Ambitiøs økonomichef til Dan Vals A/S i Haderslev

For vores samarbejdspartner Dan Vals søger vi en økonomichef. Med reference til den administrerende direktør og som en del af ledelsen vil du styrke, videreudvikle og vedligeholde de driftsøkonomiske styringsværktøjer, løbende analysere virksomhedens drift og måltal samt sikre rettidig finansiel afrapportering.  
 
Om jobbet  
I stillingen som økonomichef vil din hverdag blive meget selvstændig og fagligt udfordrende. Du deltager i alle aspekter af regnskabs- og økonomifunktionen, bidrager til og deltager i tiltag, der understøtter og optimerer arbejdsprocesser på økonomiområdet.  
 
Jobbet indeholder endvidere:  
• Ansvaret for alle regnskabs- og økonomiopgaver, herunder nøgletal og analyser, der kan fungere som beslutningsgrundlag for den samlede ledelse og bestyrelse.  
• Controlling, udarbejdelse af businessplaner og analyser til at understøtte forbedringer i driften og virksomhedens mål.  
• Budgettering, forecast, cash flow og budgetopfølgning.  
• Månedsafslutning og klargøring af materiale til årsregnskab.  
• Personaleadministration og andre HR-opgaver samt månedsløn og gageadministration i Danløn.  
• Administrative ad hoc-opgaver.
 
Om dig  
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund som cand.merc.aud, HD-R eller revisor – gerne med et par års erfaring inden for cost controlling eller anden solid praktisk erfaring med regnskab fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed. Du kommunikerer på dansk og engelsk på forretningsniveau og du er superbruger af Excel. Har du erfaring med C5 vil det være en fordel, men ikke et krav. Du har naturlig flair for tal og økonomi, og det er afgørende, at du har en forretningsorienteret og praktisk tilgang til opgaverne.  
 
Derudover forventer vi, at du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver og dit ansvarsområde. Du formår både at have og skabe overblik, men du har også styr på detaljerne. Du er god til at kommunikere og samarbejde – både internt og eksternt. Endelig har du et godt drive og en positiv og fleksibel indstilling.  
 
Om Dan Vals A/S  
Dan Vals A/S blev grundlagt i 2010 og er i dag specialister inden for profilvalsning, og er underleverandør til virksomheder inden for brancheområderne vind, industri, byggeri og transport. Hos Dan Vals A/S er teknologien det gode håndværk og kvaliteten er i højsædet. Virksomheden leverer altid effektive og fleksible løsninger.  
Virksomheden tæller i alt 33 dygtige, engagerede og erfarne medarbejdere. Et team, som du har mulighed for at blive en del af. Atmosfæren og tonen er imødekommende og humoristisk, og der samarbejdes på tværs af organisationen, som har en flad struktur.
 
Du kan læse meget mere på: www.danvals.dk  
 
Vi ser frem til at høre fra dig  
Send din ansøgning, CV og relevante bilag via søg stillingen nedenfor.  
 
Vi indkalder løbende relevante kandidater, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge snarest muligt, dog senest d. 20. marts 2018.  
 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, så har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Rikke Frølund-Bastrup tlf. 3085 1325  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Ambitiøs økonomichef til Dan Vals A/S i Haderslev

Vojens/Haderslev

For vores samarbejdspartner Dan Vals søger vi en økonomichef. Med reference til den administrerende direktør og som en del af ledelsen vil du styrke, videreudvikle og vedligeholde de driftsøkonomiske styringsværktøjer, løbende analysere virksomheden...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Senior Finance Business Partner - LEGO Education Finance

LEGO SYSTEM A/S

Do you want to play a vital role in controlling and analyzing the financial performance and management of the Grow and Seed Markets within LEGO Education? Do you want to be part of the LEGO Education International leadership team influencing busines...