Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs medarbejder til Koncernøkonomi i Erhvervsministeriets departement

Kan du udarbejde analyser og beslutningsoplæg af høj kvalitet og medvirke til at skabe god koncernstyring? Finder du det spændende løbende at blive involveret i sager i forbindelse med regeringsinitiativer? Så er det dig vi har brug for.

Om jobbet
Du bliver en del af Koncernøkonomi, hvor du vil opleve en lang række spændende opgaver, fx minister- og direktionsbetjening i forbindelse med sager til regeringens Økonomiudvalg og politiske oplæg. Koncernøkonomi har en central placering i departementet, og du kommer således til at være en vigtig spiller i løsningen af alsidige opgaver, hvilket ofte vil ske i samarbejde med departementets faglige områder og styrelser. Samtidig vil du deltage i departementets tilsyn med ministerområdets styrelser.

Kontoret har ansvaret for finanslov og bevillingssager, tilsynet med Erhvervsministeriets statsejede selskaber samt mål- og resultatstyringen i koncernen, herunder koncernens samlede arbejdsprogram.

Du kommer til at indgå i et sjovt og uformelt miljø, tæt på centrale beslutninger, med afvekslende opgaver og rige udviklingsmuligheder. Der er mulighed for at præge stilling og opgaver, som i øvrigt udgør et godt karrieremæssigt springbræt for den rette i stillingen – ikke mindst ved at skabe et stærkt netværk.

Om dig
Du har en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse og gerne erfaring fra lignende stillinger.
Vi lægger vægt på, at du er grundig og kan levere opgaver rettidigt og af høj kvalitet. Du er samtidig udadvendt og god til at samarbejde, da du i det daglige vil få kontakt til en lang række interessenter, fx Finansministeriet samt fagområder i ministeriet generelt. Derudover skal du være fleksibel i den daglige opgaveplanlægning og have en god portion humor med i bagagen.

Ansættelse
Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til overenskomsten mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg.

Er du interesseret?
Send din ansøgning via link på www.em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger senest torsdag den 19. april 2018.

Samtaler forventes at blive afholdt i uge 17.

Har du relevante spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Niels Peter Fredslund på telefon 91 39 94 10.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund til at søge.


Vi er i en unik position: Vi betjener ministeren i et af landets mest centrale ministerier og er samtidig helt tæt på erhvervslivet. Vi er med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem. Vi arbejder med en bred vifte af ressortområder – fra boligfinansiering og forbrugerforhold til planlov og digitalisering af erhvervslivet – og sætter derigennem et aftryk på alle virksomheder og de fleste danskeres liv.
Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for, og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve og et stærkt samarbejde for at opnå Europas bedste vækstvilkår, så det er attraktivt at bo, arbejde og drive virksomhed i Danmark.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her