den daglige drift. Du er et ordensmenneske, som tager velovervejede beslutninger. Du kan nikke genkendende til ord som: fleksibilitet, team ånd og godt humør.

Udsnit af arbejdsopgaver:

  • Markarbejde
  • Deltage i logistikken omkring staldene
  • Mulighed for at deltage i planlægning af diverse aktiviteter omkring markbruget
  • Vedligeholdelse af maskiner
  • Diverse af hoc opgaver

 

Om Horskærgård:

En moderne virksomhed med 2.200 søer, driver 800 ha, hvoraf 440 er ejet, resten lejet.

Jorden drives med salgsafgrøder, som primært bruges til foder i egen produktion.

Maskinhal og værksted ligger på Horskærvej, hvor sohold og foderlade ligger. Klimastald, polte og slagtesvin er på andre ejendomme. Ejendommen ligger i et naturskønt område uden for Gylling, tæt på skov og strand.

Attraktive og ordnede arbejdsforhold

Løn efter kvalifikationer

 

Jobstart:

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Interesseret?

Lyder ovenstående til at være noget for dig så send en kortansøgning og cv pr. mail ved at klikke på nedstående link og Søg jobbet – allerede i dag, da vi holder samtaler løbende.

https://rekruttering.lmo.dk/Rek/Joblist/ShowJobOffer.aspx?lang=da&joblistId=12&jobOfferEntityId=227

LMO varetager rekrutteringsprocessen og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Britt Rønberg på tlf. 2245 1731.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Alsidig medarbejder til sobesætning med høj produktivitet.

LMO I/S

Du skal læse videre, hvis du drømmer om at blive en nøglespiller, som med overblik og initiativ tager de rigtige og vigtige beslutninger? Trives du bedst med bredde på dine arbejdsopgaver, hvor din erfaring og input bliver modtaget som positive inds...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Høstmedhjælp Jægersborg

Jægersborg v/Mikael Andreas Munk Hansen

Tilbyder job som:Ufaglært, Landbrugsassistent, Maskinfører, AndetArbejdsområde:Planteavl: SalgsafgrøderStillingsbeskrivelse: I høsten vil det primært være kørsel af korn, halm og andre forefaldne opgaver i relation hertil. Efter høst vil opgaverne p...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Medarbejder til landbrug

Gårdejer/udlejer Poul Martin Pedersen Nielsen

Mariagerfjord
Ansøgere skal være tilkendt førtidspension. Landbrugsmedhjælper søges 20 - 25 timer uge til forefaldende arbejde, juletræer, kødkvæg samt vedligehold omkring bygninger Erfaring med landbrug er en fordel, men ikke et krav. Kontakt: Poul Martin Peters...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Landbrugsmedhjælper til mark og stald

GÅRDEJER FINN HVID RASMUSSEN

Initiativrig medarbejder søges til markarbejde samt pasning af slagtesvin og vedligeholdelse af driftsbygninger og udenomsarealer. Vi har en velfungerende slagtesvinestald med 2500 stipladser og producerer ca. 10.000 slagtesvin årligt. Vi driver 360...